Shop roku Shop roku

Lea B1-A710 fekete

Termékkatalógus
Lea B1-A710 fekete
4,6 7 értékelés
Tablet tok - Acer Iconia Tab B1-710 és B1-711 modellekhez
Kód:  MD050de47a Termékszám:  B1-A710

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lea B1-A710 fekete

A szett tartalma az Acer Iconia Tab B1-710 és B1-711 modellekhez alkalmas Lea B1-A710 tok a Sea of Spa BIO SPA
ajándék tisztító maszkkal.

Lea B1-A710 tok (fekete)

 


A sikkes és stílusos tok kiváló minőségű, eredeti bőrből készült, belseje pedig kenderből készült, amely finomságának és puhaságának köszönhetően nem sérti fel a készülék képernyőjét, hiszen a képernyő rendkívül érzékeny a karcolásokra. A tok formáját úgy tervezték, hogy ne csak kényelmesen irányíthasd tabletedet, valamint hozzáférést biztosítson minden gombhoz és csatlakozóhoz, hanem a legegyszerűbb használatot is garantálja. Ezen kívül található rajta egy rugalmas pánt, amely mindig a helyén tartja a tabletet, így nem kell többé miatta aggódnod. A fedőlapot állványként is használhatod, amely három különböző pozíciót tesz lehetővé tableted döntésére. Tökéletes kényelem és tökéletes védelem Acer Iconia Tab modelledhez!
 

 

Sea of Spa BIO SPA - Tisztító maszk

 


A luxuskivitelű Sea of Spa Bio Marine tisztító maszk minden bőrtípushoz alkalmas. A maszk jótékony hatással van a bőrre, mivel eltávolítja az elhalt hámsejtekből képződő réteget, illetve a zsíros réteget a bőrről, alaposan tisztítja a bőrt, amely fontos lépés az egészséges és gyönyörű bőr elérésében. Az egyedülálló arc- és nyaktisztító maszk összetételét holt-tengeri só gazdagítja, amely revitalizálja a bőrt, illetve ellátja minden szükséges tápanyaggal, miközben hidratálja is. Egyedülálló összetételének köszönhetően  a maszk puhítja és lágyítja a bőrt. A Sea of Spa Bio Marine maszk bőrgyógyászatilag tesztelt és elfogadott.

Alkalmazása:
A terméket egyenletesen vidd fel arcodra és nyakadra, a szemkörnyéki bőrt elkerülve. Gyengéden masszírozd be, majd hagy hatni 5-7 percig. Ezt követően alaposan öblítsd le vízzel.


Hatása:
A termék alkalmazásának hatása a tökéleteszen tiszta bőr, amely tökéletesen ápolt, hidratált, élettel teli, kellemesen puha és nyugodt.

Specifikációk:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Tartalma: 50 ml

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Anyag
Bőr Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Anyag
Bőr Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lea B1-A710 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea B1-A710, černé . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lea B1-A710, čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea B1-A710 Tablet Tasche, Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea B1-A710 Tablet Tasche, Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ