Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Légkeveréses minisütők - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tefal
(1)
Típus
Minisütő
(4)
Elektromos
(2)
Űrtartalom
18 l
37 l
-
Teljesítményfelvétel
1380 W
1650 W
-
Funkció
Termosztát
(3)
Öntisztítás
(1)
Időzítő
(3)
Sütőprogramok
Grill
(3)
Felső sütés
(2)
Kiolvasztás
(1)
Alsó sütés
(2)
Pizza-fokozat
(1)
Légkeverés
(1)
Szín
Fekete
(3)
Inox
(1)
Szűrés
Olcsó, de mégis 100%-ban működő árut keresel? Akkor a legjobb helyen jársz. Spórolj, és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt áruk kínálatát. Minden terméket szakembereink gondosan ellenőriznek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy törött, megbízhatatlan, sérült vagy koszos árut kapsz.

Felbontott – termékek új és tökéletes állapotban, teljeskörű garanciával. A csomagolás eredeti, csupán valaki már kinyitotta előtted a dobozt. Miért? Például az áru nem volt megfelelő ajándék. A terméket gondosan újracsomagoltuk az eredeti csomagolásba, és most talán épp Rád vár teljes pompájában természetesen lényegesen alacsonyabb árcédulával.

Megbízhatóság nagyszerű áron – ne keress a dologban semmi trükköt vagy buktatót. Mindent alaposan ellenőriztünk, és teljes körű, azaz 24 hónapos garanciát kínálunk Neked.

Újszerű – teljesen működőképes áru, amelyen a szokásos használatból adódóan már kisebb karcolások keletkeztek. A legtöbb esetben teljes tartozékokkal együtt kapod meg ezeket a termékeket is. Ezek megbízható áruk, amelyeket nem befolyásoltak jelentősen a korábbi kalandok, és most új tulajdonosra várnak. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát adunk.

Igyekszünk mindent megtenni az eredeti csomagolás megőrzése érdekében, és ez gyakran sikerül is. A védelem azonban elsődleges fontosságú, ezért újszerű áruk esetében néha kénytelenek vagyunk cserekartonhoz nyúlni.

Használt – teljesen működőképes, azonnali használatra kész termékek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapod meg. A csomag azonban mindig tartalmaz mindent, amire a termék teljes körű használatához szükséged van. Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére sem tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé.

Ez az opció cserecsomagolással rendelkezhet, mivel számunkra a biztonság a legfontosabb. A termék azonban ugyanúgy teljesíti küldetését, mintha vadonatúj lenne. További információ az outlet árukról: itt.

4 termék
4,7 28×
Tefal OF444834 Optimo 19L
Mini sütő - forrólevegős sütő, térfogat 19 l, 6 főzési mód, kétrétegű üvegajtó, sütőtálca és rács tartozék, sütő hőmérséklet beállítása 240 °C-ig, időzítő 120 percig, kiolvasztási funkció, teljesítmény 1380 W, termosztát, szín fekete, méretek: 28,8 cm × 46,2 cm × 31,8 cm (Ma×Sz×Mé), 15 év javíthatósági garancia
40 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFNA003
4,5 20×
Siguro AF-Q450SU Vita Fry Golem Jr.
Airfryer és sütő, 2-az-1-ben, 1500 W teljesítményfelvétel, 18 l űrtartalom, multifunkciós, 7 előre beállított program, beállítható hőmérséklet és idő, intuitív vezérlés, biztonsági üveg, a csomag tartalma: nyárs, forrólevegős sütőkosár, rács és mély tepsi, kábel hossza: 110 cm, 3 év garancia
65 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_AF_Q450SU
3,0
Guzzanti GZ 3621
Mini sütő - 1650 W teljesítmény, 37 l-es űrtartalom, termosztát, öntisztítás és időzítő, grill rács és tepsi a csomagban, fekete kivitel, méretei 35,3 × 55,2 × 45,9 cm (H×Sz×Mé)
53 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZMT337
CASO TO 26
Mini sütő - 1500 W teljesítmény, 26 l-es űrtartalom, időzítő, grill nyárs a csomagban, fekete kivitel, méretei 30 × 48 × 40 cm (H×Sz×Mé)
66 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAMT007
MinisütőTefal FW605810 Easy Fry multifunkciós sütő és forrólevegős fritőz (TESZT) Leteszteltük a Tefal FW605810 Easy Fry forrólevegős sütőt. Ez a praktikus konyhai segítő két készüléket egyesít egyben - a forrólevegős sütés mellett kompakt multifunkciós sütőként is funkcionál. Hogyan süt és hogyan működik a gyakorlatban? Olvass tovább és...
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ