30 dnů na vrácení Shop roku

Ledger Nano S Bitcoin Wallet

Termékkatalógus
Ledger Nano S Bitcoin Wallet
4,7 113 értékelés
Hardver pénztárca - titkosítás, könnyen használható Windows, OS X, Linux operációs rendszerekkel, BIP39/BIP44, micro USB
Kód:  TREZBIT6 Termékszám:  LEDGER Gyártó honlapja:

Ledger Nano S Bitcoin Wallet

Töprengett már rajta, hogyan védhetné meg hatékonyan bitcoinjait? Megoldást keres biztonságos tárolásukhoz? A Ledger Nano S titkosított széf fejlett biztonsági funkciókkal védi Bitcoin, Ethereum vagy Altcoins? digitális valutáját, és garantálja a digitális tranzakciók biztonságát. USB csatlakozóval bármilyen számítógéphez könnyedén csatlakoztathatja. Az OLED kijelzőnek és a készülék oldalán található, a tranzakciók megerősítésére szolgáló gombnak köszönhetően minden tranzakció maximálisan biztonságos lesz.

 

A Ledger Nano S főbb jellemzői

  • Több pénznemet támogat - Bitcoin, Litecoin, Athereum, Altcoins
  • Beépített kijelző - a tranzakciókat a kijelzőn ellenőrizheti, és gombnyomással erősítheti meg a végrehajtásukat
  • Biztonságos - a bizalmas adatok fokozottan védettek, és PIN-kóddal blokkoltak
  • Kísérő alkalmazások - használja a kényelmes kiegészítő alkalmazásokat, vagy hozzon létre újakat
  • FIDO Certified U2F - FIDO Universal Second Factor szabvány támogatás
  • Biztonsági mentés és visszaállítás - számláiról biztonsági másolatot készít, amelyek bármilyen Ledger eszközön könnyedén visszaállíthatók

Több pénznem egyszerű kezelése

A Ledger Nano S kísérő alkalmazásaival nemcsak a Bitcoin, hanem más valuták is kezelhetők. Ugyanazon az eszközön minden támogatott pénznemben fogadhat utalásokat és ellenőrizheti számláit. A széf FIDO Universal Second Factor szabvánnyal rendelkezik, vagyis rendkívül egyszerű a kompatibilis online szolgáltatások, például a Gmail, Dashlane, Dropbox vagy GitHub hitelesítése.

 

Magas védelem számlájához

Ha Ön is használ valamilyen virtuális pénznemet, bizonyára az Ön számára is a biztonság az egyik legfontosabb dolog. A Ledger Nano S garantálja, hogy bizalmas információi, pénzügyei vagy hozzáférési kulcsai sosem lesznek hozzáférhetők más számára. Mindezek a hardveren belül elszigetelten vannak tárolva. A legmodernebb biztonsági megoldások és a PIN kódos blokkolás garantálja a biztonságukat.


Kettős szerkezet

A Ledger Nano S kettős szerkezetű chippel működik (ST31 - SMT32, CC EAL5 + tanúsítvány szint). A firmware sértetlenségét titkosított tanúsítvány garantálja. A konfiguráció inicializálása vagy helyreállítása biztonságos környezetben történik, az adatok sosem kerülnek ki harmadik félhez.

 


A csomag tartalma

  • Ledger Nano S
  • USB kábel
  • Felhasználói kézikönyv
  • Helyreállítási útmutató
  • Tartozékok
 

Paraméterek

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Szélesség
98 mm Kész!
Magasság
18 mm Kész!
Hosszúság
9 mm Kész!
Tömeg
16,2 g Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Méret & súly

Szélesség
98 mm Kész!
Magasság
18 mm Kész!
Hosszúság
9 mm Kész!
Tömeg
16,2 g Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Ez közvetlenül a gyártótól van beszerezve vagy más forgalmazó keresztül? Köszönöm

Üdvözlöm! Bármelyik altcoint tárolja ez a tárca (pl: siacoin). Válaszát előre is köszönöm!

Kérdezném : HA a softver angol nyelvű tartalmaz -e ? magyar nyelv beállitást azaz van e ? magyar nyelvű beállitási lehetőség kezelésre - -használatra ,vagy nyomtatott magyar nyelvű kézikönyv

Kérdések és válaszok: Ledger Nano S Bitcoin Wallet
Több információ

Hardveres pénztárcák - Hogyan frissítsd

A hardveres pénztárcák a kriptovaluták tárolásának legbiztonságosabb módja, de ezekre is folyamatos veszélyek leselkednek. Hogyan frissíthető a Ledger Nano S és a Trezor? Megtudhatod cikkünkből. 

SAFE Network (MINDEN AMIT TUDNOD KELL) - Egy projekt, ami decentralizált Internetet garantál

Hogyan néz ki az internet, ha adataink nem folyamatosan harmadik felek irányítása alatt állnak, és hogyan élvezhetjük az igazi magánéletet? A válasz az ambiciózus SAFE Network projekt MaidSafeCoin (MAID) és SafeCoin (SFE) digitális tokenekkel.

Ripple (MINDEN, AMIT TUDNI SZERETNÉL)

A ripple digitális valuta folyamatosan növekvő piaci értékével a világ legkedveltebb virtuális pénznemei közé küzdi magát. Ennek ellenére teljesen másképp kell rá tekinteni, mint például a bitcoinra vagy ethereumra. Mi a ripple, miért szül annyi vitát a kriptovaluták világában, és milyen a jelenlegi árfolyama? Cikkünkből megtudhatod!

ZenCash (MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL)

Mai cikkünkben az egyedülálló ZenCash projekt kerül nagyító alá. Ahogy maguk a fejlesztők is hangsúlyozzák, ez nem csak egy újabb kriptovaluta, hanem inkább egy bővíthető, blockhainen alapuló privát platform, amely jelentősen túlmutat a tranzakciók végrehajtásán. Mi teszi egyedülálló a ZenCash-t, és miért érdemes odafigyelni rá? Cikkünkből megtudhatod!

Hogyan bányásszunk kriptovalutát? (Használati útmutató)

Mellékes, hogy mit olvastál, hallotál, az aranyláz folytatódik. A folyamatosan emelkedő árfolyamok azt mutatják, hogy igenis van jövő a kriptovalutákban. Ebben a cikkben végigvezetünk a kezdetek rögösnek gondolt útján. Vágj bele gyorsan, olcsón, fájdalommentesen!

Ethereum (Minden, amit tudni szeretnél róla)

Manapság a Bitcoin után a második legnépszerűbb virtuális valuta az Ethereum. Kíváncsi vagy, mi az Ethereum? Miben különbözik a Bitcointól? Segítünk megérteni az egész Ethereum-hálózat koncepcióját, tudjuk, hogyan zajlik az Ethereum bányászata, és tanácsot adunk, hol lehet a legkönnyebben megtudni az Ethereum aktuális árfolyamát! Cikkünkből mindent megtudsz, amit az Ethereumról tudni szeretnél.

Bitcoin (Minden, amit tudni kell róla)

A Bitcoin ára és népszerűsége folyamatosan növekszik. Nézzük meg nagyvonalakban, hogyan is működik. Ismertetjük, hogy lehet vásárolni, fizetni vele, hogyan tárolható a Bitcoin pénztárcában (wallet). Elmondjuk, melyek a fő kockázatok a Bitcoinnal kapcsolatban.

Vélemények: Ledger Nano S Bitcoin Wallet
Kiegészítők: Ledger Nano S Bitcoin Wallet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledger Nano S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ledger Bitcoin Wallet Nano S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ledger Bitcoin Wallet Nano S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledger Bitcoin Wallet Nano S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ