-->
LEGO Super Heroes Groot

LEGO® Super Heroes - a szuperhősök egyedülálló világa

A LEGO® Super Heroes remek választás minden képregényrajongó és szuperhősrajongó számára. Ez a termékcsalád kifejezetten 7-14 éves fiúknak készült, de minden gyerek, aki szereti a világ megmentésének ötletét, biztosan szeretni fogja. A LEGO® Super Heroes kombinálja az építőkészleteket a szuperhősökkel amelyeket a képernyőn és képregények oldalain láthatunk. Röviden, a LEGO® Super Heroes egyesíti azt, amit a gyerekek szeretnek.

A LEGO® Super Heroes tartalmazza a LEGO® Marvel és a DC Batman™ játékokat

A LEGO® Super Heroes termékcsaládban mindenki megtalálja a kedvére valót. Gyermeked Batman rajongó vagy inkább Pókembert kedveli? Talán a Vasember páncélját vagy a Rozsomák karmait szereti? A LEGO® Super Heroes a legigényesebb filmrajongók igényeit is kielégíti, mivel a LEGO® DC Batman™ és a LEGO® Marvel termékcsaládokat is tartalmazza. Engedd, hogy a gyerekek elmerüljenek a legnagyobb szuperhősök világában, és megmentsék a világot.

LEGO szuperhősök
LEGO Super Heroes Iron Man

A LEGO® Super Heroes fejleszti a kis építők kreativitását

A LEGO® Super Heroes építőkészletek segítik a gyermekek kreativitásának fejlesztését. A többi LEGO® sorozathoz hasonlóan ezek is ösztönzik a képzeletet, a fantáziát és a finommotoros készségek fejlesztését. A LEGO® Super Heroes alkotások emellett más sorozatok épületeivel is kombinálhatók. Szeretnéd Batmant látni a dinoszauruszok között? Pókember egy űrhajón? Miért ne? A képzeletnek nincsenek határai, ami ebben az esetben duplán igaz.

LEGO szuperhősök

Rengeteg lehetőség rejlik a LEGO® Super Heroes játékban

A Batmobiltól a Pókember búvóhelyén át Vasember robotpáncéljáig. Nem fogsz unatkozni a LEGO® Super Heroes játékkal.

LEGO szuperhősök

Díszítsd fel szobádat a LEGO® Super Heroes játékkal

Az elkészített műveknek nem kell csak játékoknak maradniuk. A LEGO® Super Heroes alkotások pompásan mutatnak a polcon, különösen, ha a szoba szuperhős témájú.

LEGO szuperhősök

Bőséges kiegészítőkkel ellátott készletek

A LEGO® Super Heroes készletekhez rengeteg kiegészítő is tartozik, így sokkal több teret engednek a kreativitásnak és a képzeletnek.