30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LD Seating Funghi szürke

Termékkatalógus
LD Seating Funghi szürke
Puff - színe: szürke, műanyag és szilárd szerkezet, huzat: textil, műanyag lábak, élettartam: 26297.44óra, súlya: 7 kg, ülőke szélessége: 40 cm, ülőke magassága: 50 cm-tól/től 50 cm-ig,
Kód:  LSD015l Termékszám:  N-40/50 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LD Seating Funghi szürke

Ülj stílusosan

A Funghi kárpitozott konferencia taburett lenyűgöz az egyedülálló gomba-ihletésű kialakítással, ami nemcsak informális, hanem irodai használatra is ideális. Könnyű és kompakt méretei megkönnyítik a szállítást és a mozgatást - továbbá a Funghi felhasználók testreszabhatják az ülőkéjüket.



Az LD Seating Funghi taburett legfontosabb jellemzői

  • Kárpitozott
  • Egyedi design
  • Az ülés átmérője 40 cm
  • Ülésmagasság 50cm
  • Könnyen hordozható
  • Választható színkombinációk


    Testreszabhatod a Funghi puffot ízlésednek megfelelően

    A "kalap" maga is készülhet két különböző típusú szövetből, sok színváltozatból, valamint a tabouret lábazata is választható. Az ülés alsó része műanyag és lehet fekete, fehér vagy szürke. Ennek eredményeként több Funghi is készülhet, teljesen különböző színkombinációkban.

    Ezen kívül kiválaszthatod a kalapját és a lábát is. A Funghi Tabouret alkalmazkodik bármely irodához, nyitott térhez, recepcióhoz vagy Relax zónához.


    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: LD Seating Funghi szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LD Seating Funghi 40/50 šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LD Seating Funghi sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LD Seating Funghi 40/50 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LD Seating Funghi 40/50 grau.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ