A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

Lauben sous vide vákuum fólia

Termékkatalógus
Lauben sous vide vákuum fólia
4,8 33 értékelés
Vákuumfólia - 28 × 500 cm (Sz×H), kompatibilis Lauben Sous Vide 2805 vákuumozóval, 1 darab a csomagban, főzéshez, fagyasztható, mikrohullámú sütőben használható és BPA Free, hőállóság - 100 °C
2 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LAUVA067 Termékszám:  4260645680067
Lauben sous vide vákuum fólia 2 490 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Lauben sous vide vákuum fólia

A Lauben Sous Vide 2805 különleges fólia teljesen kompatibilis az összes átlagos vákuumfóliázóval. Mivel a fólia elég ellenálló, használhatod azt a fagyasztóban vagy a hűtőszekrényben is, csak úgy, mint a mikrohullámú sütőben, sőt, főzhetsz is benne, hiszen alkalmas a Sous Vide módszerhez is. A Lauben Sous Vide vákuumfóliát különleges összetételével még akár 100 °C-os forró vízben is használhatod a káros anyagok felszabadulása nélkül. Emellett a Lauben Sous Vide vákuumfólia nem tartalmaz BPA-t és teljesen ártalmatlan az egészségre. A vákuumfóliázóval az étel akárötször tovább őrzi meg az eltarthatóságát, így nem szükséges feleslegesen kidobnod az ételt.


A Lauben Sous Vide 2805 vákuumfólia főbb jellemzői

  • Speciális fólia a hűtőszekrénybe, fagyasztóba, mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe és a Sous Vide főzéshez
  • Az ételek vákuumozása jelentősen meghosszabbítja annak eltarthatóságát, így ételeket és a pénzt takaríthatsz meg
  • A fólia egészségen ártalmatlan, nem tartalmaz BPA-t 
  • Forró vízben 100 °C-ig ellenáll káros anyagok felszabadulása nélkül
  • A fólia többször is felhasználható
  • A Lauben Sous Vide 2805 kompatibilis az összes hagyományos vákuumfóliázóval
  • A Lauben vákuumfóliát használhatod az úton nem csak az ételek tárolására, hanem például ruhákhoz, térképekhez vagy gyufákhoz
  • A fólia mérete 28 × 5 cm

Pontosan mi a vákuum módszer?

A vákuumozás egy olyan technológia, amely a különleges Lauben Sous Vide 2805 fóliával jelentősen lelassítja az ételek megromlásáért felelős oxidációs folyamatokat azáltal, hogy kiszívja az ételekből az oxigént. A Lauben Sous Vide 2805 fólia így számottevő mértékben meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát, ugyanakkor kiküszöböli az olyan negatív környezeti hatásokat, mint például a hűtőszekrény levegőjében található nedvesség vagy baktérium. A Lauben Sous Vide fóliázással az ételek nem csak tovább őrzik meg a szavatosságukat, hanem emellett időt és pénzttakaríthatsz meg, illetve nem keletkezik felesleges hulladék sem.

Egészségre ártalmatlan anyagú fólia, amely alkalmas a "Sous Vide" módszerhez

A Lauben Sous Vide 2805 vákuumfólia, amellett hogy sokoldalú, az egészségre teljesen ártalmatlan. A fólia anyaga 100%-ig BPA mentes, megfelel az összes Európai Uniós biztonsági szabványnak. A speciális Lauben Sous Vide fóliát alkalmazhatod még a Sous Vide főzéshez is, hiszen 100 °C-ig szakadás nélkül ellenáll a forró víznek káros anyagok felszabadulása nélkül.

Univerzális felhasználású Lauben Sous Vide 2805 vákuumfólia

Szinte bármit becsomagolhatsz a különleges Lauben Sous Vide fóliával. Utazáskor használhatod a fóliát a térképek vagy a ruháid szárazon tartásához, emellett azok térfogata sokkal kisebb is lesz. Továbbá a Lauben Sous Vide 2805 segítségével fóliázhatod az ékszereidet is, hogy biztonságban tudd azokat. Használd a különleges Lauben fóliát utazáshoz vagy a holmijaid biztonságos tárolásához, mindig alkalmazkodik hozzád és tökéletes biztonságban tudhatod a becsomagolt tárgyakat a nedvességtől, a levegőtől és más környezeti hatástól.



Paraméterek

Szélesség
28 cm Kész!
Hossz
500 cm Kész!
Tulajdonságok
Főzéshez, Fagyasztható, Mikrohullámú sütőben használható, BPA Free Kész!
Max. hőmérséklet
100 °C Kész!
Darabok száma a csomagban
1 db (1 db) Kész!

Méretek

Szélesség
28 cm Kész!
Hossz
500 cm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Főzéshez, Fagyasztható, Mikrohullámú sütőben használható, BPA Free Kész!

Hőállóság

Max. hőmérséklet
100 °C Kész!

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban
1 db (1 db) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lauben sous vide vákuum fólia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lauben vakuovací fólie pro sous vide. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lauben vákuovacia fólia na sous vide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lauben Vakuumfolie für Sous Vide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lauben Vakuumfolie für Sous Vide.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ