A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11"

Termékkatalógus
LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11"
Dokkoló állomás - 4x USB 3.0, Mini DisplayPort / Thunderbolt, MagSafe 2 tartó , Gigabit Ethernet, a biztonsági nyílás, LED állapotjelző, továbbfejlesztett ergonomikus munkavégzés, jó légáramlás, kompatibilis modellek 2012 közepétől, 2013, 2014 és 2015
Kód:  EALZ001g Termékszám:  LZ005E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11"

Helyezze rá  saját  MacBook Air készülékét erre a, minden szükséges funkcióval ellátott, dokkoló állomásra, és felejtse el az örökös csatlkozást és kábelszétszedést egy életre Ezen a  dokkolóállomáson a kábelek csatlakoztatva maradnak, még akkor is, amikor magával viszi  a laptopot. Ez felbecsülhetetlen segítség akkor, amikor a notebookot folyamatosan hordozza például az irodája  és az otthona között . Egy Ethernet-kábellel könnyedén csatlakoztatható hozzá monitor,  külső tárolóeszköz, nyomtató, okostelefon, tablet vagy egy   hálózat . 

 



A LandingZONE PRO 2.0 egy elegáns  és  könnyű készülék, amely tökéletesen alkalmas az otthoni, irodai munkákhoz,  valamint  kompakt méreténél fogva utazáshoz is. A megemelt  pozíciója lehetővé teszi az ergonómikus munkavégzést és a jó légáramlást. A praktikus LED állapotjelző jelzi Önnek, hogy a MacBook működik akkor is, ha le van zárva a teteje. Lehetőség van arra is, hogy alkalmazza a Kensington  zárat  vagy a nagysebességű  iPhone, iPad, iPod -töltést.



Csatlakozók:

  • 4 x USB 3.0
  • Mini DisplayPort / Thunderbolt
  • MagSafe 2 - tartó
  • Gigabit Ethernet

Kompatibilis készülékek:
Modellek  2012 közepétől , 2013, 2014 és 2015 (A1465)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LandingZONE 2.0 PRO – MacBook Air 11". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11".
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ