Ledger Bitcoin Wallet Blue

Termékkatalógus
Ledger Bitcoin Wallet Blue
Hardver pénztárca - titkosítás, 320x480 LED kijelző, könnyen használható Windows-szal, OS X-szel, Linux-szal, BIP39 / BIP44, USB 2.0, Bluetooth 4.1, 500 mA akkumulátor
Kód:  TREZBIT5 Gyártó honlapja:

Ledger Bitcoin Wallet Blue


A piacon jelenleg a Ledger Blue biztonsági hardver az egyik legfejlettebb eszköz virtuális valuta tárolására. Számos funkció kombinálásával büszkélkedhet, ilyen például több alkalmazás egyidejű futtatása, vagy a vállalati szintű titkosítás, mindez egy könnyű, hordozható eszközbe rejtve, amelyet Franciaországban terveztek, illetve gyártottak. A Ledger Blue pénztárca a Secure Element-en alapszik, érintőképernyős, USB és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.


A Ledger Blue főbb jellemzői

  • Bármilyen számítógéppel vagy okostelefonnal dolgozhat  – Bluetooth 4.1 és NFC
  • Modern operációs rendszeren alapszik, amely támogatja az alkalmazások egyszerű telepítését és a firmware frissítést
  • Színes képernyő, átlója 3,5 "
  • Secure Element technológiával (EAL6 + / ST31) és 4–8 számjegyből álló PIN-kóddal működik
  • Több virtuális pénznemet támogat - Bitcoin, Litecoin, Athereum és Altcoins
  • Biztonsági mentés és visszaállítás - Fiókjai mentve vannak. Ezután könnyen visszaállíthatóak bármely Ledger eszközön

Nagy kijelző és rugalmas operációs rendszer

Ezen készülék több évnyi kutatás és fejlesztés eredménye. Vitathatatlan előnye a nagy érintőképernyő, amely megkönnyíti az utalások és a bonyolult szerződések biztonságos kezelését. A Ledger Blue elegáns külsejét kiegészíti kategóriájának legjobb technológiája, amely az erős és rugalmas operációs rendszeren, a Blockchain Open Ledger (BOLOS) platformon alapszik.


Minden számítógéppel és okostelefonnal kommunikál

A Ledger Blue az ST31 Secure Element chipjének és STM32 mikrokontrollerjének kettős architektúráján alapszik, amely biztosítja a teljesen elszigetelt környezetet. A felszerelésből nem hiányzik a 3,5" LED megvilágítású kijelző, amely karcálló bevonattal rendelkezik. Ezek az utalásokban való egyszerű eligazodásra, és azok jóváhagyására szolgálnak. Számítógéppel vagy okostelefonnal USB-n keresztül vagy Bluetooth technológiával kommunikál. Tápegysége egy újratölthető Li-Polymer akkumulátor, amelynek kapacitása 500 mAh.


WYSIWIS

A moduláris architektúrának köszönhetően a Ledger Blue több specializált alkalmazást is futtathat teljes elszigeteltségben. Az erőteljes biztonsági pajzs lehetővé teszi, hogy új virtuális pénznemeket és fiókokat adjunk hozzá az eszközhöz biztonsági kockázat nélkül. Az utalások sértetlenségét a WYSIWIS biztosítja - What You See Is What You Sign. Az eszköz rugalmassága lehetővé teszi annak vállalati használatát. Adatait a legnagyobb biztonságban tudhatja, melyek PIN-kóddal vannak blokkolva.


A csomag tartalma

  • Ledger Blue
  • USB kábel
  • Használati útmutató
  • Helyreállítási útmutató
 

Paraméterek

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Szélesség
97 mm Kész!
Magasság
68 mm Kész!
Hosszúság
10 mm Kész!
Tömeg
90 g Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Méret & súly

Szélesség
97 mm Kész!
Magasság
68 mm Kész!
Hosszúság
10 mm Kész!
Tömeg
90 g Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ledger Bitcoin Wallet Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledger Bitcoin Wallet Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ledger Bitcoin Wallet Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ledger Bitcoin Wallet Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledger Bitcoin Wallet Blue.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ