LEGO építőkészletek gyerekeknek

LEGO® 9 éveseknek - a megunhatatlan szórakozás

A LEGO® 9 éveseknek olyan építőkészletek, amelyek finoman emelik a lécet a nehézség tekintetében, de még mindig gyermekien játékosak és fantáziadúsak. Az idősebb gyerekek szeretnek belemerülni a jól ismert tévéműsorokból, filmekből vagy számítógépes játékokból ismert kedvenc hőseik világába. Az ebbe a korosztályba tartozó tematikus sorozatok fiúknak és lányoknak egyaránt tetszenek, és szó szerint az egész családot bevonják a játékba. A LEGO® City sorozat a megjelenése óta abszolút örökzöldnek számít, hiszen a gyerekek egy tökéletesen felszerelt várost építhetnek, ahol saját fantáziájuk szerint írhatják meg a lakosok történetét. A LEGO® Cityn belül felfedezhetik a tengerek és óceánok titokzatos mélységeit vagy a végtelen univerzumot is.

LEGO® 9 éveseknek - Hogyan válasszuk ki az optimális építőkészletet

A LEGO® 9 éveseknek több alkategóriára oszthatók, amelyek közül nemtől függetlenül minden gyermek választhat. A készletválasztást mindig a gyermek személyes érdeklődési köréhez és fejlettségi szintjéhez kell igazítani. Az egyes sorozatokat a legnépszerűbb aktuális sorozatok és videojátékok ihlették, mint például a Minecraft, Ninjago, Star Wars, Super Heroes vagy a LEGO® Speed Champions. A kislányok számára is van választék a kínálatban. A LEGO® Friends megtanítja őket a barátság fontosságára, a LEGO® | Disney Princess™ pedig elrepíti őket egy aranyos karakterekkel, varázslattal és varázslattal teli mesevilágba.

LEGO 9 éveseknek
LEGO 9 éveseknek

LEGO® 9 éveseknek haladó építők részére

A LEGO® 9 éveseknek biztosan nem fogják untatni a haladó építőket sem, akiket elsősorban maga az építés érdekel. A tehetséges gyerekek és a lelkes felnőttek is el lesznek ragadtatva a részletgazdag LEGO® Architecture sorozattól. Ezzel a készlettel híres kortárs és történelmi épületek és nevezetességek hű másolatát építheted meg. A technika szerelmesei számára a LEGO® Technic készlet a tökéletes választás. A modellek teljesen működőképesek és mozgathatók.

LEGO 9 éveseknek

A sokszínűségben rejlik a szépség

A LEGO® 9 éveseknek lehetővé teszi, hogy látszólag különböző világokat egyesítsenek. A gyerekek az aktuális preferenciáiknak és érdeklődési körüknek megfelelően válogathatnak a sorozatok széles skálájából.

LEGO 9 éveseknek

Építsd meg az utasítások szerint, vagy építsd az elképzelésed szerint

Az egyértelmű utasítások végigvezetnek az építési folyamaton. De nem kell követnie őket. Szabadjára engedheted kreativitásodat, és saját ízlésed szerint készíthetsz eredeti remekművet.

LEGO 9 éveseknek

A LEGO® nem csak gyerekeknek való

A közös öröm még több örömöt jelent. A kategória különböző sorozatai nemcsak a gyerekeket, hanem idősebb testvéreiket, szüleiket és nagyszüleiket is szórakoztatják. Az egész család igazán bekapcsolódhat az építésbe.