30 dnů na vrácení Shop roku

LED izzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Izzó típusa
LED
(769)
Energiatakarékos
(48)
Filament
(41)
Fénycső
(4)
Hagyományos
(5)
Foglalat
E14
(158)
E27
(423)
G13
(4)
G4
(17)
G9
(22)
Energiafelhasználás
1,2 W
75 W
-
Fényáram
70 lm
4550 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(550)
Semleges fehér
(400)
Hidegfehér
(295)
További tulajdonságok
Smart
(329)
Mobilalkalmazás
(247)
Állítható színhőmérséklet
(207)
Időzítő
(138)
Szűrés

A LED izzók előnyei közé tartozik a nagyfokú hatékonyság, alacsony fogyasztás és hosszú élettartam, amely akár 70 000 óra is lehet. További előnyük a minimális fogyasztás mellett a nagy fényerősség. Nézzük, milyen LED izzó fajták léteznek, s mit kell tudnod róluk, hogy garantáltan ne hibázz választáskor?

Tovább

LED izzó - Miben különbözik a többi típustól?

A LED izzó izzószál helyett fénykibocsátó diódás technológiát használ, amely olyan félvezető alkatrész, amely fényt bocsát ki, amikor elektromos áram halad át rajta, miközben szinte egyáltalán nem termel hőt. Nézzük, melyek a LED izzók legfőbb előnyei.

  • A LED izzók nem tartalmaznak mérgező anyagokat, higanyt vagy ólomvegyületeket. A LED izzók így környezetbarát módon ártalmatlaníthatók. Továbbá hosszabb élettartamuknak köszönhetően kisebb a felhasznált izzók mennyisége.
  • A szabályozható fényerejű LED izzók nem változtatják meg a színüket az intenzitás csökkentésekor, ellentétben a hagyományos izzókkal, amelyek színe sárgára változik. A szabályozható fényerejű LED izzó tökéletes például a hálószobába vagy a nappaliba.
  • A LED izzó hosszú élettartama és tartóssága kompenzálja a magasabb beszerzési árát. A leggyakrabban megadott várható élettartam 30-70 ezer óra között mozog, míg egy hagyományos izzó esetében ez az érték csak ezer óra körül van.
  • Az energia-megtakarítás LED villanykörte és egyéb LED világítás használatával akár a 80%-ot is elérheti a hagyományos izzókkal szemben. Ez jelentősen csökkentheti a havi energiaköltségeket, így a LED-izzók ára többszörösen megtérül.
  • A LED izzók ellenállnak a gyakori kapcsolgatásnak, így ideálisak a mozgásérzékelővel történő használathoz, vagy olyan helyiségekbe, ahol a villanyt gyakran kapcsolgatják. Ezzel még több energiát és pénzt takaríthatsz meg.
  • A LED izzók fényereje, hatékonysága, és teljesítménye körülbelül 10-szer nagyobb, mint a hagyományos izzóké, és 2-szer nagyobb, mint a modern fénycsöveké. Ezenkívül egyes LED izzó fajták esetén a teljes RGB-spektrumból választhatsz színt.

Ha autóba keresel H7, P43t, W2, vagy bármilyen más LED izzót, LED autóizzók kínálatunkban biztosan megtalálod, amire szükséged van.

LED izzók - A foglalat típusa kulcsfontossú tényező

A LED izzók kiválasztásakor döntő szempont a foglalat típusa, mely lehet menetes, bajonettes, tüskés vagy csapos. Ha nem megfelelő foglalatot választasz, az izzó nem lesz kompatibilis a fényforrással.

LED izzó E27 foglalattal

LED izzó E27 foglalattal - Az ún. Edison menetes LED izzók a legelterjedtebb LED izzó fajták közé tartoznak, s szinte minden típusú lámpatestben megtalálhatók, legyen szó belső vagy külső világításról. 230 V-os és 24 V-os feszültséghez egyaránt használható.

LED izzó E14 foglalattal

LED izzó E14 foglalattal - hasonló menettel rendelkeznek, mint az E27-es fogalat, csak ez kisebb, 14 mm-es. Ezek az izzók kisebb teljesítményűek (25 W és 40 W) és általában gyertya vagy csepp alakúak. Leginkább asztali vagy mennyezeti lámpákban használják őket, amelyek egyszerre több izzót is használhatnak.

LED izzó GU10 foglalattal

LED izzó GU10 foglalattal - Nagyon elterjedt foglalat-típus, amely két szimmetrikus, 5 mm átmérőjű csatlakozóval rendelkezik, amelyek 10 mm távolságban helyezkednek el egymástól. Leggyakrabban 230 V feszültségű süllyesztett mennyezeti lámpatestekben használják őket, ezért ezeket a LED izzókat "spotlámpáknak" nevezzük.

LED izzó GU5.3 foglalattal

LED izzó GU5.3 foglalattal - A GU10 izzók kisebb változatai. Szintén két tüskével rendelkeznek 5,3 mm-es távolságban, a feszültség 12 V. A GU5.3 izzókat (néha MR16-nak is nevezik) gyakran a fokozott páratartalmú helyiségek világítótestjeiben használják, pl. fürdőszobákban.

LED izzó G9 foglalattal

LED izzó G9 foglalattal - Szintén két csapja van, amelyek közvetlenül a lámpatestbe pattannak. Ez a típus a legkisebb méretű LED izzó, amelyet 230 V-os feszültséggel használnak. Leggyakrabban fürdőszobákban vagy WC-kben használják.

LED izzó G4 foglalattal

LED izzó G4 foglalattal - Kétpólusú foglalat, 4 mm-es távolsággal a tüskék közt. 12 V-os feszültségű halogén izzókhoz tervezték őket, amelyek leginkább konyhai világításhoz, bárokban, alacsony mennyezeteken, fürdőszobákban, stb. használhatók.

LED izzó R7s foglalattal

LED izzó R7s foglalattal - 230 V-ra tervezett lineáris LED izzók, amelyeket a halogén izzók helyettesítésére használnak. A halogénekhez hasonlóan spotlámpákhoz és designer lámpatestekhez alkalmasak.

LED izzó G13 foglalattal

LED izzó G13 foglalattal - A hagyományos fénycsöveket helyettesítik, és használatuk azonos. A hagyományos fénycsövekkel ellentétben nincs szükségük indítóra.

LED izzók - Mit jelentenek a foglalatot jelölő betűk és számok?

Talán kíváncsi vagy, mit is jelentenek a LED izzók foglalatainak jelölései. Míg a számok jelentése eléggé nyilvánvaló - a menet átmérője milliméterben -, a betűk jelentése nem feltétlenül annyira egyértelmű. Az E betű az Edison-menetet jelöli, amely a hagyományos, nem ledes villanykörte típusokon is megtalálható. A G betű a "Globe" szót jelképezi, amely az izzók gömb alakjára utal. Az R betű jelentése "Reflektor".

A LED izzók fényereje

Ne keress 100 W-os LED izzókat, mert ezeket már 18 W-os izzókkal helyettesítették. A hagyományos izzók teljesítményének jelölésére a Watt mértékegységet használják. A LED izzók esetén azonban fontosabb tényező a fényáram, amely közvetlenül a fényerősséget, vagyis a kibocsátott fény mennyiségét jelzi, amelyet leggyakrabban lumenben (lm) adnak meg. A modern LED izzók alacsonyabb teljesítményük ellenére nagyobb fényerősségűek lehetnek, mint a hagyományos izzók.

Fényforrás/fényáram 220 lm 400 lm 700 lm 900 lm 1 300 lm
Hagyományos izzó 25 W 40 W 60 W 75 W 100 W
Halogén izzó 18 W 28 W 42 W 53 W 70 W
Energiatakarékos izzó 6 W 9 W 12 W 15 W 20 W
LED izzó 4 W 6 W 10 W 13 W 18 W

i

Az AlzaPower LED izzók kiváló ár-érték arányt kínálnak. Győződj meg róla a saját szemeddel.

A LED izzók színhőmérséklete

Egyes LED izzók ugyanúgy képesek színt váltani, mint a LED szalagok. Ha olyan LED izzót választasz, amely nem képes a színét változtatni, akkor fontos a színhőmérsékletre (a fehér fény színére) figyelni. A színhőmérséklet a vörös színtől a sárgán és a fehéren át a kékig terjedő spektrumon kiválasztott természetes szín. A mesterséges színárnyalatokat az RGB LED izzók kínálják.

LED villanykörte - LEDes izzó

Az olyan helyiségekbe, mint a nappali, a fürdőszoba és a hálószoba, a melegebb színek alkalmasak, mivel nyugtató érzést keltenek. A modern és letisztult megjelenés érdekében használj hűvösebb színeket.

Az alacsony feszültségű LED izzók még több pénzt takarítanak meg

A LED izzók eltérő bemeneti feszültségértékeket igényelhetnek. Ha más feszültségű fényforráshoz csatlakoztatjuk, károsodhat, vagy tönkre is mehet.

  • LED izzók 12 V - A legelterjedtebb LED villanykörte típus. Ugyanolyan feszültséget igényel, mint a hagyományos izzók, így könnyen cserélhető.
  • LED izzók 24 V - A 24 V-os LED izzót elsősorban személygépkocsikban és teherautókban használják. A magasabb feszültségnek köszönhetően messzebre világít.
  • LED izzó 6 V - A járművek belsejének megvilágítására használják, de inverterrel a háztartásban is használhatók, így pénzt takaríthatsz meg.
  • Szabályozható fényerejű LED izzók - Ezek a LED izzó fajták alkalmazkodnak a feszültségváltáshoz, így a fényerősséget könnyen módosíthatod.

A mobiltelefonnal vezérelhető, színt és intenzitást változtató LED izzók az okos izzók oldalunkon találhatók. Ezek az izzók többféle okos otthon rendszerrel kompatibilisek, például Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, vagy Tuya.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips LED izzó 7-60W, E14, matt, 2700K Szállításra kész > 5 db
LED izzó - E14 foglalat, 7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 38 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, energiaosztály E, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
több darab vásárlása esetén 1 650 Ft-tól

2.
Sonoff B05-BL-A60 Wi-Fi Smart LED Bulb Szállításra kész 5 db
LED izzó - 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 806 lm fényáram, (2700 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 10000 óra élettartam,, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 090 Ft

3.
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes Szállításra kész > 10 db
LED izzó - okos funkciókkal, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft

Még több
771 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8 19×
AlzaPower LED 8-55W, GU10, 2700K, szett, 2db
LED izzó - foglalat GU10, teljesítmény 8 W, 230 V, fényáram 720 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 50 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke F, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0010
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 65×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes
LED izzó - okos funkciókkal, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2008
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Philips Hue White Ambiance 7W 550 Filament E27
LED izzó - okos funkciókkal, 7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 550 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2200-4500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, energiaosztály G, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21020
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,4
Nanoleaf Essentials Smart A60 izzó E27, Matter 3PK
LED izzó - okos funkciókkal, 8,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség,, 806 lm fényáram, (2700 K), 90 Ra színvisszaadási index (CRI), WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, energiaosztály F, a csomagban 3 db található
22 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: Nano23_12
4,7 21×
AlzaPower LED 8-75W, E27, 2700K, izzószál, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1055 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, energiaosztály E, a csomagban 2 db található
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0012
4,8 26×
AlzaPower LED 12-80W, E27, 4000K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 12 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1160 lm fényáram, (4000 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0005
4,8 27×
AlzaPower LED 6-55W, E14, 2700K, Filament, szett, 2db
LED izzó - izzószál, foglalat E14, teljesítmény 6 W, 230 V, fényáram 750 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 35 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke E, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0013
4,8 10×
AlzaPower LED 8-55W, E14, P45, 2700K, set, 2db
LED izzó - E14 foglalat, 8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 720 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 45 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagban 2 db található
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0011
4,4 28×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 2700K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0001
4,9
AlzaPower LED 15-100W, E27, 2700K, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 15 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 65 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagban 2 db található
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0006
4,9 20×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 4000K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram, (4000 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APWLED-0002
4,9 61×
Philips Hue White Ambiance, 6 W, E14, 2 db-os készlet
LED izzó - okos funkciókkal, 5,2 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 470 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 39 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, energiaosztály G, a csomagban 2 db található
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2557q2
4,7 13×
TP-Link Tapo L630, smart, GU10, WiFI, colour
LED izzó - okos funkciókkal, 3,7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 350 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály E, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_32
5,0
WiZ Colors 50 W GU10
LED izzó - okos funkciókkal, 4,9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 400 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2200-6500 K), 90 Ra színvisszaadási index (CRI), WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings, IFTTT kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 4,17 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
6 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiZ21012
4,6 24×
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack
LED izzó - okos funkciókkal, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással,, a csomagban 4 db található
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa51
4,1
EMOS Okos LED izzó GoSmart MR16 GU10 4,8 W (35 W) 400 lm RGB dimmelhető WiFi
LED izzó - okos funkciókkal, 4,8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 400 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya, Lidl Home kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 20000 óra élettartam, energiaosztály G, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
2 750 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM521b5
4,7 11×
EMOS LED izzó Klasszikus gyertya 8W E14 semleges fehér
LED izzó - E14 foglalat, 7,3 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 83 Ra színvisszaadási index (CRI), 38 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, energiaosztály E, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 680 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSD202057
4,9 11×
Solight LED spot izzó GU10 5W 4000K
LED izzó - GU10 foglalat, 5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, semleges fényű (4000 K), 50 mm átmérővel, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD078d1
4,7 47×
Philips LED 13-100W, E27 2700K, 2 db
LED izzó - E27 foglalat, 13 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, 15000 óra élettartam, energiaosztály E, a csomagban 2 db található
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL19086
4,9 35×
EMOS LED izzó Classic Mini Globe 5W E14 meleg fehér
LED izzó - E14 foglalat, 5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 45 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
700 Ft -tól
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17045
Emos LED izzó Classic JC 4 W G9 meleg fehér 2 db - LED izzó
Típusok
4,5 18×
Emos LED izzó Classic JC 4 W G9 meleg fehér 2 db
LED izzó - G9 foglalat, 4 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 19 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, energiaosztály E, a csomagban 2 db található
1 950 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17118
4,3 39×
NiteBird smart bulb WB4 2pack
LED izzó - okos funkciókkal, 230 V bemeneti feszültség,, 800 lm fényáram, (2700 K), 9 cm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 20000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagban 2 db található
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD09
4,7 11×
Philips Hue White and Color Ambiance 9W 1100 E27 2 db
LED izzó - okos funkciókkal, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 1100 lm fényáram, (2000 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 60 mm átmérővel, Bluetooth csatlakozás, Philips Hue kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, energiaosztály F, a csomagban 2 db található
45 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21027
4,6 45×
Immax NEO LITE SMART LED izzó E14 6 W színes és fehér WiFi
LED izzó - okos funkciókkal, 6 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 470 lm fényáram állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 80 Ra színvisszaadási index (CRI), 37 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Tuya, Apple Siri, Lidl Home kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX19279

LED izzók

cikkLED szalag bekötése (ÚTMUTATÓ) A LED szalag nagyszerű módja gyakorlatilag bármilyen belső tér megvilágításának, de dekorációként vagy hangulatfényként is szolgálhat a nappaliban, az esti tévénézéshez. A LED szalag felszerelése ma már nem igényel villanyszerelői szaktudást, akár percek alatt magad is...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
tanácsadóHogyan válasszunk izzót Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
A Philips Hue intelligens világítási rendszert nem csak okostelefonoddal, hanem fizikai vezérlőkkel is vezérelheted. Ide tartoznak a Dimmer Switch, Tap Switch és a Motion Sensor. Hogyan működnek ezek a vezérlők, és mely helyiségekhez a legmegfelelőbbek?
További cikkek

LED izzók

A LED izzók kategóriában összesen 771 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED izzók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LED izzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED izzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED izzók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ