A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lark Végső Fekete 7i WIN

Termékkatalógus
Lark Végső Fekete 7i WIN
4,5 4 értékelés
Tablet - 1,33 GHz-es Intel Atom Quad Core Z3735G, érintőképernyős 7 "1024x600 IPS RAM 1 GB belső memória 16GB, WiFi, Bluetooth, HDMI, kamera 0.3MPx első + hátsó 2 megapixeles, microUSB, 3000mAh akkumulátor, a Windows 10 Fő
Kód:  LRK001a Termékszám:  5901592833012 Gyártó honlapja:

Lark Végső Fekete 7i WIN

Hihetetlen ár-teljesítmény arány, ez a legfőbb előnye, hogy a tabletta Lark végső 7i WIN. Ez használ egy Intel négymagos processzor 1,33 GHz-es frekvencián, melyek könnyen felveszik nem csak fut az előre telepített operációs rendszer, Microsoft Windows 10, hanem irodai alkalmazások, multimédiás szórakozás és a játék. Fotókat készített az első vagy a hátsó kamera készen csak 16 gigabájt tárhelyet, ami növelheti kapacitását egy mikro SD kártya.

legfontosabb jellemzői

  • Nagy kontrasztú IPS kijelző Élvezze elsősorban filmek és játékok
  • Mini HDMI csatlakozó fordul táblagép multimédiás központ
  • Erőteljes négymagos Intel
  • Foglalat micro SD kártya
  • Akkumulátor, amelynek kapacitása 3000 mAh biztosítja tabletta akár 8 óra

napfényernyő

Hatalmas előnye, hogy a tabletta Lark végső 7i WIN 7 "IPS kijelző rendelkező kiváló látószög, igaz színvisszaadás és nagy kontraszt. A felbontás is elegendő 1024 × 600 pixel, és minden grafikai művelet az integrált Intel Graphics Media Accelerator HD grafikus.

Kamera szelfi

Az ő tapasztalatai fényképezőgép segítségével rögzített mögé került, a tablettát egy 2 megapixeles és elfelejtett rajongók a szelfi fotók, amelyre ez a vezető kamerák felbontása 0,3 millió pixel. Rögzített videók és képek azonnal meg lehet osztani a barátokkal a közösségi hálózatokon keresztül Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Természetesen van Bluetooth és micro USB csatlakozóval nemcsak a töltéshez.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lark Végső Fekete 7i WIN
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lark Ultimate 7i WIN Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lark Ultimate 7i Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lark Ultimate Black 7i WIN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lark Ultimate Black 7i WIN.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ