-->
Jurassic World LEGO

Filmek és sorozatok által inspirált LEGO® Jurassic World™

A gyerekek és felnőttek számára egyaránt izgalmas LEGO® Jurassic World™ szettek kidolgozott hős minifigurákat, kóborló dinoszauruszokat, köztük T-rexeket, triceratopszokat és velociraptorokat, híres épületeket, tudományos felszereléseket és laboratóriumokat kínálnak, amelyeket a Jurassic Park filmek és a sorozat ihlettek. Játssz a LEGO® Jurassic World™ figurák közül kedvenceiddel, akik között megtalálhatók Alan Grant, Owen Grady, Dr. Wu és más Jurassic Park Lego szereplők!

A LEGO® Jurassic World™ a film és a tudomány szerelmeseinek egyaránt örömet szerez

A LEGO® Jurassic World™ akciódús világában újra lejátszhatod kedvenc jeleneteidet, saját forgatókönyvet hozhatsz létre, vagy teljesen elmerülhetsz a paleontológia világában! Az egyes szettek számos ikonikus pillanatot örökítenek meg, mint például a T-rex elöl menekülést, a gigantoszaurusz támadása vagy a pteranodonra való vadászat, amelyeket újra átélhetsz, vagy szabadon engedheted a fantáziádat a Jurassic Lego világában. Emellett a felszerelések és laboratóriumok egyedülálló lehetőséget biztosítanak az őskori élőlények részletes tanulmányozására.

Jurassic World LEGO
Jurassic World LEGO

Jurassic World™ LEGO® gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

Kedvelték a gyermekeid a Jurassic Parkot vagy valamelyik animációs sorozatot? A LEGO® Jurassic World™ szettek rengeteg megépíthető figurát, bonyolult járműveket és nélkülözhetetlen felszerelések sokaságát kínálja számtalan színben minden kis tudós számára, akik ezáltal is még jobban megismerhetik a világot. A Lego Jurassic világában mindenféle formájú, méretű és fajú dinoszaurusz megtalálható kicsinyeikkel együtt. A LEGO® Jurassic World™ szettek azonban olyan ikonikus szórakozást kínálnak, amelyek még a felnőtt rajongókat is könnyedén magával ragadják a Lego Jurassic Park elképesztő világába.

Jurassic Park Lego

Ideális a LEGO®-val először ismerkedő gyerekek számára is

A LEGO® Jurassic World™ a 4 éves kortól ajánlott speciális készletekkel még a legfiatalabb építők számára is megkönnyíti az első lépéseket.

Jurassic World Lego

A LEGO® Jurassic World™ fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt

A Jurassic World™ LEGO® változata már kisgyermekkortól kezdve fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt.

Jurassic World LEGO

LEGO® Jurassic Park - Dinoszauruszos móka kis tudósoknak

A gyerekek a dinoszauruszfajokat is megismerhetik, és a Jurassic Lego segítségével kis tudósokat játszva fejleszthetik paleontológiai ismereteiket.

LEGO® Jurassic World™: A dinoszauruszok szó szerint ámulatba ejtik majd a gyerekeket

Szeretik a gyerekek a dinoszauruszokat? Akkor imádni fogják az új LEGO® Jurassic World™ szettek kollekcióját - amelyekben a dinoszauruszok és a főszereplők az ikonikus Jurassic Park filmek alapján készültek. De egy dinoszauruszokkal teli sziget könnyen válhat aljas szándékú emberek célpontjává - vajon a gyerekek segítenek megmenteni a szigetet, beleértve a Jurassic Park Lego főszereplőit is?


Mit rejtenek a LEGO® Jurassic World szettek?

A Jurassic World LEGO® készletei egy lenyűgöző, dinoszauruszokkal teli világot hoz el a gyerekeknek, hogy szórakoztató és akciódús kalandokat élhessenek át. Elvarázsolja őket a sok színes építőelem, dinoszauruszok, figurák, autók, helikopterek, ketrecek, növények, épületek, nyugtatófegyverek és rádiók - a gyerekek könnyen elszórakozhatnak a Lego Jurassic Parkban hosszú órákon keresztül.


Milyen dinoszauruszokkal találkozhatsz a LEGO® Jurassic World™ szettek között?

A LEGO® Jurassic World™ szettek főhősei a dinoszauruszok. Mely lények nem hiányozhatnak a készletekből?

  • Egy genetikailag módosított Indominus rex,
  • a hátborzongató T. rex,
  • a veszélyes és intelligens Velociraptor,
  • a repülő Pteranodon,
  • egy hatalmas Triceratops szarvakkal,
  • a gyíkszerű Dilophosaurus.

Melyik másik genetikailag módosított dinoszaurusz uralta a Jurassic World Lego világát? Az Indoraptor. Ez egy olyan prototípus volt, amelyet az Indominus rexhez hasonlóan hoztak létre, mégpedig azért, hogy fegyverként használják, mert minden parancsnak engedelmeskedik.


Mit tartalmaz még a LEGO® Jurassic Park? A LEGO® Jurassic World figurák történetekkel egészítik ki a készleteket.

A LEGO® Jurassic World figurák nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a gyerekek úgy érezzék, mintha egy igazi, őskori dinoszauruszokkal teli szigeten lennének. Ezért a Jurassic Lego készletekben ott vannak a főszereplők Owen és Claire, a tudós Henry Wu, a gonosztevő Vic és más karakterek, akik nélkül nem lenne igazi a kaland.


LEGO® Jurassic World™: A T-rexnek és a Velociraptornak is saját küldetése van...

A LEGO® Jurassic Park dinoszauruszai számos különböző történettel fogják lenyűgözni a gyermekeket, amelyeket a készletek segítségével átélhetnek.

  • Baryonyx bonyodalom: A kincsvadászat,
  • Elszabadult Dilophosaurus,
  • T. rex és Dino-mech csatája,
  • Triceratops tombolás,
  • T. rex tombolás,
  • Dr. Wu laborja: Bébidinoszauruszok szökése,
  • Indominus rex vs. Ankylosaurus,
  • Gallimimus és Pteranodon kitörése,
  • Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció.

LEGO® Jurassic Park az eredeti park ikonikus kapujának modelljével

Ha a gyerekeknek tetszett az eredeti kultuszfilm, a Jurassic Park, a világhírű kapu Lego modelljét imádni fogják, amelyet a LEGO® Jurassic Park készlettel könnyedén megépíthetnek. Persze ott van még a kockákból épült, rettegett T. rex, Lan Malcolm bunkere, John Hammond étkezdéje vagy Ray Arnold vezérlőterme.

A teljes LEGO® Jurassic Park készlet több, mint 3000 darabot, 6 minifigurát és egy dinoszauruszbébi figurát is tartalmaz.


A speciális LEGO® Jurassic World™ dinoszauruszok kisgyermekek kezébe is beleillenek.

A különleges LEGO® dinoszauruszokat 2 éves vagy annál nagyobb gyerekeknek tervezték, így alkalmasak kisgyermekek kezébe is. A LEGO® DUPLO® Dinosaur Zoo készlet nagyméretű színes kockákból áll, amelyek támogatják a kicsik fejlődését és motoros készségeit. A gyerekek kifutót építhetnek a Lego dinoszaurusz kölyköknek, és Gray figurájával is játszhatnak.


LEGO® Jurassic World számítógépes játék a virtuális játékok rajongóinak

Azok számára, akik már nem játszanak a klasszikus kockákból álló készletekkel, a LEGO® Jurassic World virtuális játék ideális választás. Ezzel a játékkal a gyerekek szó szerint belemerülhetnek egy drámai történetbe egy dinoszauruszokkal és őslényekkel teli szigeten. Mely konzolokon játszható a LEGO® Jurassic World™?

Ha nem szeretnéd túlságosan megterhelni a családi költségvetést, de mégis szeretnéd megörvendeztetni a gyerekeket a LEGO® Jurassic World szettek valamelyikével, akkor a használt, vagy felbontott termékek a tökéletes megoldás. Érdekel más elégedett vásárló véleménye is mielőtt választanál? Olvasd el, hogy mit mondanak a téged érdeklő termékekről a Jurassic Park LEGO változatáról szóló vélemények között.