AP+ nový vizuál Shop roku

Laptopok Lenovo ThinkBook

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Lenovo
(2)
Kijelző mérete
15,6 "
16 "
-
Processzor típusa
Intel Core i5
(1)
AMD Ryzen 5
(1)
RAM memória mérete
8 GB
16 GB
-
Grafikus kártya márkája
AMD Radeon
(1)
Intel
(1)
Videókártya modell
Iris Xe Graphics
(1)
Graphics
(1)
Kapacita úložiště (celková)
256 GB
512 GB
-
Felszereltség
Világító billentyűzet
(1)
Ujjlenyomat-olvasó
(1)
Kártyaolvasó
(1)
Operációs rendszerrel
(1)
Szín
Ezüst
(1)
Szürke
(1)
Szűrés

A Lenovo ThinkBook egy stílusos, prémium minőségű anyagokkal és hosszú akkumulátor-üzemidővel készült laptop. A fent említett modellek olyan erős gépeknek tekinthetők, amelyek nem kötnek kompromisszumokat, különösen munka során. Lássuk, mi teszi izgalmassá a itől a Lenovo ThinkBook laptop sorozatot. Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A Lenovo ThinkBook piaci jelenléte

A Lenovo ThinkBook sorozat leginkább a munkából ismert. Sok vállalat használja ezeket a laptopokat munkaeszközként, azonban a hétköznapi felhasználóknak is megfelelő választás lehetnek. A 2. és 3. generációs laptop Lenovo ThinkBook változata vékony keretekkel és 16:10 képarányú érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, ami még több tartalmat biztosít, kevesebb görgetéssel.

Lenovo ThinkBook Yoga

A Lenovo ThinkBook Yoga egy igazán könnyű és vékony modell. Ezek a típusok nagyon rugalmas zsanérokkal rendelkeznek, így összecsukhatók, és nemcsak laptopként, hanem állvány vagy sátor pozícióban, de akár táblagépként is használhatók. A Lenovo ThinkBook laptop Yoga változata érintőképernyővel és beépített tollal rendelkezik a jobb interakció érdekében.

  • Tabletként és számítógépként is működik.
  • Alacsony tömeg.
  • Érintőképernyő a könnyű kezelhetőségért.

Lenovo ThinkBook Plus

A Lenovo ThinkBook Plusnak nem kell külön felhívnia magára a figyelmet. Ennek az eszköznek a fő előnye a két független kijelző. A fő képernyő érintőképernyős, a másodlagos E-Ink kijelző pedig a fedél hátulján kapott helyet, így még csak ki sem kell nyitni a laptopot az értesítések ellenőrzéséhez és a gépeléshez. Egyetlen eszköz, amely notebookként, olvasóként és fő munkaeszközként is szolgálhat.

  • A másodlagos kijelző az E-Ink elvén működik.
  • Az újabb típusok már támogatják a digitális toll használatát is.
  • Nem terheli annyira a szemet munka közben.

i

A magánéleted és az adataid is biztonságban lesznek a munkaeszközödön. A Lenovo ThinkBook laptopok integrált ujjlenyomat-olvasóval, érintésérzékelővel és webkamera takaróval rendelkeznek.

Lenovo ThinkBook sorozat lenyűgöző teljesítménnyel

Teljesítményét tekintve a Lenovo ThinkBook kategóriájában a legjobbak közé tartozik. Mivel ez a sorozat nem játékra specializálódott, jellemzően inkább integrált grafikus kártyát találunk benne. A Lenovo az Intel és az AMD legújabb processzoraival is felszerelte gépeit - ezek Intel Core i3, i5 és i7 processzorokkal rendelkeznek, illetve az AMD Ryzen sorozatából Ryzen 5 és 7 processzorokkal.

Hogyan működik a RAM?

A számítógép lassú teljesítménye lassítja a munkát is. A Lenovo ThinkBook laptopok ezért olyan beállításokkal rendelkeznek, amelyek gördülékeny munkavégzést tesznek lehetővé. Ezek az eszközök 8-16 GB közötti operatív memóriával rendelkeznek, ami elegendő a több erőforrást igénylő munkához.

Használd ki a különböző kedvezményeket, és nézz körül az olcsó Lenovo ThinkBook kategóriában.

A Lenovo ThinkBook nem fagy le

A Lenovo ThinkBook sorozat halad a korral. Ezek a modellek lassan elhagyják a mostanra elavult szilárdtest-merevlemezeket, és inkább a gyorsabb SSD típusú tárolókkal vannak felszerelve a gyorsabb fájlátvitel és a nagyobb tárhely érdekében. A meghajtó egyszerű cseréje valódi változást jelenthet - így nem kell aggódnod amiatt, hogy lefagy az eszközöd.

A Lenovo ThinkBook és a játékok

A Lenovo ThinkBook elsősorban irodai munkára vagy különböző üzleti alkalmazások használatára tervezett eszköz. Általában az ilyen laptopok nem alkalmasak a barátokkal való hosszú esti játékra. A Lenovo ThinkBook lehetővé teszi ugyan, hogy egyszerűbb játékokkal játszhass, azonban valószínűleg nem lesz minőségi élményben részed az FPS lövöldözős vagy különböző RPG játékok során.

i

Tudtad, hogy a Lenovo ThinkBook testvére, a Lenovo ThinkPad laptop már 1993 óta létezik?

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lenovo ThinkBook 15 G3 Mineral grey Utolsó termék a raktáron
Laptop - AMD Ryzen 5 5500U, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, AMD Radeon Graphics, 256GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, tömege 1,7 kg, Windows 11 Pro
-12 %
282 490 Ft
249 990 Ft

2 termék
Lenovo ThinkBook 15 G3 Mineral grey
Laptop - AMD Ryzen 5 5500U, 15.6" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, AMD Radeon Graphics, 256GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, tömege 1,7 kg, Windows 11 Pro
Leárazás -12 %
249 990 Ft 282 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT187h25h4hc
Lenovo Thinkbook 16 G4+ 21 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo Thinkbook 16 G4+ 21
Laptop - Intel Core i5 1240P Alder Lake, 16" IPS tükröződésmentes 2560 × 1600, 16GB RAM LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,8 kg, Windows 11 Pro
479 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTHU423o1

Laptopok Lenovo ThinkBook

A Laptopok Lenovo ThinkBook kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó laptopok Lenovo ThinkBook A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb laptopok Lenovo ThinkBook A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: laptopok Lenovo ThinkBook vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ