AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LANCÔME La Vie est Belle EdP Set

Termékkatalógus
LANCÔME La Vie est Belle EdP Set
5 1 értékelés
Parfüm szett tartalma: EDP 30 ml, testápoló 50 ml, Hypnose szempillaspirál 2 ml - 20 841,46 Ft/100 ml
Kód:  VBAL0736 Termékszám:  3614272376700

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME La Vie est Belle EdP Set

LANCÔME La Vie est Belle egy kivételes ajándékkészlet nők számára, amely egy parfümöt (EdP) tartalmaz egy elegáns üvegcsében és egy testápolót a parfümnek megfelelő gyümölcsös-virágos illattal. A körte és a fekete ribizli ízletes aromájával nyitó kompozíció a virágok gyengéd esszenciájával folytatódik, amely végül keveredik a vanília, a Tonka baba, a praliné és a pacsuli aromáinak édes elemeivel. A speciálisan kiválasztott összetevők a szépséget és a gazdagságot árasztják magukból, amelyet tökéletesen kiegészít a készletben található Hypnosis szempillaspirál.

LANCÔME La Vie est Belle ajándékkészlet legfőbb jellemzői

  • LANCÔME La Vie est Belle kozmetikumok ajándékcsomagban
  • EDP parfümöt, testápolót és szempillaspirált tartalmaz
  • Gyümölcsös-virágos illat édes árnyalatokkal
  • Parfüm elegáns design üvegcsében
  • Mascara Hipnózis fekete 8-szor sűrűbbé varázsolja szempilláját
  • A parfümnek megfelelő illatú testápolóval

Összetétel:
fej: körte, fekete ribizli
szív: narancsvirágok, jázmin, írisz
alapján: praliné, vanília, Tonka bab, pacsuli

LANCÔME La Vie est Belle testápoló (50 ml)

Fedje be testét a LANCÔME La Vie est Belle intenzív gyümölcs-virágos illatával, amely tökéletesen kiegészíti a vele azonos parfümöt! A fényűző, illatos élmény egy könnyű textúrában van elrejtve. Gondosan ápol, bőre puhává és bársonyossá válik tőle. A finom krémet a narancsvirág és a jázmin szelíd aromája gazdagítja. Tartósan hidratál, miközben a testet elegáns és nőies illattal borítja be. A La Vie est Belle krém gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros foltot a ruhán.

Alkalmazása:
Vigye fel a szükséges mennyiségű testápoló krémet a bőrre, és óvatosan masszírozza be.

Összetétel:
Víz, hidrogénezett poliizobutén, ásványi olaj, glicerin, shea vaj, illat, cetil-alkohol, triiszosztearin, peg-40-sztearát, méhviasz, etil-hexil-metoxicinnamát, szorbitán-trisztearát, mikrokristályos viasz, fenoxi-etanol, oktil-dodekanol, csillám, kapril-glikol, paraffin, poliakrilamid, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, hidroxi-etil-piperazin-etán-szulfonsav, hidrolizált mogyorófehérje, akrilát-kopolimer, linalool, xantángumi, C13-14 izoparaffin, benzil-szalicilát, Ci 77891 (titán-dioxid), limonén, propilén-glikol, 7, hexil-cinnamal, Dinátrium-Edta, alfa-izometil-ionon, citronellol, kumarin, Royal Jelly Extract, Citral, Cl 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4).

LANCÔME Hypnose szempillaspirál (2 ml)

Egészítse ki nappali vagy éjszakai sminkjét a LANCÔME Hypnose spirállal, amely akár 8-szor sűrűbb szempillát varázsol Önnek! A B5 provitamin, a jojobaolaj, a karnaubaviasz és az akácgumi védi és erősíti, miközben az alga növeli a szempillák térfogatát. Az egyedülálló, több mint 1000 sörtével rendelkező, ultra puha, krémes textúrájú SoftSculpt spirál segítségével kihozhatja szempilláiból a maximális hosszúságot és vastagságot csak néhány másodperc alatt! A LANCÔME Hypnosis szempillaspirállal a pillantása csábító és érzéki lesz! A termék szemészeti vizsgálatokon tesztelt, alkalmas érzékeny szemű és kontaktlencsét viselő nők számára.

Alkalmazása:
A szempillák gyökértől a tetejéig húzza végig az ecsetet.

Összetétel:
Aqua/Víz / Eau, Paraffin, Cera Alba/Méhviasz/Cire Dabeille, Sztearinsav, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba viasz/Cire De Carnauba, Acacia Senegal/Szenegál akácgumi, Palmitinsav, Trietanolamin, Peg-4 sztearát, Simetikon, Nátrium Polimetakrilát, mirisztinsav, aminometil-propándiol, hidrogénezett jojobaolaj, hidrogénezett pálmaolaj, hidroxi-etil-cellulóz, pantenol, poliquaternium-1, BHT, metilparaben, propilparaben, CI +/Contemir CI 7547/77288/króm-oxid-zöldek, CI 77289/króm-hidroxid zöld, CI 77491, Cl 77492, CI 77499/Vas-oxidok, CI 77891/titán-dioxid, csillám]


Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
82 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME La Vie est Belle EdP Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME La Vie est Belle EdP Set 82 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCÔME La Vie est Belle EdP Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LANCÔME La Vie est Belle EdP Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LANCÔME La Vie est Belle EdP Set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ