Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Laurastar S

Termékkatalógus
Laurastar S
Vasalórendszer - professzionális vasalóval (erős gőzlövet) és aktív vasalódeszkával - fújó- és szívórendszer (16 V-os ventilátor, 2 sebesség), 6 pozíció (82-102 cm), állandó nyomás: 3,5 bar, DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel, 150 °C-ra), cserélhető víztartály (1,2 l), fűtés: 3 perc, AutoStop (15 perc), teljesítmény: 2200 W, vasaló súlya: 1,4 kg, Hygienic Steam Effect tanúsítvány, hőálló tárolódoboz, szabadalmaztatott összecsukható rendszer (20 cm), beépített kerekek, kiegészítők: Aqua szűrő patronok, Mycover védőtok, finom szövetek vasalása, kondenztartály, tölcsér, gőztömlő tartó, össztömeg: 19 kg
Kód:  LAUZE508 Termékszám:  000.0303.756

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Laurastar S

Minden gyűrődést elsimít

Az exkluzív Laurastar S vasalórendszer egy professzionális vasalóból és egy beépített gőzfejlesztővel ellátott, aktív vasalódeszkából áll.  Ez az egyedülálló rendszer nagyon finom, magas állandó nyomású (3,5 bar) gőzt hoz létre, amely tökéletesen alkalmazkodik mindenféle szövethez, és gondoskodik a kiváló vasalási eredményről. 


A Laurastar S vasalórendszer legfontosabb jellemzői

  • Exkluzív vasalódeszka aktív vasalófelülettel
  • Állandó, 3,5 bar nyomás
  • Védő alátét a finom szövetekhez
  • DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel, 150 °C-ig)
  • A forró gőz elpusztítja a baktériumok és az atkák 99,99%-át
  • Eltávolítható víztartály
  • Szabadalmaztatott összecsukható rendszer
  • 6 magasságban állítható vasalódeszka (82-102 cm)
  • Az Aqua szűrő lehetővé teszi csapvíz használatát
  • AutoStop 15 perc inaktivitás után
  • Biztonsági tárolódoboz
  • 10 év pótalkatrész garancia

Ergonomikus vasalódeszka

A vasalódeszka komplex összecsukható rendszerrel és praktikus kerekekkel felszerelt, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. A széles vasalási felület minden típusú ruházat esetében kényelmes vasalást biztosít. A tökéletes ergonómia érdekében a vasalódeszka 6 különböző magasságban állítható.


Professzionális vasaló

Sokoldalú használat

A speciális, csepp alakú talppal kiküszöbölhetőek a nemkívánatos gyűrődések. Az egységes, ultra finom gőzáram, amely mélyen behatol a szövetbe, tökéletesen alkalmazkodik bármilyen típusú szövethez a hőmérséklet beállítása nélkül. A Laurastar S függőleges gőzöléssel is használható, így kényelmesen vasalhatóak a ruhák vagy a függönyök.

Aktív vasalófelület

Aktív vasalófelület

Az aktív vasalófelület egyedülálló fújó- és szívórendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a szövet optimális elhelyezését a felületen, és a légpárna megakadályozza a gyűrődéseket. Ezenkívül a szívórendszer szilárdan tartja a ruhát a talpon, így a vasalás a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb.

DMS technológia

Higiénikusan tiszta ruhák

Az innovatív DMS technológia kétszeresen fűtött gőzt használ az anyag szárazon tartásához a vasalás során. Az erős gőz mélyen behatol a szövetbe, így eltávolítja az atkák, a baktériumok és az allergének akár 99,99%-át. Egy vasalás elegendő, és a ruhák  higiénikusan tiszták és csodásan frissek lesznek, kellemetlen szagok nélkül.

Kényelmes használat

Maximális kényelem

A maximális kényelem érdekében a vasaló eltávolítható, 1,2 literes víztartállyal felszerelt, amely beépített vízkőszűrővel rendelkezik, így a gőzöléshez csapvíz is problémamentesen használható.


Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Teljesítmény
2 200 W Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 200 W Kész!
Vasalótalp anyaga
Alumínium Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Laurastar S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Laurastar S . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laurastar S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ