Légkondicionálók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A++
(4)
A+
(3)
A
(35)
Hűtőteljesítmény
2500 BTU/h
18000 BTU/h
-
Funkciók
Hűtés
(42)
Távirányító
(42)
Kerekek
(39)
Ventilátor
(37)
Szűrés

A lakásba vagy családi házba alkalmas klíma egy hűséges társ, különösen a forró nyári napokon, amikor kifejezetten vágyunk a hűvösségre. Kínálatunkban megtalálod a mobil (hordozható) és falra szerelhető modelleket, valamint a tömlő nélküli légkondicionálókat is, méghozzá léghűtők formájában. Mi mindent kell tudnia egy légkondicionáló egységnek, hogy lépes legyen elérni a kívánt hatást?

Tovább

Miért jó választás egy otthoni klíma a helyiségek hűtésére?

Az otthoni klíma az aktuális igénynek megfelelően állítja be a beltéri hőmérsékletet. A légkondicionálók ma már szinte minden iroda vagy üzlethelység részei, ám a legtöbben az otthonukban használják őket. A berendezés a külső levegő beszívásának elvén működik, amelyet megszűr, majd a kívánt szintre állítja a hőmérsékletet és a páratartalmat az adott helyiségben.

 1. Megtartja a beállított hőmérsékletet a külső környezeti hatásoktól függetlenül.
 2. Egy klíma nagyon gyorsan lehűti a szobát.
 3. A hűtéstől a ventilátorfunkcióig számos különböző üzemmódot kínál.
 4. A modern légkondicionálók hőszivattyúval rendelkeznek, így képesek felmelegíteni is a levegőt.
 5. A típustól függően könnyen elhelyezhetők bárhol a falon, de akár magában a helyiségben is.
 6. Néhány klíma HEPA-szűrőt tartalmaz, amely megtisztítja a levegőt a gázoktól, portól, baktériumoktól és egyéb mikroszemcséktől.

Az elektromos légkondi hatékonyan hűti a levegőt, kellemes hőmérsékletet biztosítva otthonunkban a forró nyári napokon. A modern inverteres modellek energiatakarékosak és halk üzemmóddal is rendelkeznek. Az elektromos légkondi a kényelmes nyári pihenéshez elengedhetetlen!


Háztartási klímaegység


Klíma a lakásba vagy házba? Válassz nagy gondossággal

A légkondicionálók sokféle kivitelben kaphatók, ezért számos kulcsfontosságú szempontot kell figyelembe venned a választás során. A legfontosabb az, hogy a kiszemelt légkondicionáló kültéri egységet vagy falba építéses beavatkozást igényel-e.

 • A lakásba alkalmas klímák általában mobil kivitelben készülnek, vagyis nem igényelnek különálló kültéri egységet vagy fúrást a falba.
 • A házba alkalmas klímák kategóriája egy igencsak gazdag választékkal rendelkező kategória, amelyben fali és mobil légkondicionálókat is bőséggel találsz.


Szobai mobilklíma
Mobilklíma

Szobai fali klíma
Fali klíma


Mobilklíma – ideális választás lakásba

A lakásba alkalmas mobilklíma az egyik legegyszerűbb választási lehetőséged. Könnyen mozgatható oda, ahová szükséged van rá - akár asztali klímaként is működhet. A hordozható légkondicionáló is nagyon könnyen használható. Csupán csatlakoztatnod kell és bekapcsolnod. Különösen alkalmas lakások, irodák vagy családi házak számára.

 • Könnyen beszerelhetők.
 • Alacsony beszerzési árral rendelkeznek.
 • Alacsony az energiafogyasztásuk.
 • Könnyűek és hordozhatók – utakra is alkalmasak.
 • A kimeneti csövet az ablakon keresztül szükséges elvezetni.

i

A mobilklíma esetében az összes fontos alkatrész (hűtő és vezérlő) a beltéri légkondicionálóegységben van elrejtve. Így nincs szüksége külön kültéri egységre.

Hol ideálisak a fali klímák?

A fali légkondicionálók egész háztartásokat képesek lehűteni. A legtöbb falra szerelhető klímamodell egy tipikus kültéri légkondicionálóegységet tartalmaz, ám egyesek típusok enélkül is remekül boldogulnak.

 • Ez egy professzionális megoldás.
 • Költséget takarítanak meg és kényelmet biztosítanak.
 • Egyszerre több helyiséget is hűtenek.
 • Nincs szükségük egy előnytelen tömlőre.
 • Nem hordozhatók.
 • Egy kicsivel magasabb az áruk.

A hagyományos fali klímák két egységgel rendelkeznek

A hagyományos fali légkondicionálók két különálló egységgel rendelkeznek - beltéri és kültéri egységgel, amelyek szigetelt csővezetékekkel vannak összekötve. A kültéri légkondicionálóegység ezeknél a típusoknál nélkülözhetetlen.

Monoblokk légkondicionálók kültéri egység nélkül

A monoblokk fali klímák a kültéri egység helyett kétcsöves rendszert használnak - az egyik a friss kültéri levegőt szívja be, a másik pedig a felgyülemlett hőenergiát engedi ki. A házon kívül elhelyezett monoblokk légkondicionálók csak két, nem feltűnő szellőzőnyílást igényelnek a csövek számára.

i

Mire képes a multisplit klíma?

A multisplit légkondicionálók lehetővé teszik, hogy egy kültéri egységet több beltéri egységhez csatlakoztass. Ha tehát egy egész házra kiterjedő légkondicionálóegységre van szükséged, válassz egy multisplit klímát. Ennek az ellenkezője a split légkondicionáló, egy kültéri és egy beltéri egységgel.

A piacon elérhetőek az ablakos vagy párkányos légkondicionálók is

Az otthoni fali és mobilklímák mellett manapság már az ablakba és ablakpárkányra helyezhető légkondicionálók is elérhetőek.

 • Az ablakklímák, mivel nem igényelnek csővezetékeket, minden olyan helyen alkalmasak, ahol nem lehetséges a kültéri egység telepítése. Az elülső rész a helyiségben marad, míg a hátsó rész a helyiségen kívülre kerül.
 • A párkányklímák az ablakpárkány alá, falra vagy állványra helyezhetők. Könnyen telepíthetők és karbantarthatók, ráadásul alacsony költségűek is. Az egyszerű dizájnjuk és a méretük semmilyen környezetben nem zavaró.

A fűtéssel ellátott légkondicionáló ideális házba, lakásba vagy hétvégi házba

A fűtéssel ellátott klímák, legyen szó fali, monoblokk vagy mobilklímáról, nemcsak gyorsan és olcsón képesek lehűteni a házadat, lakásodat, hétvégi házadat vagy a télikertedet, hanem parádésan fel is melegítik azt. Tehát ahelyett, hogy külön-külön vásárolnál hordozható légkondicionálót és fűtőberendezést, inkább szerezz be egy ilyen egyedülálló 2 az 1-ben készüléket. Időt, energiát és pénzt takarítasz meg vele.

Megfelelő klíma kiválasztása - a teljesítményre, a zajszintre és a kiegészítő funkciókra összpontosíts

Tudod, milyen típusú légkondicionálóra van szükséged? Akkor már csak néhány más fontos paramétert kell figyelembe venned. Az alábbiakban bemutatjuk Neked az egyes légkondicionálók hűtési teljesítményét, zajszintjét vagy éppen az energiafogyasztásukat.

A hűtési teljesítményt a helyiség méretének megfelelően válaszd ki

A falra szerelhető vagy mobilklíma kiválasztásakor leginkább a hűteni kívánt helyiség méretét érdemes szem előtt tartanod. A hagyományos légkondicionálók esetében a teljesítmény nagyjából 2,6 kW környékén mozog – ezzel a teljesítménnyel egy körülbelül 70 m³-es ház vagy lakás hűtését tudod megoldani.

Helyiség mérete Klíma hűtőteljesítménye
50 m³-ig 2 kW
40–70 m³ 2,7 kW
60–90 m³ 3,5 kW
90–130 m³ 5,0 kW
120–170 m³ 7,0 kW

A helyiség mérete mellett gondolnod kell arra is, hogy milyen helyiségben szeretnéd elhelyezni a légkondicionálót. A konyhában, ahol tűzhelyet vagy sütőt használsz, jóval több hő keletkezik, ezért itt nagyobb teljesítményű klímára lesz szükséged.

A ház vagy a lakás klímájának a lehető legcsendesebbnek kellene lennie

A családi házba vagy lakásba alkalmas klíma szokványos zajszintje 50 és 65 dB között mozog, ami egy átlagos televízió zajszintjének felel meg. A beépített, falra szerelhető légkondicionálók zajszintje nagyjából 20 dB, ami egy helyiségben történő suttogás szintjén van. Gondold át tehát, hogy melyik helyiségben szeretnéd elhelyezni a klímát, hogy a működése biztosan ne legyen zavaró számodra.

A klíma és az energiafogyasztás

Az otthoni klímák energiatakarékosság szempontjából az összes létező kategóriába besorolhatók, a legkevésbé hatékony G osztálytól egészen a leghatékonyabb A+++ osztályig. Ez a besorolás természetesen a költségekre is hatással van.

 • Minél közelebb van a klíma jelölése az A betűhöz, annál kisebb az energiaigényessége.
 • Egy A+++ megjelölésű klímával akár félszer annyival többet is spórolhatsz, mint egy A+ jelölésű légkondicionálóval.
 • A légkondicionálók energiafogyasztása 0,79–3,9 kWh/h között mozog, energiaosztálytól függően.

i

Ezen információk forrása a készüléken található energiacímke. Figyelj továbbá a hűtési teljesítmény arányára és az ahhoz szükséges energiamennyiségre is. Ezt az arányt egyébként EER-nek nevezik, és a magasabb érték nagyobb energiahatékonyságot jelez a klíma esetében.

Mennyivel tud többet egy intelligens klíma?

Egy intelligens légkondicionáló számos olyan modern kényelmi funkciót kínál, amelyet biztosan nagyra tudsz értékelni a házadban vagy lakásodban. Az egyik legérdekesebb közülük a mobiltelefonos távvezérlés, de az olyan funkciók, mint az időzítő, az automatikus kikapcsolás, a beépített termosztát vagy akár az intelligens otthoni rendszerhez való csatlakozás is jól jöhet.


Külső egység nélküli intelligens mobilklíma

Vezérlés mobiltelefonon vagy táblagépen keresztül? Igen! Szerezz be egy Wi-Fi-vel ellátott klímát!

A klíma és további funkciói

Akár kültéri egység nélküli, akár kültéri egységgel ellátott légkondicionáló a befutó nálad, a további funkciói legalább ennyire fontosak.

 • A levegő párásítása azokban a helyiségekben jön jól, ahol a levegő túl száraz.
 • Az utazókerekek különösen hasznosak a lakásba alkalmas mobilklímák esetében, mivel így könnyen mozgathatók.
 • A távvezérlés egy praktikus funkció, amely megkönnyíti a klíma kezelését, különösen a falra szerelt modellek esetében.
 • Az éjszakai üzemmód csendesebb, mint a hagyományos üzemmód, ráadásul fokozatosan váltogatja a hőmérsékletet, majd automatikusan kikapcsol.
 • Az automatikus kikapcsolás akkor lehet igazán hasznos, ha csak egy ideig szeretnéd hűteni az adott helyiséget, vagy ha el kell menned otthonról.
 • Az időzítő tökéletes funkció, ha előre meg szeretnéd tervezni a klíma pontos be- és kikapcsolását.
 • A Wi-Fi egyszerűen összeköti a légkondicionálót egy mobilalkalmazással. A csatlakozásnak köszönhetően a klíma vezérlése pofonegyszerű.
 • A termosztát úgy működik, hogy a beállított hőmérsékletet egész nap a kívánt szinten tartja.
 • A mosható szűrő ideális választás különösen az allergiások számára, ráadásul pénzt takarítasz meg vele.
 • Vezérlési típusnak választhatod a digitális kijelzőt vagy a hagyományos gombokat.

i

A páramentesítő klímaberendezések a magas páratartalmú helyiségekbe ideálisak, ahol megelőzik a penészesedést és a falak nedvesedését, mivel ezek a tényezők károsak az egészségre.

Szerezz be minőségi tartozékokat újonnan vásárolt klímádhoz!

A légkondicionáló kiegészítők és tartozékok egy olyan kategória, ahol kisebb és nagyobb tartozékokat találsz. Ide sorolhatók az ablaktömítések, a tartalék tömlők, a légkondicionálók távirányítói vagy akár a tisztítószerek is.

Inkább a tömlő nélküli klímalehetőségek érdekelnek? Akkor válaszd a léghűtőket!

A léghűtők, más néven tömlő nélküli vagy asztali klímák, a légkondicionálók és a ventilátorok keresztezéseként értelmezhetők. A ventilátorok egy hűtőbetét segítségével hűtik a levegőt. A klímáknak viszont hűtőfolyadékra van szükségük ehhez. Természetesen egy léghűtő, avagy tömlő nélküli légkondicionáló is rendelkezhet fűtési vagy párásító funkcióval.

Még mindig nem tudsz választani? Akkor olvasd el a „Hogyan válasszunk mobilklímát?” című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 49 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, kerekek, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, méretek 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (Ma ×Sz × Mé)
-12 %
128 490 Ft
112 340 Ft

2.
WHIRLPOOL PACF29HP W Raktáron > 5 db
Mobil klíma - energiaosztály: A+, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 49 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, fűtés, kerekek, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, méretek 71,8 × 44,2 × 37,3 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső és távirányító
142 290 Ft

3.
Siguro AC-F280W Mistral 12 Raktáron > 5 db
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtőteljesítmény 12 000 BTU/h, zajszint max. 65 dB, teljesítményfelvétel 1330 W, 4 hűtési program, párátlanítás, szellőztetés és éjszakai üzemmód, 3 ventilátorsebesség, párátlanítás 28,8 l/nap, időzítő 1 - 24 óra, hőmérséklet-tartomány 16 - 32 °C (termosztát), 18 - 25 m2-es helyiségekhez, kondenzátumtartály 650 ml, függőleges oszcilláció 0 - 70°, vezérlés TUYA mobilalkalmazással, távirányítóval vagy a készüléken lévő gombokkal, digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, oldalsó fogantyúk és görgők, méretek 66,5 × 44 × 38,1 cm (H×B×K), súly 27,5 kg, 3 év garancia
162 890 Ft

Még több
44 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 123×
Siguro AC-I160W Breeze 16
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény: 16000 BTU/óra, páramentesítés, hűtés és ventilátor funkciók, WiFi, 3 ventilátor sebesség, vezérlés mobilalkalmazással, páramentesítési teljesítmény: 35 liter/nap, zajszint: 56-65 dB, ajánlott helyiségméret: legfeljebb 32 m2, távirányító, időzítő, éjszakai mód, digitális kijelző, Méretek: 76,2 × 35,3 és 47 cm (ma × szé × mé), tömeg: 37 kg,ablaktömítés, tömlők és zárókupakok tartozék
Szuper ár
214 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_AC_I160W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3
WHIRLPOOL PACF29HP W
Mobil klíma - energiaosztály: A+, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 49 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, fűtés, kerekek, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, méretek 71,8 × 44,2 × 37,3 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső és távirányító
142 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EAV2092x
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
SENCOR SAC MT1238CH Wi-Fi AllSeasons
Mobil klíma - energiaosztály: A++, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 122 m³ ajánlott szobaméret, 64 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, fűtés, ventilátor, kerekek, éjszakai mód, hűtés, WiFi, 24 órás időzítő, távirányító, mobilalkalmazás, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 77 × 41 × 44 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések, távirányító, ablak szett és adapter az ablakszetthez
214 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SENMK21
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 11×
ROHNSON R-897 Cool Wave
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 16000 BTU/h, 425 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 78,2 × 35,6 × 44,2 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
266 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROHKLI012
SIGURO AC-A160W Cool 7 - Mobil klíma Típusok
4,0 43×
SIGURO AC-A160W Cool 7
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény: 7000 BTU/óra, páramentesítés, hűtés és ventilátor funkciókkal, 2 ventilátor sebesség, WiFi, vezérlés mobilalkalmazással, páramentesítési teljesítmény: 19,8 liter/nap, zajszint: 51-65 dB, legfeljebb 15 m2 méretű helyiséghez, távirányítás, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, mérete: 69,8×31×31,5 cm (ma × szé × mé), tömege 20 kg, a csomag tartalmazza a tömlőt és tömlőcsatlakozót, valamint ajándék ablaktömítést
Szuper ár
114 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_AC_A160W
Siguro AC-F280W Mistral 12
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtőteljesítmény 12 000 BTU/h, zajszint max. 65 dB, teljesítményfelvétel 1330 W, 4 hűtési program, párátlanítás, szellőztetés és éjszakai üzemmód, 3 ventilátorsebesség, párátlanítás 28,8 l/nap, időzítő 1 - 24 óra, hőmérséklet-tartomány 16 - 32 °C (termosztát), 18 - 25 m2-es helyiségekhez, kondenzátumtartály 650 ml, függőleges oszcilláció 0 - 70°, vezérlés TUYA mobilalkalmazással, távirányítóval vagy a készüléken lévő gombokkal, digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, oldalsó fogantyúk és görgők, méretek 66,5 × 44 × 38,1 cm (H×B×K), súly 27,5 kg, 3 év garancia
Szuper ár
162 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_AC_F280W
4,3
WHIRLPOOL PACF212CO W
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: párásító, kerekek, hűtés és távirányító, méretek 71,8 × 44,2 × 37,3 cm (Ma ×Sz × Mé)
168 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EAV2092s
SENCOR SAC MT1240C Wi-Fi - Mobil klíma Típusok
4,6 15×
SENCOR SAC MT1240C Wi-Fi
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 122 m³ ajánlott szobaméret, 52 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, éjszakai mód, hűtés, WiFi, 24 órás időzítő, távirányító, mobilalkalmazás, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 76,5 × 46,7 × 39,7 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések, távirányító és ablak szett
185 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SENMK10
SENCOR SAC MT1241C Wi-Fi - Mobil klíma Típusok
4,6 15×
SENCOR SAC MT1241C Wi-Fi
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 122 m³ ajánlott szobaméret, 52 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, éjszakai mód, hűtés, WiFi, 24 órás időzítő, távirányító, mobilalkalmazás, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 76,5 × 46,7 × 39,7 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések, távirányító és ablak szett
180 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SENMK11
3,6 15×
AYRTON AYM-07P
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 2,1 kW, 30 m³ ajánlott szobaméret, 63 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, párásító, automatikus kikapcsolás, kerekek, éjszakai mód, hűtés, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, állítható dőlésszög, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 80,5 × 30,4 × 35,8 cm (Ma ×Sz × Mé)
75 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AYRMK001
Siguro AC-C140W Cool 9 - Mobil klíma Típusok
4,0 43×
Siguro AC-C140W Cool 9
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, a csomag tartalmazza a tömlőt és tömlőcsatlakozót, valamint ajándék ablaktömítést
Szuper ár
138 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_AC_C140W
4,8
WHIRLPOOL PACF29CO W
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, éjszakai mód, hűtés és távirányító, méretek 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: távirányító
149 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EAV2092v
4,0
WHIRLPOOL PACF212HP W
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: fűtés, hűtés, időzítő és távirányító, méretek 71,8 × 44,2 × 37,3 cm (Ma ×Sz × Mé)
Leárazás -7 %
145 690 Ft 157 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EAV2092t
1,0
WHIRLPOOL PACF29CO B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 49 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, kerekek, éjszakai mód, hűtés, távirányító és párásító, méretek 71,8 × 44,2 × 32,6 cm (Ma ×Sz × Mé)
Leárazás -12 %
112 340 Ft 128 490 Ft
Raktáron
Termékkód: EAV2092w
4,4 13×
AYRTON AYM-12P
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 78 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, automatikus kikapcsolás, kerekek, éjszakai mód, hűtés, levegő minőség diagnosztika, 24 órás időzítő, időzítő, távirányító, állítható dőlésszög, termosztát, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 82 × 39 × 40,5 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések és távirányító
118 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EAV109e
4,3
WHIRLPOOL PACF212HP B
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, fűtés, kerekek, hűtés, időzítő, távirányító és termosztát, méretek 74,4 × 44,2 × 40 cm (Ma ×Sz × Mé)
176 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EAV2092u
Compass Car/Home 230/24V Hordozható klíma - Mobil klíma Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
Compass Car/Home 230/24V Hordozható klíma
Mobil klíma - hűtési teljesítmény 2500 BTU/h, 55 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: ventilátor, hűtés, állítható dőlésszög és digitális kijelző, méretek 30 × 22,5 × 63 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső
341 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: AUPR58391
ROHNSON R-8818 Alaska - Mobil klíma
Ingyenes
szállítás boltjainkba
ROHNSON R-8818 Alaska
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 18000 BTU/h, 425 m³ ajánlott szobaméret, 65 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, ventilátor, kerekek, éjszakai mód, hűtés, 24 órás időzítő, távirányító és digitális kijelző, méretek 77 × 49 × 37,8 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések, távirányító és adapter az ablakszetthez
321 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROHKLI315
4,3
WHIRLPOOL PACF212CO W
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 48 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: párásító, kerekek, hűtés és távirányító, méretek 71,8 × 44,2 × 37,3 cm (Ma ×Sz × Mé)
161 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAV2092s
4,3 123×
Siguro AC-I160W Breeze 16
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény: 16000 BTU/óra, páramentesítés, hűtés és ventilátor funkciók, WiFi, 3 ventilátor sebesség, vezérlés mobilalkalmazással, páramentesítési teljesítmény: 35 liter/nap, zajszint: 56-65 dB, ajánlott helyiségméret: legfeljebb 32 m2, távirányító, időzítő, éjszakai mód, digitális kijelző, Méretek: 76,2 × 35,3 és 47 cm (ma × szé × mé), tömeg: 37 kg,ablaktömítés, tömlők és zárókupakok tartozék
193 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_I160W
4,7
SENCOR SAC MT9078CH Wi-Fi ALLSEASONS
Mobil klíma - energiaosztály: A++, hűtési teljesítmény 9000 BTU/h, 91 m³ ajánlott szobaméret, 64 dB(A) zajszint, felszereltség és funkciók: páramentesítés, fűtés, ventilátor, kerekek, éjszakai mód, hűtés, WiFi, 24 órás időzítő, távirányító, mobilalkalmazás, mosható szűrő és digitális kijelző, méretek 74,5 × 45 × 39,6 cm (Ma ×Sz × Mé), kiszerelés tartalma: kivezető cső, végződések, távirányító és ablak szett
197 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SENMK16
4,0 43×
Siguro AC-C140W Cool 9
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtési kapacitás 9000 BTU/h, párátlanítás, hűtés és ventilátor funkcióval, két ventilátor fokozattal, WiFi, mobilalkalmazás vezérlés, párátlanítási kapacitás: 19,8 liter/nap, zajszint 54-65 dB, 18 m2-ig alkalmas, távirányító, időzítő, éjszakai üzemmód, digitális kijelző, méretek 69,8 × 31 × 31,5 cm (szé × ma × mé), tömege 22,5 kg, a csomag tartalmazza a tömlőt és tömlőcsatlakozót, valamint ajándék ablaktömítést
133 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_C140W
5,0
Siguro AC-H280W Mistral 14
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtőteljesítmény 14 000 BTU/h, zajszint max. 65 dB, teljesítményfelvétel 1560 W, 4 hűtési program, párátlanítás, szellőztetés és éjszakai üzemmód, 3 ventilátorsebesség, párátlanítás 31 l/nap, időzítő 1 - 24 óra, hőmérséklet-tartomány 16 - 32 °C (termosztát), 20 - 28 m2-es helyiségekhez, kondenzátumtartály 650 ml, függőleges oszcilláció 0 - 70°, vezérlés TUYA mobilalkalmazással, távirányítóval vagy a készüléken lévő gombokkal, digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, oldalsó fogantyúk és görgők, méretek 66,5 × 44 × 38,1 cm (H×B×K), súly 29,5 kg, 3 év garancia
Szuper ár
184 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_AC_H280W
Siguro AC-F280W Mistral 12
Mobil klíma - A energiaosztály, hűtőteljesítmény 12 000 BTU/h, zajszint max. 65 dB, teljesítményfelvétel 1330 W, 4 hűtési program, párátlanítás, szellőztetés és éjszakai üzemmód, 3 ventilátorsebesség, párátlanítás 28,8 l/nap, időzítő 1 - 24 óra, hőmérséklet-tartomány 16 - 32 °C (termosztát), 18 - 25 m2-es helyiségekhez, kondenzátumtartály 650 ml, függőleges oszcilláció 0 - 70°, vezérlés TUYA mobilalkalmazással, távirányítóval vagy a készüléken lévő gombokkal, digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, oldalsó fogantyúk és görgők, méretek 66,5 × 44 × 38,1 cm (H×B×K), súly 27,5 kg, 3 év garancia
156 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SGR_AC_F280W

Légkondicionálók

tippek és trükkökKlíma fűtés - Gazdaságos és kényelmes fűtés otthonodban Tudtad, hogy a fűtés klímával télen is lehetséges? Bár térségünkben még nem igazán terjedt el, a klíma fűtés gazdaságos hőforrásként is használható a lakásokban. Ezenkívül az adott helyiség levegőjét is nagyon gyorsan fel tudja melegíti. Cikkünkben megvizsgáljuk a...
A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre...

Légkondicionálók

A Légkondicionálók kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légkondicionálók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább légkondicionálók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légkondicionálók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légkondicionálók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ