we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku Akvizice ApF HU

Lanaform Lucea

Termékkatalógus
Lanaform Lucea
5 1 értékelés
Készlet - mély arctisztítást tesz lehetővé
Kód:  LANLU222 Termékszám:  LA13130802

Lanaform Lucea

Szeretnél olyan tiszta arcbőrt, mintha egy szépségszalonból léptél volna ki? Mindezt otthonod kényelmében teheted meg. A Lanaform Lucea ugyanis a vibrációnak és a szilikon mikroszemcséknek köszönhetően kitisztítja az arc pórusait és felszámolja a szennyeződéseket. Használata után a bőr egészséges, ráncoktól és hibáktól mentes lesz. A készülék olyan masszázst kínál, amely visszaadja a bőr fényességét. Nem beszélve az elhalt hámsejtek eltávolításáról és a ráncok kisimításáról. Gyengéden tisztítja a szem körüli területet. Naponta mindössze egyetlen perc.

A Lanaform Lucea legfontosabb jellemzői

  • Alaposan megtisztítja a bőrt
  • Könnyen használható és kompakt méretű
  • Rezgéscsillapítás szilikon mikroszemcsékkel
  • Eltünteti a fölösleges faggyút
  • USB-kábelen keresztül tölthető
  • Hosszú, akár 2,3 órás üzemidő

A Lanaform Lucea működése egyszerű

A lenyűgöző kialakítás és a könnyű kezelhetőség mellett a készülék ráadásul hatékony is. Kompakt méretű, akár a tenyeredben is elfér. Hajtsd álomra a fejed úgy, hogy tudod, a bőröd mindig tökéletesen tiszta lesz. Sőt, a Lanaform Lucea kialakítása vízálló és hosszú üzemidővel bír.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lanaform Lucea. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lanaform Lucea. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lanaform Lucea. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lanaform Lucea.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ