A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

GU10 LED izzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Izzó típusa
LED
(117)
Energiatakarékos
(9)
Hagyományos
(2)
Energiafelhasználás
3 W
9 W
-
Fényáram
250 lm
820 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(81)
Semleges fehér
(62)
Hidegfehér
(55)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(66)
Smart
(60)
Mobilalkalmazás
(41)
Állítható színhőmérséklet
(38)
Fényszín beállítás (RGB)
(34)

A GU10 LED izzó modern és hatékony megoldás az otthoni és irodai világításhoz. Hosszú élettartamot, alacsony energiafogyasztást és magas fényhasznosítást kínál. Ezek az izzók ideálisak olyan helyekre, ahol minőségi és állandó fényre van szükség. Olvass tovább, segítünk a választásban.

Tovább

Mi az a GU10 LED izzó?

A GU10 LED izzó egy olyan fényforrás, amely LED technológiát használ. Ez az izzótípus egy speciális GU10 foglalattal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy egy áramkörbe dugható legyen egy push and twist rendszer segítségével. Ez azt jelenti, hogy az izzót behelyezik a lámpatestbe, majd becsavarják a rögzítéshez. Ez a rendszer eltér a hagyományos menetes foglalatoktól. A GU10 LED izzók gyakran használatosak otthonokban és kereskedelmi helyiségekben irányított világításhoz, például reflektorokhoz. Ideálisak olyan helyeken, ahol kiváló minőségű, fókuszált fényre van szükség.

i

GU10 LED izzó a halogénhez képest

A LED izzó GU10 energiatakarékosabb és hosszabb élettartamú, mint a halogén izzók. Míg a LED izzók kevesebb energiát fogyasztanak és akár több évig is kitartanak, addig a halogén izzók élettartama rövidebb és fogyasztásuk magasabb. A LED izzók GU10 változata emellett jobb lumen-kibocsátást és színhőmérséklet-szabályozási lehetőségeket is biztosítanak. Ezenkívül a halogén izzók több hőt is termelnek.

Mihez válassz GU10 LED izzó típust?

A vásárlás során több paramétert is figyelembe kell venni, hogy az új GU10 LED izzó típust megfelelően használhasd. Az első a teljesítmény, amely meghatározza az energiafogyasztást és a villanyszámlára gyakorolt hatást. Ezután következik a fényáram, amely az izzó fénykibocsátását méri. Emellett például a színhőmérséklet is fontos, mivel ez befolyásolja a fény jellegét. Végül, de nem utolsósorban figyelni kell az izzó élettartamára és fizikai méreteire is, amelyekről az adott termék oldalán tájékozódhatsz.

  • A GU10 LED izzó energiafogyasztása wattban (W) van kifejezve, és azt jelzi, hogy az izzó mennyi energiát fogyaszt. Az alacsonyabb teljesítmény alacsonyabb energiafogyasztást jelent, ami gazdaságilag előnyösebb és környezetbarátabb. Ez a tulajdonság különösen fontos azokon a helyeken, ahol a lámpák hosszú ideig vannak bekapcsolva.
  • A GU10 LED izzó fényárama, lumenben (lm) mérve az izzó által kibocsátott fény teljes mennyiségét írja le. A nagyobb fényáram több fényt jelent, ami kívánatos az erős megvilágítást igénylő helyiségekben. Fontos, hogy a helyiség igényeinek megfelelő fényáramú izzót válassz.

A GU10 LED izzó 230 és 820 lm közötti fényárammal kapható. Választékunkban találhatsz a nappaliba vagy a fürdőszobába való típusokat is.

A LED izzó GU10 fényhőmérséklete

Az egyes GU10 LED izzók fényhőmérséklete eltérő, és jelentős hatással van a világítás hangulatára és funkcionalitására. Megkülönböztetünk meleg fehér, semleges fehér és hideg fehér fényt, mindegyiknek megvan a sajátos felhasználási módja és esztétikai hatása. Melyik fényhőmérséklet a megfelelő számodra?

  1. A hideg fehér kékes árnyalatú, nagyon világos és energikus fényt bocsát ki. Ez a világítás ideális olyan munkakörnyezetekbe, például irodákba vagy műhelyekbe, ahol világos és koncentrált fényre van szükség. A hideg fehér fény alkalmas üzletek vagy kórházi területek megvilágítására is.
  2. A semleges fehér körülbelül 4 000 K hőmérsékletű, kiegyensúlyozottabb fényt biztosít. Ez az árnyalat kevésbé sárga, mint a meleg fehér, ugyanakkor nem olyan intenzíven fehér, mint a hideg fehér. Ideális konyhákba, fürdőszobákba és irodákba, ahol világos, de mégis kellemes világítást biztosít a mindennapi tevékenységekhez.
  3. A meleg fehér általában 2 700 és 3 000 K között van, nyugtató és kellemes légkört teremt. A fény sárga árnyalatú, ami kellemes és nyugodt benyomást kelt, így ideális a nappali vagy a hálószobák számára. A meleg fehér fényt gyakran olyan helyiségekben részesítik előnyben, ahol pihentető és pihentető hatást kívánnak elérni.

LED izzó GU10 hideg fehér
Hideg fehér

GU10 LED izzó semleges fehér
Semleges fehér

GU10 LED izzó meleg fehér
Meleg fehér

Mivel lephet meg egy GU10 LED izzó?

A GU10 LED izzók számos fejlett funkciót és jellemzőt kínálnak. Ezek a funkciók kibővítik az alkalmazási lehetőségeket, és a felhasználóknak nagyobb kontrollt biztosítanak a világítás felett.

  • A dimmelhetőség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szükség szerint állítsák be a fényerősséget, ami rugalmasságot biztosít a világításban, és segít különböző hangulatokat teremteni. Ellenőrizd, hogy a világítóberendezés kompatibilis-e a dimmelhető izzókkal, és hogy van-e megfelelő fényerőszabályzója.
  • A SMART technológia fejlett csatlakoztathatóságot és vezérlést kínál. Például applikáción, hangalapú asszisztenseken keresztül vezérelhetők, vagy akár az otthoni automatizálási rendszerekbe is integrálhatók. Lehetővé teszik a távoli be- vagy kikapcsolást, és a biztonság érdekében a házban való jelenlét szimulálására is használhatók.
  • A színkép beállítása lehetővé teszi a fényhőmérséklet beállítását a meleg fehértől a hideg fehérig. A funkció hasznos a fény aktuális hangulatához vagy szükségleteihez való igazításához - melegebb fényt a pihenéshez és hűvösebbet a munkatevékenységekhez. Ezzel a funkcióval teljes mértékben a pillanathoz igazíthatod a helyiséget.
  • A fény színének beállítása (RGB) lehetővé teszi, hogy színek széles skálájából választhass. Ez a funkció ideális dekorációs célokra, partivilágításra vagy egy adott helyiség különleges hangulatának megteremtésére. Az RGB GU10 LED izzók gyakran érdekes üzemmódokat is kínálnak, például színátmeneteket vagy akár villódzást.

i

Több GU10 LED izzó rendelkezik egyéb érdekes funkciókkal, mint például hangvezérlés, időzítő vagy forgó fény funkció. Az összes tulajdonságot a weboldal bal oldalán található parametrikus szűrőben láthatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack Szállításra kész > 5 db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 4 db található
18 890 Ft

2.
AlzaPower LED 8-55W, GU10, 2700K, szett, 2db Szállításra kész > 20 db
LED izzó - foglalat GU10, teljesítmény 8 W, 230 V, fényáram 720 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 50 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke F, 2 darab a csomagban
1 590 Ft

3.
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500 K), 50 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 2 db található
45 890 Ft

Még több
117 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8 16×
AlzaPower LED 8-55W, GU10, 2700K, szett, 2db
LED izzó - foglalat GU10, teljesítmény 8 W, 230 V, fényáram 720 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 50 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke F, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0010
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Dimmable)
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa48
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,7
Immax NEO LITE SMART LED (3x), 350lm
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 6 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Tuya, Apple Siri, Lidl Home kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 3 db található
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX21370
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6 21×
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 4 db található
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa51
4,5
Philips Hue White Ambiance 4,3W 350 GU10 3db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 50 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 3 db található
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21019
5,0 22×
Philips Hue White Ambiance 4.3 W GU10 szett, 2 db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 50 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 2 db található
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19062
4,7 11×
TP-Link Tapo L630, smart, GU10, WiFI, colour
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 3,7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_32
4,8 52×
Philips LED Classic spot 4.6-50W, GU10, 2700K, 6 darabos készlet
LED izzó - GU10 foglalat, 4,6 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 355 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 50 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 6 db db található - Ár több darab vásárlása esetén 1 253,46 Ft/db
7 520 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO125b7
4,6 21×
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color)
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa49
4,8
Philips Hue White 5.5W GU10 2 darabos szett
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 5,2 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 400 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 50 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18146
4,9 15×
Philips LED Classic Spot 550lm, GU10, 3000K
LED izzó - GU10 foglalat, 5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 550 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 50 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
2 310 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO1A041
4,6 23×
EMOS Classic MR16 3,8 W GU10 melegfehér
LED izzó - GU10 foglalat, 3,8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 320 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 50 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 3 db található
1 860 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17067
4,9 11×
Solight LED spot izzó GU10 5W 4000K
LED izzó - GU10 foglalat, 5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, semleges fényű (4000 K), 50 mm átmérővel, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD078d1
4,7 44×
TESLA LED 7W GU10 GU100740-2
LED izzó - GU10 foglalat, 7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 560 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 50 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 180 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EN416g
4,7 30×
Solight LED spot izzó GU10 5W 3000K
LED izzó - GU10 foglalat, 5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 425 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 50 mm átmérővel, 35000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
790 Ft
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD078c2
4,9 11×
Philips LED Classic spot 3,5-35W, GU10, 4000K
LED izzó - GU10 foglalat, 3,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 275 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 50 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 380 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO125b0f
3,9
EMOS Okos LED izzó GoSmart MR16 GU10 4,8 W (35 W) 400 lm RGB dimmelhető WiFi
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya, Lidl Home kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 20000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
2 750 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM521b5
4,4
RETLUX RLL 419 GU10 bulb 9W DL
LED izzó - GU10 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram, 50 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTLX17146
5,0
Philips Hue White and Color ambiance 5.7W GU10 starter kit
LED izzó - GU10 foglalat, 5,7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, semleges fényű, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Google Home kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, A energiaosztály, a csomagban 3 db található
78 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23021
4,9 29×
EMOS LED izzó Classic MR16 9W GU10 hideg fehér
LED izzó - GU10 foglalat, 8,4 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, hideg fényű (6500 K), 50 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 240 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSD202087
4,0 19×
Immax NEO LITE SMART LED, 350lm
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 6 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Tuya, Apple Siri, Lidl Home kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX21369
4,8 13×
Philips LED Classic spot 4,6-50W, GU10, 4000K
LED izzó - GU10 foglalat, 4,6 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 390 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 50 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO125c4
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tech23_006
4,5 35×
EMOS PREMIUM 6W LED GU10 3000K
LED izzó - GU10 foglalat, 6,1 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 560 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 50 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 330 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS012a6
Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.

GU10 LED izzók

A GU10 LED izzók kategóriában összesen 118 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó GU10 LED izzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb GU10 LED izzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: GU10 LED izzók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ