30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Léghűtők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Antracitszürke
(1)
Fehér
(61)
Fekete
(5)
Kék
(2)
Ezüst
(4)
Szürke
(4)
Szűrés

A léghűtő a laikusok számára a légkondicionáló és a ventilátor között helyezkedik el. Ez az eszköz egy hűtőbetét segítségével párásítja és hűti a levegőt, majd egy ventilátor segítségével a környezetbe jutatja. Lássuk, milyen előnyökkel jár a mobil léghűtő használata, és hogyan érdemes választani.

Tovább

Léghűtő ventilátor a nyári forróságban

A léghűtő ventilátor a nyári meleg napok igazi megmentője lehet. Ez a praktikus eszköz a víz párolgása révén hűti a levegőt, így kellemesebb hőmérsékletet biztosít a forró napokon. A léghűtő ventilátor modellek költséghatékony alternatívát nyújtanak a légkondicionálókkal szemben, emellett hordozhatóak, így bárhol elhelyezhetőek a lakásban.

A legtöbb modell távirányítóval is rendelkezik, így kényelmesen vezérelhető a fotelből vagy az ágyból. A léghűtő ventilátor típusok különböző méretben és teljesítményben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Ha egy hatékony és megbízható hűsítő megoldást keresel a nyári melegre, a léghűtő ventilátor remek választás lehet.

Léghűtő vs. légkondicionáló - mi a különbség?

A légkondicionálókkal ellentétben a mobil léghűtő nem rendelkezik tömlővel, amely elvezetné a forró levegőt a helyiségből, így ez a készülék szenzációsan csökkenti a hőmérsékletet, miközben a ventilátoron keresztül párát permetez rád. A mobil léghűtő párásítja a levegőt, így a nyári napokon megkönnyítik a légzést. Vásárlás előtt célszerű megmérni a helyiség páratartalmát.

Ha az érték 45% alatt van, akkor egy léghűtő vásárlása megfelelő lehet, ha viszont magasabb, akkor érdemes inkább légkondicionálót választani a helyiség hűtésére.

Léghűtő
Léghűtő

Légkondicionáló
Légkondicionáló

i

Lehűtenéd magad? Nézd át a mobil léghűtő és a légkondicionáló közötti különbségeket.

A megfelelő léghűtő kiválasztása

Egy léghűtő kevésbé zajos, és nem kerül annyiba a működtetése, mint egy légkondicionálóé. Fontos szempont, hogy mekkora helyiséget szeretnél hűteni, és hány fokra. Minél nagyobb a teljesítmény, annál nagyobb helyiséget fog hűteni a léghűtő. Lássuk, melyek azok a paraméterek, amelyekre érdemes odafigyelni.

A léghűtő teljesítménye

A mobil léghűtő kiválasztásakor figyelembe kell venned a hűtendő helyiség méretét. A léghűtő készülékek teljesítménye 5-200 W között mozog. A nagyobb teljesítmény nagyobb energiafogyasztást és nagyobb légáramlást jelent.

Légáramlás

Ez a paraméter határozza meg, hogy a készülék mekkora helyiséget tud hűteni. A légáramlás m3/h-ban van megadva, és szorosan összefügg a léghűtő teljesítményével. Tulajdonképpen az adott idő alatt szállított levegőmennyiséget jelenti. Ha például egy 50 m2-nél nagyobb helyiséghez keresel léghűtőt, akkor legalább 5 000 m3/h teljesítményre lesz szükséged.

A mobil léghűtő zajszintje

Egy léghűtő készülék zajszintje általában nem haladhatja meg a 60 dB-t. Az ennél magasabb zajszint zavarhatja a normál működést. Egy jó léghűtőnek rendelkeznie kell éjszakai üzemmóddal is, amely nem zavarja az éjszakai pihenést, és alacsonyabb teljesítményen működik.

Méretek

A léghűtő készülék mérete nagy szerepet játszik a funkciók mennyiségében és a hatékonyságban, és a víztartály mérete is számít. Fontos azonban, hogy szem előtt tartsd a mobil léghűtő méreteit, hogy az eszköz illeszkedjen oda, ahová szeretnéd.

i

A léghűtők 2-4 sebességfokozatot kínálnak, amelyek között válthatsz a levegőáramlás szabályozásához.

A léghűtő egyéb funkciói

Szeretnéd, ha a léghűtő nem csupán lehűtene, de tisztán is tartaná a levegőt? Az alábbi funkciók tetszeni fognak.

  • A párásító segít az olyan helyiségekben, ahol a levegő száraz, és emiatt nehezen tudsz lélegezni.
  • A távirányító nagyon praktikus kiegészítő, amely segítségével a mobil léghűtő bárhonnan vezérelhető.
  • A fűtés nagyszerű funkció, amely segítségével pár fokkal magasabb lehet a hőmérséklet a szobában.
  • A légtisztítás funkciónak köszönhetően nem kell aggódnod a szennyeződések és a mikroporszemcsék miatt.
  • Az időzítő segítségével előre beütemezheted a léghűtő be- vagy kikapcsolását.

A léghűtő karbantartása

A léghűtő karbantartása nagyon egyszerű. A porszűrőt és a párologtató panelt napi használat mellett hetente egyszer kell tisztítani. A párologtatópanel hatékonyságának fenntartása érdekében ajánlott az alkatrészt 3 évente egyszer cserélni. A víztartályt hetente egyszer ajánlott tisztítani normál tisztítószer segítségével.

A léghűtő jégakkuval ellátott modellje még jobban hűsít

A hatékonyság növelése érdekében léteznek jégakkuval ellátott léghűtők is, amelyek a víz lehűtésével még hűvösebb levegőt áramoltatnak a helyiségbe. Az ilyen léghűtő ventilátor a hagyományos modellek továbbfejlesztett változata még hatékonyabb hűtést biztosít.

Hogyan működik?

A léghűtő jégakkuval ellátott modelljei víztartállyal és jégtároló rekesszel rendelkeznek. A beszívott levegő áthalad a párásító betéten, miközben a jég lehűti a vizet. A párolgás során a hidegebb víz hűvösebb levegőt eredményez. A léghűtő jégakkuval megoldásköltséghatékony alternatívát nyújt a légkondicionálókkal szemben, emellett hordozható, így bárhol elhelyezhető a lakásban.

Mire figyeljünk a vásárlás során?

A vásárláskor érdemes figyelembe venni a jégtartó rekesz méretét, a jégtartó tálca típusát és a jégakku tartósságát. A rekesz méretének elegendőnek kell lennie a jégtartó tálca befogadásához, emellett fontos, hogy a tálca cserélhető legyen, és a jégakku minél tovább tartsa a hideget.

Ha egy hatékony, megbízható és környezetbarát hűsítő megoldást keresel a nyári melegre, a jégakkus léghűtő remek választás lehet. A különböző méretben és teljesítményben kapható modellek közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Ha költséghatékonyan szeretnél vásárolni, akkor tekintsd meg olcsó léghűtő kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
75 termék
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
58 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_C350W
2,4 15×
CONCEPT OV5220 Léghűtő
Léghűtő - 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 63 dB maximális zajszint, 500 m³/h légáramlás, 5 l-es víztartály, távirányító, párásító, ionizáló, időzítő, hűtés, LED kijelző és légtisztítás, fehér kivitel
Leárazás -9 %
44 790 Ft 48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONOV5220
3,8 12×
SENCOR SFN 5011WH Léghűtő
Léghűtő - 45 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 45 dB maximális zajszint, 90 m³/h légáramlás, 3 l-es víztartály, távirányító, párásító, időzítő, hűtés, automatikus vízszintes forgatás és túlmelegedés elleni védelem, fehér kivitel
Leárazás -4 %
22 490 Ft 23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENOC996
HONEYWELL CS10XE
Léghűtő - 100 W teljesítmény, 4 sebességfokozat, 57 dB maximális zajszint, 10 l-es víztartály, távirányító, időzítő és hűtés, fehér és szürke kivitel
79 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HONOV026
Honeywel CS10PEI
Léghűtő - 85 W teljesítmény, 4 sebességfokozat, 57 dB maximális zajszint, 550,49 m³/h légáramlás, 10 l-es víztartály, távirányító, ionizáló és LED kijelző, fehér és fekete kivitel
79 000 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HONOC847
1,0
HONEYWELL AIR COOLER CO60PM
Léghűtő - 220 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 65 dB maximális zajszint, 2600 m³/h légáramlás, 60 l-es víztartály, párásító és hűtés, kék kivitel
245 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HONOV194
HONEYWELL TC10PE
Léghűtő - 40 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 330 m³/h légáramlás, 10 l-es víztartály, távirányító, hűtés és LED kijelző, fehér kivitel
Leárazás -23 %
46 890 Ft 60 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HONOC659
2,0
TRISTAR AT-5445
Léghűtő - 65 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 55,9 dB maximális zajszint, 4 l-es víztartály, oszcilláció, fehér kivitel
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIOC609
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
55 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_FC_C350W
3,7 58×
Siguro FC-C35 Velvet Wind White
Léghűtő - teljesítmény 60 W, tartály térfogata 6 l (jégkockák használhatók a további hűtésre, vagy hűtőbetétek, amelyek a csomag részét képezik), 20 m2-es szobához, 3 sebesség, vízszintjelző, automatikus kikapcsolás vízhiány esetén, érintő panel, távirányító akkumulátorral, 1–4 óra időzítő (1 óra után), maximális légáramlási sebesség 2100(+-100)/perc, 360°-os rezgés, zajszint ≤57 dB, vízszűrő 627 cm2 (19×33×2,5 cm), méretek 69×30×38,5 cm, súly 7,3 kg, kábel hossza 1,8 m, 3 év garancia
52 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SGR_FC_C350W
3,9 79×
Sencor SFN 9011SL
Léghűtő - 110 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 66 dB maximális zajszint, 5,5 l-es víztartály, távirányító, párásító, időzítő és hűtő, ezüst színű
34 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: EAD5007d
4,0 10×
HONEYWELL ES800WW, mobil léghűtő távirányítóval, fehér
Léghűtő - 36 W teljesítmény, 4 sebességfokozat, 24 dB maximális zajszint, 359 m³/h légáramlás, 7 l-es víztartály, távirányító, időzítő, hűtés és LED kijelző, fehér kivitel
70 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HONOC526
3,9 79×
Sencor SFN 9011SL
Léghűtő - 110 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 66 dB maximális zajszint, 5,5 l-es víztartály, távirányító, párásító, időzítő és hűtő, ezüst színű
41 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAD5007d
4,0 10×
HONEYWELL ES800WW, mobil léghűtő távirányítóval, fehér
Léghűtő - 36 W teljesítmény, 4 sebességfokozat, 24 dB maximális zajszint, 359 m³/h légáramlás, 7 l-es víztartály, távirányító, időzítő, hűtés és LED kijelző, fehér kivitel
66 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HONOC526
3,9 17×
SENCOR SFN 9021WH Léghűtő
Léghűtő - 110 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 57 dB maximális zajszint, 410 m³/h légáramlás, 6 l-es víztartály, távirányító, párásító, ionizáló, időzítő, hűtés és LED kijelző, fehér kivitel
61 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SENSF021
3,4 23×
Guzzanti GZ 53
Léghűtő - 70 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 300 m³/h légáramlás, 4 l-es víztartály, párásító, időzítő, hűtés és légtisztítás, fehér kivitel
27 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EPV113c
3,9 17×
SENCOR SFN 9021WH Léghűtő
Léghűtő - 110 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 57 dB maximális zajszint, 410 m³/h légáramlás, 6 l-es víztartály, távirányító, párásító, ionizáló, időzítő, hűtés és LED kijelző, fehér kivitel
57 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SENSF021
3,4 23×
Guzzanti GZ 53
Léghűtő - 70 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 300 m³/h légáramlás, 4 l-es víztartály, párásító, időzítő, hűtés és légtisztítás, fehér kivitel
25 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EPV113c
3,5
DOMO DO153A
Léghűtő - 55 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 65 dB maximális zajszint, 300 m³/h légáramlás, 5 l-es víztartály, távirányító, oszcilláció, időzítő és hűtő, fehér színű
32 490 Ft
Használt raktáron
Termékkód: DOMOCH02
4,0
DOMO DO157A
Léghűtő - 65 W teljesítmény, 4 sebességfokozat, 64 dB maximális zajszint, 500 m³/h légáramlás, 7 l-es víztartály, kijelző, távirányító, párásító, oszcilláció, időzítő, hűtő és LED kijelző, fehér és fekete színű
63 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DOMOC953
3,0
Honeywell CL152
Léghűtő - 80 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 59,7 dB maximális zajszint, 419,66 m³/h légáramlás, 15 l-es víztartály, távirányító, ionizáló és LED kijelző, fehér kivitel
74 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HONOC519
3,0
Rohnson R-8801 Cool Ray
Léghűtő - 35 W teljesítmény, 12 sebességfokozat, 52 dB maximális zajszint, 764,56 m³/h légáramlás, 2 l-es víztartály, távirányító, időzítő, lapát nélküli, hűtés, automatikus vízszintes forgatás, LED kijelző és légtisztítás, fehér kivitel
50 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROHOV299
3,4 14×
Orava AC-011
Léghűtő - 65 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, 62 dB maximális zajszint, 8 l-es víztartály, kijelző, távirányító, párásító, hűtő, LED kijelző és légtisztítás, fehér színű
51 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ORAOC001

Léghűtők

léghűtőkSiguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtő (BEMUTATÓ) Hogyan oldható meg a hűtés egy olyan lakásban, amelynek az egyik oldalán reggeltől kezdve betűz a nap? Kipróbáltuk a nagy teljesítményű Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtőt, amely változatos alkalmazási lehetőségeivel, vonzó kialakításával és megfizethető árával...
A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre...

Léghűtők

A Léghűtők kategóriában összesen 75 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó léghűtők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább léghűtők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb léghűtők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: léghűtők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ