LEGO Friends építőkészlet
<2>Élj át valódi történeteket a LEGO® Friends nevű játékokkal

A LEGO® Friends egy olyan építőkészlet, amely már 4 éves kortól örömet okozhat a gyerekeknek, a LEGO® Friends játékokat valódi történetek inspirálnak. A könnyen összeszerelhető játékok tökéletesek a kis kezecskék számára. A nagyobb kihívást jelentő LEGO® Friends modellek nagyobb gyerekek számára is alkalmasak, így még több kreatív kalandot élhetnek át.

A LEGO® Friends játékokban minden gyerek megtalálja a kedvére valót

A gyerekek szeretik a játékukba belevinni a kedvenceiket és szenvedélyeiket, és a LEGO® Friends készletekkel ezt meg is tehetik. Az állatok vagy az autók a kedvenc játékaik? Sportolnak, vagy a művészet és a divat érdekli őket? A LEGO® Friends segítségével azt csinálhatják, amit szeretnek, de felfedezhetik az ismeretlen világot és annak végtelen lehetőségeit is.

LEGO Friends figurák
A LEGO Friends a legkisebb építészeknek készült

A kedvenc TV-sorozatod a LEGO® Friends élőben az otthonodban

Az utánzás a tanulás alapja. A LEGO® Friends játékban a gyerekeket nemcsak a való világ, hanem a népszerű sorozat is inspirálhatja, ahol a Heartlake városából származó barátok, Emma, Olivia, Andrea, Stephanie és Mia kalandjait és szórakozásait élhetik át. Nyolc új szereplővel bővül a játék, saját új történettel: Aliya, Autumn, Leo, Zac, Paisley, Olly, Liann és Nova a Nemzetközi Iskolából. De semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy szabadjára engedjék a fantáziájukat, és a LEGO® Friends készletek segítségével saját történeteket alkossanak.

LEGO Friends figurák

Különböző minifigurák a nagyobb szórakozásért

Nyúl, kutya vagy egy új barát? A LEGO® Friends még több minifigurát tartalmaz, hogy még változatosabb legyen a játék.

LEGO Friends építőkészlet

Hagyd, hogy a gyerekek felfedezzék az őket körülvevő színes világot

Bármi is álljon érdeklődésük középpontjában, a LEGO® Friends játékokkal megerősítheted azt, vagy olyan készletekkel bővítheted látókörüket, amelyek biztosan lekötik őket.

LEGO Friends készlet

Kompatibilis LEGO® Friends készletek

A LEGO® Friends készletek nemcsak egymással, hanem más LEGO® készletekkel is kompatibilisek. Így a játék világa szinte korlátlan lehet.

A LEGO® Friends különösen a kislányokat célozza meg

A LEGO® Friends egy 4 és 8 év közötti lányoknak szánt építőkészlet. A filmben öt barátnő szerepel, akik különböző kalandokba keverednek együtt. A 2023-ban érkező új sorozatban egy új, 8 barátból álló csoport is színre lép. Az otthonuk a bővíthető Heartlike City, ahol nincs hiány szórakozásban és kalandban.

A Heartlike Cityt a lányok számos kiegészítővel bővíthetik. Van itt vidámpark, lakókocsi, elektromos autó vagy akár LEGO® Friends barátság háza is.


LEGO® Friends hősnők a főszerepben

LEGO® Friends hősnők - öt lányfigura jellegzetes történetekkel, összetéveszthetetlen külsővel és egyedi személyiségekkel. A kislányokat inspirálhatják és lelkesíthetik az állatok, a könyvek olvasása, az éneklés vagy a tánc. Az új karakterek között 3 fiú és 5 lány van. Mutassuk be őket együtt.

  • Emma testben és lélekben művész. Szeret művészeti alkotásokat készíteni, Heartlake lakóit fényképezni és képeket festeni.
  • Stephanie szívesen ad otthont születésnapi partiknak és más eseményeknek, ahol barátaival tölti az időt.
  • Andrea popsztár szeretne lenni. Szeret énekelni, nem fél a tánctól és saját blogot ír.
  • Mia imádja az állatokat, és egy helyi állatorvosi klinikán segédkezik. Emellett gördeszkázik és a barátaival lóg.
  • Olivia rendhagyó módon érdeklődik a tudományok iránt, szereti a történelmet és lelkes könyvolvasó.
  • Aliya igazán szorgalmas diák, de igazi barátként szívesen megosztja a tudását.
  • Autumn - természetéből fakadóan kíváncsi, féktelen, és minden olyan kalandra kész, amelynek nincsenek kötött szabályai.
  • Leo szinte bárkiből barátot tud faragni. Lelkes szakács, és szereti megosztani a finomságait.
  • Zac a bulik királya. De nem viseli jól ha elveszít egy meccset.
  • Liann-t mindenhol megtalálod, ahol valami szórakoztató és érdekes dolog történik. De ez gyakran bajba sodorja.
  • Olly folytatja álmát, hogy híres producer legyen. Ha kiáll valamiért, akkor azt be is fejezi.
  • Paisley elsőre félénk lánynak tűnhet. De nagyon tehetséges, és tudja, hogyan kell odafigyelni.
  • Nova a közösségi média sztárja, több millió feliratkozóval. Mindig örömmel tanít valami újat a barátainak.

A LEGO® Friends Play Box a Heartlake város bejárata

A LEGO® Friends Play Box nagyszerű módja annak, hogy a kislányok megismerkedjenek a hősnőkkel. Ráadásul felejthetetlen lehetőséget kapnak arra, hogy egy teljes, öt figurából álló gyűjteményt szerezzenek be. A LEGO® Friends doboz tartalmazza azokat a szobákat, ahol Mia, Emma, Andrea és a többi barát tölti az idejét. Az egyes szobák egymásra helyezhetők. Ezután minden hősnőnek van egy-egy egyedi kialakítású szobája.

Ha nem vagy biztos benne, hogy egy LEGO® Friends készlet mennyire nehéz a gyermeked számára, az ajánlott életkor vagy a téglák száma segít a választásban. Minél kevesebb a darab, annál könnyebb az építés.


LEGO® Friends Heartlike City - egy változatos város tele szórakozással

A LEGO® Friends egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a gyerekek a teljes Heartlake várost úgy rakják össze, ahogyan azt ők szeretnék. A készlet számos épületet, járművet vagy állatot kínál, amelyekkel játszhatnak, és megalkothatják saját történetüket. Nézzük, milyen kiegészítőket nem szabad kihagynod a LEGO® Friends városából.


A LEGO® Friends házak a legnagyobb bővítmények közé tartoznak

A LEGO® Friends házak teljesen új történeteknek és élményeknek adnak helyet. Van Barátság Ház, Hotel, Kórház, Iskola, LEGO® Friends A barátság szív alakú doboza és még sok más.

  • A LEGO® Friends Barátság Ház több különböző szobából áll. Dolgozz a műhelyben, pihenj a teraszon, vagy indulj el a tűzoltó rúdon lecsúszva kalandozni.
  • A LEGO® Friends Heartlake City Kórház remek lehetőség arra, hogy mentős, beteg vagy akár orvos legyél. A lányokon múlik, hogy kik lesznek, és hogyan mentenek életeket.
  • A LEGO® Friends Hotel fényűző, egyedülálló és felejthetetlen, kikapcsolódással teli élményt nyújt. A tetőn úszómedence található, és ha éppen nem úszol, nyugodtan pihenhetsz egy napozóágyon, és kortyolhatsz egy italt.
  • A LEGO® Friends világítótorony mentőközpont elviszi a lányokat a tengerhez. Lesz tengeri teknősmentés, közeledő hajók navigálása vagy szórakozás a csúszdán.

A főszereplők házai szintén szerves részét képezik Heartlake city-nek. Szerezd meg a kedvenc házadat, és alakítsd át tetszésed szerint.


A LEGO® Friends kiegészítői az állatokra összpontosítanak

A LEGO® Friends állatok a lovak, kiskutyák és más állatok szerelmesei fogják értékelni. A készletek épületeket, járműveket vagy egyéb kiegészítőket is tartalmaznak. Így a kislányod könnyedén felveheti az állatorvos, a vadállatmentő vagy a parki lovas szerepét.


A LEGO® Friends készletek állatos kiegészítői olyan tevékenységeket kínálnak, mint a parkban ugrálás, egy faház, egy delfinmentő küldetés és egy kennel.


LEGO® Friends autók

A LEGO® Friends autók új dimenziót adnak az építőkészletnek. A lányok könnyebben leküzdik az épületek közötti akadályokat, piknikeket és kirándulásokat tervezhetnek a természetbe, vagy mentőakciókat indíthatnak. Minden jármű vonzó, lányos dizájnnal van ellátva, ami egyedülálló kalanddá teszi a velük való utazást.

  • A LEGO® Friends Varázslatos karaván lehetőséget kínál a természetben való időtöltésre. Piknikezz a szabadban, vagy csak fedezd fel a környéket, és nézd a csillagokat az égen, miután lemegy a nap.
  • A LEGO® Friends Mentőhajó a kapu a nyílt óceánra, amely számtalan kalandot kínál. Indulj el, hogy megmentsd a veszélyeztetett bálnákat, vagy eredj elveszett kincsek nyomába.
  • A LEGO® Friends Barátság busz csúszdával és számos kiegészítővel tökéletes a közös kirándulásokhoz, ahol a szórakozásnak sosincs vége.
  • Használd a LEGO® Friends Heartlake City Repülőgépet a hosszú utazások során. Ismerd meg az egész világot a LEGO® Friends játékokkal!
  • A LEGO® Friends egy mobil fodrászszalonnal is kedveskedik bundás társainak. Indulj útnak kedvenc hősnőiddel, és vedd fel a versenyt Heartlake macskáival és kutyáival.

Élj át kalandokat a természetben a LEGO® Friends játékokkal

A LEGO® Friends építőjátékok a vadonba is elvisznek. Menjetek kempingezni, látogassatok el a város parkjába, és ha magatokkal viszitek a hősnők egyik háziállatát, ne felejtsetek el megállni a kiképzőparkban. Ha pedig igazi kalandra vágytok, szálljatok meg egy faházban az erdőben, vagy látogassatok el a pandamentő állomásra a vadregényes dzsungel szívében.


A móka sosem ér véget a LEGO® Friends játékkal

A LEGO® Friends építőkészlet végtelen szórakozást nyújt. Hogy a velük való játék a lehető legvalósághűbb legyen, lehetővé teszik a lányok számára, hogy mindenféle helyzetet megtapasztaljanak, szakmát váltsanak, és meghívják őket egy olyan városba, amely olyan, mint a valóság.


Építs egy LEGO® Friends karnevált és élvezd az adrenalinlöketet!

Amikor a vásár eljön Heartlake-be, az egy hatalmas esemény, és kedvenc hősnőink nem hagyhatják ki. Segíts nekik varázslatos vásári hintákat vagy bódékat építeni, és utazzatok együtt az óriás hullámvasúton. Ha pedig nyugodtabb programra vágytok, nézzétek meg a gyönyörű lovakat bemutató akrobatikus show-t.


A LEGO® Friends építőjátékokkal rendkívüli várost építhetsz

Heartlake-ben mindent megtalálsz, amire a lakosoknak szükségük van. Bővítsd LEGO® Friends készleteidet olyan készletekkel, amelyekkel még jobbá teheted. A főszereplők a helyi fodrászszalonban fodrászkodhatnak, étkezhetnek az étteremben, és kávézhatnak a bio kávézóban. Ha pedig komoly vásárlásra vágynak, egy nagy bevásárlóközpontban mindent megtalálnak, amire szükségük van.


Mi van jelenleg terítéken? LEGO® Friends hírek, amelyeket érdemes követni

A LEGO® Friends folyamatosan új témákat mutat be, amelyek miatt a gyerekek mindig visszatérnek a játékhoz. A gyártó általában évente kétszer bővíti a LEGO® Friends termékcsaládot további készletekkel vagy akár egész sorozatokkal, figyelembe véve a gyermekek kívánságait és az aktuális trendeket. Akár az állatokat, akár az üzleteket, a járműveket vagy a házakat kedveli a kicsi, mindig könnyű megtalálni azt a készletet, amelyik a legközelebb áll az érdeklődési köréhez, és igazán boldoggá teszi.


Ha érdekel a megjelenés éve szerinti lebontás, nézd meg a LEGO® Friends 2023 vagy a LEGO® Friends 2022 szekciókat.


LEGO® Ideas - mutasd meg alkotásaidat

A LEGO® Ideas egy olyan weboldal, ahol a gyerekek saját alkotásaikat, LEGO® Friends építési utasításokat vagy befejezetlen projekteket adhatnak hozzá. Akkor is jól jöhet, ha gyermeked kifogy az ötletekből, vagy megunja a készletet. Így a LEGO® Friends készlet új történetekkel elevenedhet meg.


A LEGO® Friends nem akármilyen építőkészlet

A LEGO® Friends készletekkel való játék nemcsak órákon át tartó, nagyszerű szórakozást nyújt, hanem a gyermek képességeinek helyes fejlődésére is hatással van. Mi mindent fejleszt?

  • A LEGO® Friends fejleszti a kislányok kreativitását. A készleteket megépíthetik az utasítások szerint vagy saját elképzeléseik szerint.
  • A készletekkel való játék fejleszti a képzelőerőt. Hagyja, hogy a kis építészed eljátssza a saját történeteit.
  • A készletek építése általánosságban nagymértékben fejleszti a finommotoros készségeket. Az apró darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és a kislányok építés közben a kézügyességüket is gyakorolják.
  • A készlet javítja a logikus gondolkodást és a térbeli tájékozódást. Akár az útmutató szerint, akár saját maguk építkeznek a kislányok, meg kell dolgozniuk a fejüket, hogy minden megfelelően illeszkedjen egymáshoz.

Hogyan lehet lerövidíteni a kicsik karácsonyi várakozását? A LEGO® Friends adventi naptárak láttán minden reggel felcsillan a kicsik szeme. A karácsonyi témájú figurák és kiegészítők remekül kiegészítik a többi LEGO® Friends készletet.