30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LaPlaya Thermo Mug Travel 0,2 liter fehér

Termékkatalógus
LaPlaya Thermo Mug Travel 0,2 liter fehér
Thermo bögre 0,2 l, állítható kupak könnyen iható, belső műanyag, rozsdamentes acél külső része, a tartalma tart meleg 12h., 12h hideg.
Kód:  SPT5592 Termékszám:  4020716800134
LaPlaya Thermo Mug Travel 0,2 liter fehér Megszűnt

LaPlaya Thermo Mug Travel 0,2 liter fehér

Szeretné megtartani a hőmérséklet az italok, hosszabb idő alatt ugyanaz? Ezt a fehér termo bögre LaPlaya Ön által megadott. Teplé nápoje dokáže udržet až 4 hodiny a studené téměř 12 hodin díky dvouplášťovému obalu z ušlechtilé oceli a vakuové izolaci. A belső része a csésze készült műanyag és rozsdamentes acél külső. Elegáns kivitelben benyomást még a legigényesebb ügyfelek. Egyszerű lezárás biztosítja a kényelmes ivás semmilyen folyadékot. Tartalma 200 ml-re. A méretei 6 x 6 x 16,5 cm.

legfontosabb jellemzői

  • Fehér thermo pohár
  • A kettős falú tartály rozsdamentes acélból
  • Anyaga műanyag és rozsdamentes acél
  • elegáns kivitelben
  • 200 ml-es
  • 5 év garancia a szigetelő hatása
  • Kompakt és könnyű
  • csavaros kupak
  • Lehetőség iszik egy bögre
  • Preservation italok felmelegedni 4 óra, 12 óra hideg
  • A méretei 6 x 6 x 16,5 cm

könnyen kezelhető

Thermo pohár úgy van kialakítva, hogy a töltelék és az ivás volt a legkényelmesebb. Egyszerű palackozó biztosítja egy nagy lyuk, hogy felfedezzük eltávolítása után a csavaros kupak cseppálló. A fedél higiénikus és is funkcionálhat egy csésze. Kis méretének lehet tárolni szinte bármilyen táskában vagy kézitáskában. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaPlaya Thermo hrnek cestovní 0,2l bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaPlaya Thermo hrnček cestovné 0,2l biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaPlaya Thermo-Becher Reise 0,2 Liter weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaPlaya Thermo-Becher Reise 0,2 Liter weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ