A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku AlzaBoxy Q1

LAMAX X8.1 Sirius

Termékkatalógus
LAMAX X8.1 Sirius
4,5 10 értékelés
Digitális videókamera - 4K 30 fps videó, natív 2.7K, Full HD 60 fps, gyro stabilizátor, 4K timelapse videó, MicroSDXC, 2" LCD kijelző és előlapi OLED kijelző, 24 db tartozék a csomagban, akár 16 Mpx fotó, WiFi
Kód:  LMA001xy2 Termékszám:  ACTIONX81

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX X8.1 Sirius


Megbízható választás az akcióvideókhoz

A LAMAX X8.1 Sirius akciókamerával csúcsminőségű, éles és tiszta képű, 2,7K nagy felbontású videofelvételeket készíthetsz. A gyro stabilizátor mindenfajta mozgásnál csökkenti a rázkódások hatását, és a profi filmeket idéző egyenletes rögzítést biztosít. A videózás mellett sorozatfotókat is készíthetsz, akár 16 Mpx felbontásban.


A tökéletes kompozícióért és a nagyszerű felvételért

A videót felvétel közben is megnézheted, vagy a rögzített anyagot lejátszhatod a 2" átlójú hátlapi kijelzőn. A felvételt komponálhatod, és az aktuális beállításokat ellenőrizheted a kisebb, előlapi OLED kijelzőn is. A kamera kreatív felvétel funkciókkal is rendelkezik a különböző helyzetekre, beleértve az UHD 4K felbontású timelapse videót, és a lassított felvételi módot (slow motion), amely a megmutatja a mozgás igazi anatómiáját.


Sosem hagy cserben

Az X8.1 Sirius kamerához számos tartozékot kapsz, amelyekkel a kamerát azonnal elkezdheted használni, különféle viszonyok között. A csomagban két akkumulátort is találsz, így kétszer hosszabb ideig videózhatsz a civilizációtól távol. A további 24 darab tartozék között találhatók különböző kamerarögzítő eszközök, valamint egy ütésálló, és 30 m mélységig vízálló védőtok. Nem kell aggódnod akkor sem, ha extrém körülmények közé kerülsz. Ezenkívül a kamera beállításainak segítségével kiválaszthatod az adott környezetnek megfelelő felvételi módot.



Natív 2.7K videó

A kamera alapértelmezett beállításban 2,7K felbontással, 30 képkocka/másodperccel készíti a felvételeket. Így akcióvideóid képei tűélesek és részletgazdagok lesznek.


Gyro képstabilizátor az egyenletes felvételhez

A gyro képstabilizátor kiküszöböli a rázkódás vagy a bizonytalan tartás okozta bemozdulásokat, és minden felbontásban a professzionális film egyenletességét biztosítja.


2" LCD kijelző a beállításhoz és lejátszáshoz

Videóidat megnézheted a kamera hátlapján található, kéthüvelykes LCD kijelzőn, ahonnan az összes funkciót és beállítást is vezérelheted.


Kiegészítő előlapi kijelző

Az előlapon található 0,66"-os OLED kijelző tájékoztat a kamera beállításairól és üzemmódjáról, így ezeket bármikor ellenőrizheted.


Timelapse 4K felbontásban

Az egyedi timelapse felvételeket a X8.1 Sirius kamera önmaga hozza létre, nem kell a képeket utólag, számítógépen összedolgoznod.


Lassítsd le a gyors akciót

Slow motion üzemmódban a kamera lassított felvételt készít. Könnyűszerrel feldobhatod videóidat a mozgás anatómiájának részleteivel.



Kényelmes mobiltelefon-vezérlés

A kamerát WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoztathatod okostelefonodhoz, és távolról vezérelheted egy mobil alkalmazás használatával. Megtekintheted az élőképet, és a felvételeket letöltheted a telefon memóriájába.


Videózz, fotózz

A X8.1 kamera nemcsak a videofelvételre, hanem fotózásra is alkalmas. Az események pillanatait akár 16 Mpx felbontású állóképeken rögzítheted.


Még egy akkumulátor a csomagban

A csomagban a kamerához mellékelt tartozékok között két akkumulátort is találsz, így kétszer hosszabb ideig maradhatsz kint a szabadban, töltés nélkül.


A sorozatfotózás során nem mulasztasz el semmit

Sorozat üzemmódban a kamera az exponálógomb megnyomása után több fotót rögzít, gyors egymásutánban. A képek között ott lesznek a legjobb pillanatok is.


Tartozékcsomag minden helyzethez?

A kamerát 24 darabos tartozék szettel kapod meg, tehát valóban azonnal elkezdheted használni. A kamera tartozékcsomagjában védőtok is található, így nem kell aggódnod a leesés, a karcolások, vagy a kedvezőtlen időjárás miatt. Mivel 30 méter mélységig vízálló, még búvárkodás közben is készíthetsz felvételt.


Csehül kommunikál veled

A kamera teljes menüje és a felhasználói kézikönyv cseh nyelvű.



Paraméterek

Érzékelő felbontása
16 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 050 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,5 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
5,9 cm Kész!
Magasság
4,1 cm Kész!
Mélység
2,2 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Tartó, Vízálló tok, Tisztító törlőkendő Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX X8.1 Sirius Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX X8.1 Sirius. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX X8.1 Sirius. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Action X8.1 Sirius. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Action X8.1 Sirius.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ