LEGO Classic

A LEGO® Classic készlet alap és különleges építőelemeket tartalmaz

A LEGO® Classic készletek a kezdő építők számára alkalmas alaptéglák mellett magasabb nehézségi szintű elemeket is kínálnak. Ezek mellett univerzális kerekeket, fogaskerekeket és egyéb különleges alkatrészeket, például szemeket is találsz, amelyek még változatosabbá és szórakoztatóbbá teszik a játékot. A LEGO® Classic termékcsalád egyszerűen tökéletes kombináció minden korosztály számára.

Fejleszd a kreatív gondolkodást a LEGO® Classic játékkal

A LEGO® Classic építőelemek sokszínűsége segít fejleszteni gyermekei kreativitását. Az építkezésnek csak a képzelet szab határt - és a gyerekek képzelete határtalan. Állatok, házak, űrrakéták vagy szörnyek, mindet meg tudják valósítani. Mivel a LEGO® Classic játéknak nincs fő témája, sokkal több lehetőséget kínál, mint a tematikus sorozatok.

Klasszikus és különleges LEGO Classic kockák
Különböző mennyiségű tégla a LEGO Classic készletekben

Hány kockára van szükséged? A LEGO® Classic készletekkel könnyű a választás

A LEGO® Classic készletek az elemek számát tekintve is változatosak. A legnagyobb készletek több mint 1500 darabból állnak - ideális választás az igazán nagy projektekhez. A legkisebbek számára kaphatók akár száz darabos készletek is. A kisebb készletekben gyakran találhatsz különleges darabokat. Lehetőség van külön megvásárolni a különböző színű építőelemeket.

LEGO Classic gyerekeknek 4 éves kortól

Szórakozás gyerekeknek már 4 éves kortól

A LEGO® Classic 4 éves és idősebb gyermekek számára tervezett építőszett. A különböző nehézségű elemeknek köszönhetően a gyerekek fokozatosan fejlődnek a játék során. És közösen építhetsz velük.

Dobozok és kofferek a LEGO Classic-hoz

A takarítás is szórakoztató lesz

A LEGO® Classic nemcsak klasszikus papírdobozban, hanem praktikus műanyag dobozban vagy kofferben is megvásárolható. Így a kockákat mindig lesz hova tenni.

Inspiráló LEGO Classic sablonok

Merítsünk ihletet az utasításokból

Ha kifogytál az ötletekből, hogy mit alkoss a LEGO® Classic elemekből, akkor használd az inspiráló útmutatókat. Ezek a dobozban találhatók, vagy az interneten is megtalálhatók.

A LEGO® Classic készletek többféle méretben is elérhetők

Találd meg a neked tetsző terméket - hogy a LEGO® Classic 1500 db építőelemű készletet választod, vagy csak néhány hiányzó kockát szerzel be, pusztán Rajtad áll.



Ha olcsóbban szeretnél új LEGO® készletet venni, keresd fel LEGO Classic akció kategóriánkat.