AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Lauben Rice Cooker 600BC

Termékkatalógus
Lauben Rice Cooker 600BC
4,4 111 értékelés
Rizsfőző -, 0,6 l-es űrtartalom, mosogatógépben mosható, hőmérséklet megtartása, túlmelegedés elleni védelem, auto kikapcsolás és pároló kosár
13 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  LAURY487 Termékszám:  LBNRC600BC   

Lauben Rice Cooker 600BC

Lauben Rice Cooker 600BC egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A többfunkciós Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőző prémium kivitele lenyűgöző, és a készülék bármilyen rizstípussal könnyedén megbirkózik. Akár rizottót, akár sushit készítesz, a rizs mindig a megfelelő állagú lesz. A Lauben rizsfőző a levesek, kásák és hüvelyesek elkészítésekor is jó szolgálatot tesz. A tartozékaiközött találsz egy fém gőzölőt is a pároláshoz és ezáltal a zsírmentes főzéshez. A 0,6 literes rizsfőző edény ideális egy- vagy kétszemélyes adagok elkészítéséhez. A készülék nem foglal sok helyet, és nem pazarolja az energiát. A Keep Warm funkciónak hála a Lauben Rice Cooker 600BC készülékben a kész rizs egész napmelegen tartható. A rizsfőző a főzést követően automatikusan átvált ebbe az üzemmódba. A készülék egyetlen gombbal vezérelhető, a felesleges gőz távozásához az üvegfedélen egy nyílás is található, és a rizsfőző karbantartása is nagyon egyszerű. Csak emeld ki a belső tartályt, és tedd be a mosogatógépbe!

A Lauben rizsfőző sok mindenre képes

A puha és csodás állagú rizs elkészítése művészet. De a Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőzőben készült rizs mindig ízletes lesz. A készülék nemcsak rizsfőzésre, hanem levesek, kásák és hüvelyesekből készült fogások készítésére is alkalmas. A párolt zöldségekhez használd a Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőzőhöz mellékeltpárolózacskót.

Könnyen tisztítható és működtethető

Egyetlen gomb elegendő a rizsfőző komplett vezérléséhez. Működése teljesen automatizált. Csak öntsd a rizst a belső tartályba, add hozzá a megfelelő mennyiségű vizet a mellékelt mérőpohár segítségével, így már csak várnod kell egy keveset, hogy a Lauben Rice Cooker 600BC elvégezze a feladatát. A főzési idő leteltekor akészülék automatikusan átvált a melegen tartó üzemmódba. A jelzőfények mutatják, hogy a rizs milyen fázisban van. Használat után csak vedd ki a belső tartályt, és tedd be a mosogatógépbe!

A Lauben 600BC rizsfőző praktikus és elegáns

A Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőző az elegáns designt tökéletes funkcionalitással ötvözi. A benne készülő ételt megfigyelheted az üvegfedélen keresztül, amelyen egy kis nyílás is található a felesleges gőz távozásához. A csúszásmentes lábak stabilan tartják a Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőzőt. A belső tartálytapadásmentes felülettel rendelkezik, így bízhatsz abban, hogy zsiradék használata nélkül sem fog leégni benne semmi. A Lauben rizsfőző külső részei a Cool Touch technológiának köszönhetően hűvösek maradnak.

Elegendő 0,6 l kapacitás

A Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőző kapacitásának köszönhetően ideális egyedülállók vagy párok számára.

Egyszerű, egygombos működtetés

Nincs szükség bonyolult kézikönyvek tanulmányozására. A Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőzőt egyetlen gombbal lehet működtetni, a többiről maga a készülék gondoskodik.

Gőzölővel együtt

A csomagban található egy fém gőzölő is, amely lehetővé teszi, hogy a rizsfőzőben gőzben párolt fogásokat is elkészíthess.

A rizsfőző működése automatizált

A főzés befejeztével a Lauben rizsfőző automatikusan átvált a melegen tartó, Keep Warm funkcióra. Az étel a  tálalásig így meleg marad.

A Lauben rizsfőző használata sokoldalú

A Lauben Rice Cooker  600BC rizsfőzőben nemcsak rizst, hanem leveseket, főételeket és köreteket is készíthetsz. Mindezt akár párolással is.

A rizsfőző edzett üvegfedéllel rendelkezik

Az átlátszó, edzett üvegfedélen keresztül egy pillantással ellenőrizheted a készülő fogást. A fedélen lévő kis nyílás lehetővé teszi a felesleges gőz távozását.

Praktikus,  tapadásmentes felület

A Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőző belső tartálya tapadásmentes anyagból készült. Ezért a főzéshez nincs szükség zsiradékra.

Cool Touch technológia

A Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőző külső részei a Cool Touch technológiának köszönhetően a főzés után hűvösek maradnak. Ez kiküszöböli az égési sérülések kockázatát.

Keep Warm funkció

Ha a Keep Warm funkciót bekapcsolva hagyod, a készülék a főzés után egész nap melegen tartja az ételt.

A rizsfőző könnyen tisztítható

Használat után a belső tartály könnyen kivehető a Lauben Rice Cooker 600BC készülékből, és a fedéllel együtt a mosogatógépbe tehető.


A Lauben Rice Cooker 600BC rizsfőző tartozékai

  • Lauben rizsfőző
  • Gőzölő a pároláshoz
  • Edzett üvegfedél
  • Belső edény
  • Mérőpohár
  • Kanalak

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rizsfőző Kész!
Űrtartalom
0,6 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás, Pároló kosár Kész!
Kiegészítők
Kanál, Mérőedény, Fedő, Gőzös Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás, Pároló kosár Kész!
Kiegészítők
Kanál, Mérőedény, Fedő, Gőzös Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lauben Rice Cooker 600BC
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ