lego 13 éveseknek

A tinédzsereknek szánt LEGO® építőkészletek jellemzői

A LEGO® 13+ éveseknek segít fejleszteni a motoros készségeket, a térbeli képzelőerőt, a logikus gondolkodást és a csapatmunkát. Összetettebb és részletesebb modelleket tartalmaznak, amelyek türelmet és koncentrációt igényelnek. Ez ideális a kognitív készségek és a problémamegoldás fejlesztéséhez. Számos modell olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint a mozgó alkatrészek, LED-fények, működő motorok és még sok más. Ez szórakozást és kihívásokat nyújt az idősebb gyermekek számára. A LEGO® 13+ éveseknek építőszettek a kreativitásra ösztönöznek, mivel lehetővé teszik az egyéni módosításokat és az álomprojektek kidolgozását. Emellett kikapcsolódást és felszabadulást is nyújtanak, ami a mai rohanó világban fontos az idősebb gyermekek számára.

Hogyan válasszak LEGO® készletet? Kezd a sor elején

A LEGO® 13+ éveseknek gyakran tartalmaz modern és valósághű kivitelezésű modelleket, például épületek, járművek, repülőgépek és egyéb műszaki berendezések modelljeit. Ez vonzó az idősebb gyermekek és a tinédzserek számára. Van otthon egy leendő építész, építőmester vagy történelemrajongó? A LEGO® Architecture sorozat ideális a számára. A LEGO® Technic viszont a gépek szerelmeseinek szól, a LEGO® Ideas sorozat pedig magával ragadja a kockák újszerű formatervezésének rajongóit. Így a tizenévesek érdeklődési körüknek és preferenciáiknak megfelelően választhatnak építőszettet. A filmrajongók is találnak kedvükre valót - nézd meg a színes LEGO® Star Wars™ vagy Harry Potter™ készleteket.

lego 13 éveseknek
lego 13 éveseknek

A LEGO® építőkockák nem csak gyerekek számára

Az építés nem csak a gyerekek játéka. Kifejezetten a tizenévesek (13 évesek és idősebbek) számára kifejlesztett LEGO® építőkockák széles választéka létezik, amelyek kihívásokat és lehetőségeket kínálnak a kreativitás és a készségek fejlesztésére az építés művészetében. Ezek a készletek részletes modelleket tartalmaznak, amelyek nagyszerű szórakozást és tanulási lehetőséget jelenthetnek az idősebb gyermekek és tizenévesek számára. A LEGO® 13+ éveseknek készletek lehetővé teszik számukra, hogy elszakadjanak a technológiától, és valami fizikai és kézzelfogható dolgot hozzanak létre. Így az idősebb gyerekek felfedezhetik az építőművészet világát, és megépíthetik saját projektjeiket és álmaikat.

lego 13 éveseknek

Átfogó építőipari gyakorlat

A LEGO® 13+ éveseknek termékcsalád a különböző érdeklődési köröknek és preferenciáknak megfelelő modellek széles választékát kínálja. Ezek között épületek, járművek, űrhajók, gépek és még néhány ismert film- és játéklicenc komplex modelljei is megtalálhatók.

lego 13 éveseknek

Menő építőkészletek mindenkinek

Az idősebb gyerekeknek és tinédzsereknek szánt LEGO® modellek gyakran a modern és realisztikus kialakításokra összpontosítanak. Modern építési technikákat és olyan részleteket használnak, amelyek hasonlítanak a valódi tárgyakra.

lego 13 éveseknek

Tanulás és fejlődés a játékon keresztül

A tizenéveseknek szánt LEGO® építőszetteket úgy tervezték, hogy összetettebb és részletesebb építési élményt nyújtsanak. Elmerülhetnek az építés folyamatában, és olyan összetett szerkezetekkel foglalkozhatnak, amelyek türelmet és figyelmet igényelnek a részletekre.