A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

LED izzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Izzó típusa
LED
(734)
Energiatakarékos
(52)
Filament
(39)
Fénycső
(4)
Hagyományos
(6)
Foglalat
E14
(152)
E27
(406)
G13
(4)
G4
(14)
G9
(25)
Energiafelhasználás
1,5 W
75 W
-
Fényáram
70 lm
4550 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(513)
Semleges fehér
(397)
Hidegfehér
(294)
További tulajdonságok
Smart
(330)
Mobilalkalmazás
(251)
Állítható színhőmérséklet
(202)
Időzítő
(144)

A LED izzók előnyei közé tartozik a nagyfokú hatékonyság, alacsony fogyasztás és hosszú élettartam, amely akár 70 000 óra is lehet. További előnyük a minimális fogyasztás mellett a nagy fényerősség. Nézzük, milyen LED izzó fajták léteznek, s mit kell tudnod róluk, hogy garantáltan ne hibázz választáskor?

Tovább

LED izzó - Miben különbözik a többi típustól?

A LED izzó izzószál helyett fénykibocsátó diódás technológiát használ, amely olyan félvezető alkatrész, amely fényt bocsát ki, amikor elektromos áram halad át rajta, miközben szinte egyáltalán nem termel hőt. Nézzük, melyek a LED izzók legfőbb előnyei.

  • A LED izzók nem tartalmaznak mérgező anyagokat, higanyt vagy ólomvegyületeket. A LED izzók így környezetbarát módon ártalmatlaníthatók. Továbbá hosszabb élettartamuknak köszönhetően kisebb a felhasznált izzók mennyisége.
  • A szabályozható fényerejű LED izzók nem változtatják meg a színüket az intenzitás csökkentésekor, ellentétben a hagyományos izzókkal, amelyek színe sárgára változik. A szabályozható fényerejű LED izzó tökéletes például a hálószobába vagy a nappaliba.
  • A LED izzó hosszú élettartama és tartóssága kompenzálja a magasabb beszerzési árát. A leggyakrabban megadott várható élettartam 30-70 ezer óra között mozog, míg egy hagyományos izzó esetében ez az érték csak ezer óra körül van.
  • Az energia-megtakarítás LED villanykörte és egyéb LED világítás használatával akár a 80%-ot is elérheti a hagyományos izzókkal szemben. Ez jelentősen csökkentheti a havi energiaköltségeket, így a LED-izzók ára többszörösen megtérül.
  • A LED izzók ellenállnak a gyakori kapcsolgatásnak, így ideálisak a mozgásérzékelővel történő használathoz, vagy olyan helyiségekbe, ahol a villanyt gyakran kapcsolgatják. Ezzel még több energiát és pénzt takaríthatsz meg.
  • A LED izzók fényereje, hatékonysága, és teljesítménye körülbelül 10-szer nagyobb, mint a hagyományos izzóké, és 2-szer nagyobb, mint a modern fénycsöveké. Ezenkívül egyes LED izzó fajták esetén a teljes RGB-spektrumból választhatsz színt.

Ha autóba keresel H7, P43t, W2, vagy bármilyen más LED izzót, LED autóizzók kínálatunkban biztosan megtalálod, amire szükséged van.

LED izzók - A foglalat típusa kulcsfontossú tényező

A LED izzók kiválasztásakor döntő szempont a foglalat típusa, mely lehet menetes, bajonettes, tüskés vagy csapos. Ha nem megfelelő foglalatot választasz, az izzó nem lesz kompatibilis a fényforrással.

LED izzó E27 foglalattal

LED izzó E27 foglalattal - Az ún. Edison menetes LED izzók a legelterjedtebb LED izzó fajták közé tartoznak, s szinte minden típusú lámpatestben megtalálhatók, legyen szó belső vagy külső világításról. 230 V-os és 24 V-os feszültséghez egyaránt használható.

LED izzó E14 foglalattal

LED izzó E14 foglalattal - hasonló menettel rendelkeznek, mint az E27-es fogalat, csak ez kisebb, 14 mm-es. Ezek az izzók kisebb teljesítményűek (25 W és 40 W) és általában gyertya vagy csepp alakúak. Leginkább asztali vagy mennyezeti lámpákban használják őket, amelyek egyszerre több izzót is használhatnak.

LED izzó GU10 foglalattal

LED izzó GU10 foglalattal - Nagyon elterjedt foglalat-típus, amely két szimmetrikus, 5 mm átmérőjű csatlakozóval rendelkezik, amelyek 10 mm távolságban helyezkednek el egymástól. Leggyakrabban 230 V feszültségű süllyesztett mennyezeti lámpatestekben használják őket, ezért ezeket a LED izzókat "spotlámpáknak" nevezzük.

LED izzó GU5.3 foglalattal

LED izzó GU5.3 foglalattal - A GU10 izzók kisebb változatai. Szintén két tüskével rendelkeznek 5,3 mm-es távolságban, a feszültség 12 V. A GU5.3 izzókat (néha MR16-nak is nevezik) gyakran a fokozott páratartalmú helyiségek világítótestjeiben használják, pl. fürdőszobákban.

LED izzó G9 foglalattal

LED izzó G9 foglalattal - Szintén két csapja van, amelyek közvetlenül a lámpatestbe pattannak. Ez a típus a legkisebb méretű LED izzó, amelyet 230 V-os feszültséggel használnak. Leggyakrabban fürdőszobákban vagy WC-kben használják.

LED izzó G4 foglalattal

LED izzó G4 foglalattal - Kétpólusú foglalat, 4 mm-es távolsággal a tüskék közt. 12 V-os feszültségű halogén izzókhoz tervezték őket, amelyek leginkább konyhai világításhoz, bárokban, alacsony mennyezeteken, fürdőszobákban, stb. használhatók.

LED izzó R7s foglalattal

LED izzó R7s foglalattal - 230 V-ra tervezett lineáris LED izzók, amelyeket a halogén izzók helyettesítésére használnak. A halogénekhez hasonlóan spotlámpákhoz és designer lámpatestekhez alkalmasak.

LED izzó G13 foglalattal

LED izzó G13 foglalattal - A hagyományos fénycsöveket helyettesítik, és használatuk azonos. A hagyományos fénycsövekkel ellentétben nincs szükségük indítóra.

LED izzók - Mit jelentenek a foglalatot jelölő betűk és számok?

Talán kíváncsi vagy, mit is jelentenek a LED izzók foglalatainak jelölései. Míg a számok jelentése eléggé nyilvánvaló - a menet átmérője milliméterben -, a betűk jelentése nem feltétlenül annyira egyértelmű. Az E betű az Edison-menetet jelöli, amely a hagyományos, nem ledes villanykörte típusokon is megtalálható. A G betű a "Globe" szót jelképezi, amely az izzók gömb alakjára utal. Az R betű jelentése "Reflektor".

A LED izzók fényereje

Ne keress 100 W-os LED izzókat, mert ezeket már 18 W-os izzókkal helyettesítették. A hagyományos izzók teljesítményének jelölésére a Watt mértékegységet használják. A LED izzók esetén azonban fontosabb tényező a fényáram, amely közvetlenül a fényerősséget, vagyis a kibocsátott fény mennyiségét jelzi, amelyet leggyakrabban lumenben (lm) adnak meg. A modern LED izzók alacsonyabb teljesítményük ellenére nagyobb fényerősségűek lehetnek, mint a hagyományos izzók.

Fényforrás/fényáram 220 lm 400 lm 700 lm 900 lm 1 300 lm
Hagyományos izzó 25 W 40 W 60 W 75 W 100 W
Halogén izzó 18 W 28 W 42 W 53 W 70 W
Energiatakarékos izzó 6 W 9 W 12 W 15 W 20 W
LED izzó 4 W 6 W 10 W 13 W 18 W

i

Az AlzaPower LED izzók kiváló ár-érték arányt kínálnak. Győződj meg róla a saját szemeddel.

A LED izzók színhőmérséklete

Egyes LED izzók ugyanúgy képesek színt váltani, mint a LED szalagok. Ha olyan LED izzót választasz, amely nem képes a színét változtatni, akkor fontos a színhőmérsékletre (a fehér fény színére) figyelni. A színhőmérséklet a vörös színtől a sárgán és a fehéren át a kékig terjedő spektrumon kiválasztott természetes szín. A mesterséges színárnyalatokat az RGB LED izzók kínálják.

LED villanykörte - LEDes izzó

Az olyan helyiségekbe, mint a nappali, a fürdőszoba és a hálószoba, a melegebb színek alkalmasak, mivel nyugtató érzést keltenek. A modern és letisztult megjelenés érdekében használj hűvösebb színeket.

Az alacsony feszültségű LED izzók még több pénzt takarítanak meg

A LED izzók eltérő bemeneti feszültségértékeket igényelhetnek. Ha más feszültségű fényforráshoz csatlakoztatjuk, károsodhat, vagy tönkre is mehet.

  • LED izzók 12 V - A legelterjedtebb LED villanykörte típus. Ugyanolyan feszültséget igényel, mint a hagyományos izzók, így könnyen cserélhető.
  • LED izzók 24 V - A 24 V-os LED izzót elsősorban személygépkocsikban és teherautókban használják. A magasabb feszültségnek köszönhetően messzebre világít.
  • LED izzó 6 V - A járművek belsejének megvilágítására használják, de inverterrel a háztartásban is használhatók, így pénzt takaríthatsz meg.
  • Szabályozható fényerejű LED izzók - Ezek a LED izzó fajták alkalmazkodnak a feszültségváltáshoz, így a fényerősséget könnyen módosíthatod.

A mobiltelefonnal vezérelhető, színt és intenzitást változtató LED izzók az okos izzók oldalunkon találhatók. Ezek az izzók többféle okos otthon rendszerrel kompatibilisek, például Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, vagy Tuya.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes Szállításra kész > 10 db
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft

2.
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack Szállításra kész > 5 db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 4 db található
18 890 Ft

3.
AlzaPower LED 8-55W, GU10, 2700K, szett, 2db Szállításra kész > 20 db
LED izzó - foglalat GU10, teljesítmény 8 W, 230 V, fényáram 720 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 50 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke F, 2 darab a csomagban
1 590 Ft

Még több
736 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8 23×
AlzaPower LED 12-80W, E27, 4000K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 12 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1160 lm fényáram (4000 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0005
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 62×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2008
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Philips Hue White Ambiance 7W 550 Filament E27
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 550 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-4500 K), 60 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, G energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21020
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
Philips Hue White Ambiance 4,3W 350 GU10 3db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 50 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 3 db található
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21019
4,8 16×
AlzaPower LED 8-55W, GU10, 2700K, szett, 2db
LED izzó - foglalat GU10, teljesítmény 8 W, 230 V, fényáram 720 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 50 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke F, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0010
4,8 23×
AlzaPower LED 6-55W, E14, 2700K, Filament, szett, 2db
LED izzó - izzószál, foglalat E14, teljesítmény 6 W, 230 V, fényáram 750 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 35 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke E, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0013
4,2
AlzaPower LED 4,2-40W, G9, 2700K, szett, 2db
LED izzó - foglalat G9, teljesítmény 4,2 W, 230 V, fényáram 450 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 15,9 mm, élettartam 25 000 óra, F energiacímke, 2 darab a csomagban
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0015
4,2 12×
AlzaPower LED 18-115W, E27, 2700K, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 18 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1820 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 70 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0007
4,5 26×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 2700K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0001
4,7 17×
AlzaPower LED 8-75W, E27, 2700K, izzószál, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1055 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0012
4,8
AlzaPower LED 15-100W, E27, 2700K, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 15 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 65 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0006
4,9 19×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 4000K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram (4000 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0002
4,6 21×
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 4 db található
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa51
3,4 15×
Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite(Multicolor) - 4 pack
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings, Google Home kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, a csomagban 4 db található
19 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa57
5,0 22×
Philips Hue White Ambiance 4.3 W GU10 szett, 2 db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 50 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, G energiaosztály, a csomagban 2 db található
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19062
4,3 59×
Immax NEO LITE Smart LED izzó E27 9W RGB + CCT színes és fehér, tompítható, WiFi
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya, Apple Siri, Lidl Home kompatibilitás, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX19321
4,3 28×
TechToy Smart Bulb RGB 11W E27
LED izzó 11W+RGB, 1050LM, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, tompítható, fehér színhőmérséklet állítható
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TeslaTech22_01
4,7
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Dimmable)
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa48
4,9 14×
Philips Hue White and Color Ambiance 9W 1100 E27
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1100 lm fényáram (2000 K), 60 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21026
4,9 61×
Philips Hue White Ambiance, 6 W, E14, 2 db-os készlet
LED izzó - okos funkciókkal, E14 foglalat, 5,2 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 39 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, G energiaosztály, a csomagban 2 db található
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2557q2
4,3 37×
NiteBird smart bulb WB4 2pack
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 800 lm fényáram (2700 K), 9 cm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 20000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD09
Emos LED izzó Classic JC 4 W G9 meleg fehér 2 db - LED izzó
Típusok
4,5 16×
Emos LED izzó Classic JC 4 W G9 meleg fehér 2 db
LED izzó - G9 foglalat, 4 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 19 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagban 2 db található
1 950 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17118
5,0
Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 2db
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 11 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1055 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 60 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
27 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21015
4,7 47×
Philips LED 13-100W, E27 2700K, 2 db
LED izzó - E27 foglalat, 13 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagban 2 db található
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19086

LED izzók

cikkLED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ) A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
tanácsadóHogyan válasszunk izzót Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
A Philips Hue intelligens világítási rendszert nem csak okostelefonoddal, hanem fizikai vezérlőkkel is vezérelheted. Ide tartoznak a Dimmer Switch, Tap Switch és a Motion Sensor. Hogyan működnek ezek a vezérlők, és mely helyiségekhez a legmegfelelőbbek?
További cikkek

LED izzók

A LED izzók kategóriában összesen 736 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED izzók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LED izzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED izzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED izzók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ