Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO PC és konzoljátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
WARNER BROS
(60)
Szűrés

A videójátékok rajongója vagy és egyedülálló élményre vágysz? A LEGO PC játékok remekül ötvözik a kedvelt építőkészlet és a filmvászonról ismert egyedi történetek legjobb tulajdonságait a LEGO világában. A játékosok otthonuk kényelméből követhetik és befolyásolhatják a történetet. Miről is szól ez a téma? Olvass tovább, hogy többet megtudj a LEGO játékok PC -s változatairól.

Tovább

Mik azok a LEGO PC játékok?

A LEGO PC játékok olyan videójátékok, amelyeket számítógépeken játszhatunk. A széles témaköröknek köszönhetően minden játékos megtalálhatja a számára megfelelőt. A LEGO PC játékok kisebb játékosok számára is ideálisak, lehetőséget biztosítva számukra, hogy részesei lehessenek kedvenc történeteiknek a hősökkel együtt. A játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a kreatív gondolkodást, a figyelmet és a taktikai érzéket is.

Miért érdemes a LEGO PC játékok mellett dönteni?

Ahogy a névből is kiderül, a LEGO PC játékok nem hétköznapi videójátékok. A LEGO építőkészletek és az izgalmas történetek kombinációja lehetővé teszi azt, hogy magunkat és az ismert karaktereket a LEGO világába helyezzük át.

  • Minden korosztály számára megfelelőek.
  • A LEGO PC játékok számos témát kínálnak.
  • A LEGO építőkészleteknek köszönhetően a hagyományos játékok még érdekesebbé válnak.
  • Fejlesztik a gyerekek figyelmét, a részletekre való odafigyelését és a taktikai készségeket a feladatok elvégzése során.
  • Többjátékos módban is játszhatod ezeket a játékokat.

A LEGO PC játékok és témáik

Ahogy fentebb említettük, ne aggódj, ha nem találod a gyermekednek tetsző LEGO PC játékot. A különböző, filmekből és sorozatokból ismert témák széles választékából választhatsz, így a gyermek akár szuperhőssé is válhat, aki a gonosztevők ellen harcol, vagy varázslónak érezheti magát a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. A LEGO PC játékokat különböző korosztályok is szeretni fogják.

A Hobbit

Ebben a kalandokkal és akcióval teli játékban, ahol fontos a korábbi harcokból szerzett tapasztalat, de a figyelem és bátorság is, részese leszel Zsákos Bilbó és barátai utazásának, ahol találkozhatsz Gandalffal és bepillantást nyerhetsz a filmekből jól ismert titokzatos helyszínekre. A játék során nem kerülheted el Gollumot, és feladatod lesz megszerezni azt a ritka tárgyat, amely igazi hőssé tesz majd.

Star Wars LEGO PC játékok

Csillagok háborújának rajongói, figyelem! Itt van ez a fantasztikus adaptáció a kedvenc és ikonikus Star Wars hőseidről a LEGO világban. Ellátogathatsz egy távoli galaxisba, ahol számos izgalmas pillanatot élhetsz át, amelyeket persze humor is színesít.

Star Wars karakterek

Így fognak kinézni a kedvenc Star Wars hőseid LEGO formában.

LEGO City játékok

Segíts a titkos ügynöknek, Chase McCainnek megállítani a gonosztevő Rexet. Ebben a LEGO City játékban a harci jelenetek lassított felvételeit is élvezheted, így jobban megfigyelheted a profi mutatványokat. Fedezd fel a város utcáit és próbáld megállítani a Rex által kirobbantott bűnözési hullámot. Próbáld ki ezt a LEGO City játékot HD felbontásban.

Harry Potter LEGO PC játékok

A Harry Potter LEGO PC játékok ideálisak a varázslatos filmsorozat rajongói számára. Lehetőséged lesz bejárni nemcsak a Roxfort folyosóit és házait, hanem bevásárolni az Abszol úton vagy repülni a seprűn. Az órákon megtanulhatsz sokmindent a varázslatokról, a bájitalok keveréséről és természetesen a sötét mágia használatáról.

Harry Potter játék – a végső csata

A Harry Potter LEGO PC játékok megelevenítik a végső csatát Voldemorttal.

Marvel LEGO PC játékok

Mindenki legalább egyszer akart már szuperhős lenni, és ezt a LEGO PC játékok lehetővé teszik. A vicces jelenetek garantálják, hogy nem fogsz unatkozni, és a nagyszerű grafika maximális élményt nyújt. A kedvenc LEGO hősök karakterei, amelyekből több mint száz található, hamar a kedvenc videójátékoddá teszik ezt a játékot.

LEGO Jurassic World

Ebben a LEGO játékban együtt szórakozhatsz a szeretteiddel is, mivel a játék rendelkezik kooperatív móddal, így a dinoszauruszokkal teli kalandot együtt élvezhetitek. A játék története tartalmazza az összes megjelent film eseményeit, és találkozhatsz ismert karakterekkel a Jurassic Parkból. Légy részese ennek az őrült utazásnak.

i

A játék kooperatív módja egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy együttműködjenek, mint csapattársak a játékban egyetlen eszközön.

The Incredibles

Éld át újra A Hihetetlen család történetét ebben a LEGO játékban az izgalmas környezettel együtt, amely órákig szórakoztató játékot kínál. A többjátékos módnak köszönhetően a családdal, vagy a barátokkal karöltve játszhattok. Használd ki egyedi szuperképességeket a bűnözés elleni küzdelemben és a feladatok, rejtvények megoldásában.

i

LEGO PC játékok online is játszhatóak a multiplayernek köszönhetően

A multiplayer egy funkció, amikor ugyanazt a játékot több játékos játszhatja egyszerre egy online kapcsolaton keresztül. Vannak játékok, amelyek kifejezetten a többjátékos játékra specializálódnak.

LEGO Worlds

Saját LEGO kockákból álló világot szeretnél létrehozni? Akkor ez a játék csak Rád vár! Bárki lehetsz, aki csak akarsz, űrhajós vagy kőműves, és megépítheted mindazt, amire csak szükséged van. És ha jól megy a játék, akár mester építővé is válhatsz.

LEGO PC játékok - Batman

A játékosok ebben a játékban irányíthatják kedvenc hőseik mellett a gonosztevőket is. A játék kitűnő grafikával rendelkezik és a LEGO környezetben játszódik, emellett számos extra funkció is kipróbálható benne. Indulj útnak a világhírű szuperhős, Batman bőrébe bújva, és irányíts több mint 150 szuperhős karaktert, beleértve a Justice League tagjait is.

Nemcsak Batman, hanem Catwoman is

A játék történetében nemcsak Batman, hanem Catwoman is megjelenik, aki főleg a lányok tetszését nyeri majd el.

i

LEGO Life játékok

Ha odavagy a LEGO világáért, akkor valószínűleg tetszeni fog a LEGO Life applikáció is, amely egy közösségi tér olyan gyerekeknek, akik szeretik a LEGO-t.

LEGO PC játékok DC Super Villains

Inkább gonosztevő lennél, mint szuperhős? Vannak számodra is LEGO PC játékok, amelyek éppen ebbe a szerepbe repítenek. Nemcsak azt választhatod ki, melyik gonosztevőt szeretnéd irányítani, de egyedülálló lehetőséged van arra is, hogy saját LEGO karaktert építs, aki a szuperhősök ellen harcol.

LEGO Ninjago játékok

Merülj el a LEGO Ninjago játékok világában és védd meg otthonod az ellenségtől számos akció- és harci jeleneten keresztül. A részletes történetnek és az ötletes funkcióknak köszönhetően fejlesztheted futási és ugrási készségeidet, de a hangsúly főleg a túléléshez szükséges harcművészeten lesz. Éld át a filmekből ismert helyzeteket, és engedd, hogy magával ragadjon a harcművészet varázsa.

Ninjago sárkányok

Ha a Ninjago világában a sárkányokat szereted a legjobban, akkor nyert ügyed van a játékkal is.

LEGO Movie Videogame

Ha tetszett a The LEGO Movie film, biztosan nem fogsz csalódni ebben a címben sem, amelynek főhőse Emmet, az első pillantásra átlagos LEGO figurák egyike, aki valahogy a hősök csoportjának részévé válik, akik megpróbálják megmenteni a világot, és mindenki, beleértve Batmant is, szót fogad neki. Szórakozz 15 különböző szinten keresztül, emellett a saját LEGO világ építésének lehetőségét is megkapod a tervek megtalálása után.

Karib-tenger kalózai LEGO PC játékok

A Fekete Gyöngy kapitánya a segítségedet kéri. Juss el a kincsekhez és a felfedezetlen helyekre a játékban rejlő bonyolult rejtvények megoldásával. A kooperatív módnak köszönhetően nem kell egyedül csinálnod semmit, meghívatod barátaidat is, hogy segítsenek a kalandokban. A játékban a LEGO figurák tulajdonságait is változtathatod.

A Gyűrűk Ura LEGO PC játékok

A játék a híres trilógia, A Gyűrűk Ura motívumain alapul. Harcolnod kell az ellenséggel, és egyedül vagy párosban kell megoldanod az érdekes rejtvényeket. Indulj útnak Zsákos Frodóval és társaival, hogy megmentsd Középföldét a LEGO birodalomban.

Mire figyelj a LEGO játékok kiválasztásakor?

Ahhoz, hogy a játékélmény maximális legyen, figyelned kell néhány dologra a LEGO játékok kiválasztásakor. Olvass tovább, és a választás során semmi sem fog meglepetésként érni.

Válaszd ki a megfelelő platformot

Először is gondold át, milyen eszközön fogod játszani a játékot, és ennek megfelelően válassz. Válassz LEGO játékokat PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re vagy Nintendo Switch-re.

Biztosan megtalálod a kedvencedet

Ezenkívül meg kell említeni a videójátékok hatalmas témaválasztékát, amely a rendelkezésedre áll. A kedvelt LEGO PC játékok témái közé tartozik például A Hobbit, a Marvel szuperhősök, a LEGO City játékok, a népszerű Harry Potter témakör, de az eredeti LEGO világ játékai is.

Dobozos vagy digitális verziót keresel?

A fent említettek alapján figyelj arra is, hogy konzolra vásárolsz-e játékot, vagy csak számítógépre. Továbbá jó, ha eldöntöd, hogy a tisztán digitális játékot részesíted előnyben, amelyet azonnal letölthetsz az internetről egy kód segítségével, vagy otthon szeretnél a polcra kirakni egy szép dobozt a lemezzel.

Ha dobozos verziót választasz lemezzel, győződj meg róla, hogy a számítógéped rendelkezik DVD, CD vagy Blu-ray meghajtóval. Enélkül a telepítés nem lenne lehetséges.

Csak a játékot, vagy csak a DLC-t szeretnéd?

Győződj meg arról is, hogy a megfelelő terméket rendeled meg. Megvásárolhatod magukat a játékokat, de az úgynevezett DLC-ket is, amelyek nem mások, mint játékbővítések, amelyekkel extra tartalmat adhatsz az alapjátékhoz bónusz karakterek, új történetszálak stb. formájában. A DLC bővítmények általában olcsóbbak, mint maga az alapjáték.

Ingyen LEGO játékok PC -re

A lego.com oldalon található ingyenes LEGO PC játékok röviden, egyszerűsített formában végigvezetnek az egyes játékvilágokon. Ez remek módja annak, hogy elszórakoztasd magad vagy a gyerekeket az unalmas percekben.

i

LEGO mobiljátékok is készülnek

A legnépszerűbb építőkocka gyártó hivatalos weboldalán mobilra is találsz LEGO játékokat. Ezeket bárhová magaddal viheted, ami különösen utazáskor, például autóban (kivéve persze, ha te vezetsz) nagyszerűvé teszi őket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lego Movie 2 Videogame - Xbox Series Szállításra kész 2 db
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja akció és árkád - A Lego-kaland 2. alapján készült: a 2. rész eseményeire épül, amelyben az ellenséges betolakodók Kockavárost romba döntötték. Eljött az idő, hogy Emmet és Lucy hős barátaik kíséretében útra keljenek az általuk ismert világ határain túlra, és megmentsék barátaikat a Systar-rendszer földönkívüli világ különös lakóinak karmai közül.
6 090 Ft

2.
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
12 790 Ft

3.
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
10 390 Ft

Még több
100 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 47×
LEGO Jurassic World - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A "LEGO" elhozza neked a tökéletes szórakozást, ezúttal Steven Spielberg által rendezett legendás Jurrasic Park környezetben, amelyet jól ismerünk a filmtrilógia világából. Éld át gyermekeiddel a filmek legjobb pillanatait a Lego feldolgozásnak köszönhetően.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 12×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
12 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW528
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
10 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW090
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, gyerekeknek és party - Az alaptrilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a megjelenés előtt álló kilencedik epizódot is, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
18 520 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005636
4,3 11×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX646
4,9 18×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0047
5,0 57×
LEGO Harry Potter Collection Years 1-8 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Az összes Lego Harry Potter játék gyűjteménye továbbfejlesztett grafikával Playstation 4-re.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX261b
4,8
Lego DC Super Villains - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és árkád - Rossznak lenni jó. Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként. Hozz létre egy teljesen új szuper gonosztevőt, majd játssz az ő szerepébe bújva. Okozz rémületet és válts ki borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX526
4,8 15×
LEGO Movie Videogame - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több, mint kilencven film- és képregényhős színes keveréke az új LEGO játékban.
7 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066a
5,0
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO608
4,5
Lego Movie 2 Videogame - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja akció és árkád - A Lego-kaland 2. alapján készült: a 2. rész eseményeire épül, amelyben az ellenséges betolakodók Kockavárost romba döntötték. Eljött az idő, hogy Emmet és Lucy hős barátaik kíséretében útra keljenek az általuk ismert világ határain túlra, és megmentsék barátaikat a Systar-rendszer földönkívüli világ különös lakóinak karmai közül.
6 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO565
4,9 23×
Lego City: Undercover - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Vedd fel Chase McCain álruhás titkosügynök szerepét, állítsd meg a legnagyobb ördögi bűnözőt - Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben.
Leárazás -5 %
6 890 Ft 7 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066b1
4,9 38×
LEGO Marvel Avengers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A LEGO Marvel Avengers az Avengers: Age of Ultron című filmre épít, és a világ legnagyobb hőseit, köztük Vasembert, Amerika kapitányt, Thor-t, a hihetetlen Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet fogod felfedezni benne, akikkel az őrült veszélyek ellen küzdhetsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX233
4,3
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Küzdj Batman és a szuperhős barátaival egy epikus csatában Brainiac ellen, gyűjtsd össze a Zöld Lámpás gyűrűit, használd az edzőmodulokat. hogy minden idők legerősebb szuperhősévé válj, játssz akár 150 szuperhőssel, beleértve az Igazság Ligájának a tagjait, fedezd fel az új képességeiket és fegyvereiket.
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO156
4,9 19×
LEGO Marvel Super Heroes - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kalandjáték gyermekek számára.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066
4,8 11×
LEGO Jurassic World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, árkád és party - Ismét tökéletes "LEGO" szórakozást nyújt, ezúttal azonban a Jurassic Park környezetéből, amelyet Steven Spielberg legendás film-trilógiájának köszönhetően mindannyian jól ismerünk. Éld át a filmek legjobb pillanatait a gyermekeiddel, hála az elérhető Lego feldolgozásnak. Ráadásul a Nintendo Switch-re készült változat 3 játékbővítményt tartalmaz: Jurassic World DLC Pack - 6 új karakter, 2 új jármű és még sok más | Jurassic Park Trilogy Pack #1 - 3 új karakter és 1 új jármű | Jurassic Park Trilogy Pack #2 - 3 új karakter és 1 új jármű.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW554
5,0
LEGO The Incredibles - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Órákon át tartó kreatív szórakozást és izgalmas kalandokat kínál az egész család számára. Fedezd fel az akciódús történet különböző szintjeit és az ikonikus helyszínek epikus világát, mint például Municiberg és Nomanisan Island, használd egyedülálló, szuper képességeidet, és gondoskodj róla, hogy a városi gazemberek megkapják méltó büntetésüket. A LEGO® The Incredibles kétjátékos kooperatív módot is kínál.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX508
5,0
Lego Marvel Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A gyűjtemény a következő játékokat tartalmazza: LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel's Avengers és LEGO Marvel Super Heroes 2 - és mindezt egyetlen remek csomagban!
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX774
4,6 13×
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Harcolj Batmannal és szuperhős barátaival hősies csatában a Brainiac ellen, gyűjtsd össze a Lámpás gyűrűit, válj minden idők legerősebb szuperhősévé az edzésmodulokkal, játssz több mint 150 szuperhőssel, beleértve az Igazság Ligáját, fedezd fel új képességeiket és fegyvereiket.
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX110
5,0
LEGO The Incredibles - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Többórányi kreatív szórakozást és izgalmas kalandokat ígér az egész család számára. Vesd bele magad az akciódús szintek és az ikonikus helyszínek felfedezésébe, mint például a Municiberg és a Nomanisan Island, és használd az egyedülálló szuperképességeidet igazságszolgáltatásra. A LEGO® The Incredibles emellett kooperatív üzemmódot is kínál két játékos számára.
6 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO481
4,8
Lego DC Super Villains - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Rossznak lenni jó! Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként! Hozz létre, majd játssz egy teljesen új Super-Villain szerepébe bújva! Terjessz rémületet és borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben!
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO503
4,8
LEGO The Incredibles - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Több órányi szórakozás kreatív feladatokkal és izgalmas kalandokkal az egész család számára. Fedezd fel a film epikus cselekményét és járd be az olyan ikonikus helyszíneket, mint például a Municiberg és a Nomanisan sziget! Használd az egyedülálló szuperképességedet, hogy a törvény elé állítsd a városi gazembereket és igazságot szolgáltass! A LEGO® The Incredibles kétjátékos co-op móddal is rendelkezik, hogy együtt játszhass a barátokkal vagy a gyerekekkel.
8 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW052
4,0
LEGO Movie 2 Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A The LEGO Movie 2: The Second Part eseményeire épül, amelyben az ellenséges betolakodók romba döntötték Bricksburg-öt. Eljött az idő, hogy Emmet és Lucy hős barátaik kíséretében útra keljenek az általuk ismert világ határain túlra, és megmentsék barátaikat a Systar System nevű földönkívüli világ különös lakóinak karmai közül.
7 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX594
5,0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, gyerekeknek és party
28 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1933

LEGO PC és konzoljátékok

LEGO PC és konzoljátékok

A LEGO PC és konzoljátékok kategóriában összesen 100 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO PC és konzoljátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO PC és konzoljátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO PC és konzoljátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO PC és konzoljátékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ