LEGO hercegnők

A LEGO® | Disney Princess™ építőkészleteknek ezerszer is igent mondunk

Miért is olyan népszerű valójában a LEGO® | Disney Princess™? Ez a sorozat a gyengéd lényeket egészen új megvilágításban mutatja be. A LEGO® | Disney Princess™ ugyanis nem egy törékeny építőkocka, amitől a gyerekeknek óvakodniuk kell. A LEGO hercegnő építőkockák és figurák ellenállnak a gondatlan kezelésnek, mégis kihozzák a királyi családok rendkívüli báját. A Disney-hercegnők bájosak, de bátrak és egyben erősek is.

LEGO® hercegnők a kedvenc Disney mesékből

Minden kis hősnő megtalálja a kedvére valót. Válogathatsz LEGO® hercegnőket a klasszikus régebbi Disney-mesékből, de a számos új, modern Disney-történet közül is. Valószínűleg minden lány álma hercegnőnek lenni, és egy ilyen álomból bizony csak úgy nem nő ki az ember, éppen ezért a LEGO® | Disney Princess™ minden korosztály számára elérhető. Ezt követően már csak kérdés, hogy melyik hercegnő uralkodik otthonodban.

LEGO Disney Princess
LEGO Princess

Építs egy igazi királyi kastélyt a LEGO® | Disney Princess™ építőjátéknak köszönhetően

A LEGO® | Disney Princess™ készlet nem csak hercegnő- és mesefigurákat tartalmaz minden egyes csomagolásban, hanem emellett még egyedi építőelemeket is, amelyek segítségével kastélyok, paloták, várak, istállók és más nagyszerű épületek, illetve helyek részletes megépítése lehetséges. A színes blokkok, a díszes kiegészítők és matricák pillanatok alatt mesebeli hellyé varázsolják az épületedet.

LEGO hercegnők

Fejlesztő LEGO® | Disney Princess™ építőjátékok

A LEGO® | Disney Princess™ építőkockák sokféle lehetőséget kínálnak, és lehetővé teszik a kreativitás, illetve a képzelet fejlesztését.

LEGO Disney Princess

Az építőkészletek modelljei még mindig lépést tartanak a korral

A LEGO® Princess az új mesék terén is gazdag, az Encanto című filmből a Madrigal család házának megépítésének örülhetsz.

LEGO Disney Princess

LEGO® Princess kompatibilis készletek

A LEGO® Princess építőkészletek bármelyik más LEGO® készletekkel kiegészíthetők, mivel az összes darab kompatibilis egymással.


LEGO® Princess: Elza a főszerepben

Közel tíz év telt el azóta, hogy a Jégvarázs az egész gyermekvilágot beborította hőseinek motívumaival. A LEGO® Princess kiadás nem sokkal marad el, és számos LEGO® Frozen tematikus készletet kínál. Anna hercegnővel és Elza királynővel együtt kalandozhatsz a jégvárban, felfedezheted Elza titokzatos ékszerdobozának rejtett varázsát, vagy teázhatsz a nyughatatlan hóemberrel, Olaffal.


Fedezz fel még több népszerű LEGO® hercegnő figurát - mindenki megtalálja a kedvére valót

A LEGO® Princess sorozatban további kedvenc meséid is megtalálhatók és klasszikus, illetve kevésbé ismert hercegnők széles választéka vár rád. Elbűvöl a titokzatos Hamupipőke, a bájos Jázmin, a bátor Mulan vagy esetleg a mulatságos Tiana? Nézd meg, hogy melyik másik hercegnőhöz csatlakozhatsz egy mesés élményekkel teli kalandos utazásra.

  • A LEGO® Aranyhaj mese kedves, de egyben bátor hősnője a tornyában vár rád.
  • LEGO® | Disney Princess™ Ariel - merülj el a Kis hableány víz alatti világában.
  • LEGO® | Disney Princess™ Bella - minden játékot feldob a szépségével és bölcsességével.

Bárki építhet LEGO® Princess épületeket a klasszikus papíralapú útmutató alapján. De akár intelligens videó-utasítások is rendelkezésre állnak, hogy a folyamatot még egyszerűbbé tegyék.