Shop roku Shop roku

LANCÔME Eau Micellaire Douceur 400 ml

Termékkatalógus
LANCÔME Eau Micellaire Douceur 400 ml
5 2 értékelés
Micellás víz - normál bőrre, tisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket - 46 725 Ft/1 l
Kód:  KSPL1139 Termékszám:  3605530742221

LANCÔME Eau Micellaire Douceur 400 ml

A LANCOME Eau Micellaire Douceur micellás víz egy különleges kozmetikai termék, mely segít gyorsan és hatékonyan eltávolítani a sminked, és felfrissíti a bőrt. A micellás víz természetes ásványvíz, rengeteg természetes összetevővel gazdagítva, mely gyengéden tisztítja meg a bőrödet a szennyeződésektől és a toxinoktól, akár a mélyebb rétegekben is.

Ez a luxus minőségű micellás víz nagy népszerűségnek örvend a profi sminkesek körében is. A micellás technológiának köszönhetően az arcbőröd optimális pH egyensúlya nem borul fel a smink eltávolítása közben. Kíméletes formulája lehetővé teszi, hogy az arcod érzékenyebb területeit is tisztítsd vele, mint például a szemkörnyéket vagy az ajkakat. A micellás víz olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a bőrszövet molekuláira hasonítanak, így kíméletesen segít megőrízni bőröd természetes szépségét.

A fehér lótusz és a bőrnyugtató Rose de France erős antioxidáns hatással rendelkeznek, melyek védik bőröd fiatalságát és természetes szépségét. A japán cédrus intenzíven hidratálja és feltölti energiával a fáradt bőrt. Igazán kíméletes a bőrhöz, puhítja és táplálja azt. A micellás víz használata után bőröd bársonyosan puha lesz. Ánizsmag tartalmának köszönhetően a bőröd tökéletesen tiszta lesz, és készen áll az újabb smink elkészítéséhez, vagy egy kellemes éjszakai pihenésre. Kényeztesd a bőröd egy luxus minőségű termékkel, amely a profi sminkesek körében is népszerű!



Aktív hatóanyagai:

  • A fehér lótusz és a nyugtató Rose de France magas antioxidáns tartalmának köszönhetően segtí megőrízni bőröd fiatalságát
  • A japán cédrus kivonat feltölti a bőrt energiával, intenzíven hidratálja a bőrt, és megvédi a kiszáradás ellen
  • Ánizsmag kivonat tartalmának köszönhetően használata után a bőröd tökéletesen tiszta lesz


Alkalmazása:

Tegyél egy kevés micellás vizet egy vattapamacsra, majd óvatosan töröld át az arcod. Így egy lépésben eltávolíthatod a sminket a szemedről és az ajkaidról is, és táplalhatod is az arcbőröd.

Kiszerelés:
400 ml-es

Összetevők:

Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Dihydrocholeth-30, Polyaminopropyl Biguanide, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Rosa Gallica Extract, Parfum

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
400 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
400 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME Eau Micellaire Douceur 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Eau Micellaire Douceur 400 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCOME Eau Micellaire Douceur 400 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ