AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Légtisztítók allergiásoknak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Légtisztító teljesítmény
4,5 m3/óra
1476 m3/óra
-
Ajánlott szobaméret
14 m2
147 m2
-
Maximális zajszint
32 dB(A)
68 dB(A)
-
Funkciók
Éjszakai mód
(88)
Automatikus üzemmód
(83)
Időzítő
(73)
Teljesítmény-szabályozás
(61)
Párásító
(42)
Szűrő típusa
HEPA
(98)
Szén
(75)
Por
(34)
Víz
(17)
UV sugárzás
(15)
Szűrés

A légtisztító por ellen egy olyan modern készülék, amelyet arra terveztek, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, baktériumokat és allergéneket a levegőből. A mai rohanó világban a környezet tisztasága kulcsfontosságú az egészség és a jó közérzet szempontjából. Olvass tovább, és tudd meg, melyik légtisztító por ellen lenne a megfelelő számodra.

Tovább

Milyen eszköz a légtisztító por ellen, és miért fontos a használata?

A légtisztító por ellen egy olyan készülék, amely segíthet megtisztítani a levegőt, így minden nap jobban érezheted magad. A belélegzett levegő gyakran tele van allergénekkel, baktériumokkal és vírusokkal. Egy légtisztító por ellen használata érezhető külömbséget okoz egy tüsszögős éjszaka és egy pihentető alvás között. Milyen egyéb előnyökkel jár egy légtisztító por ellen használata?

  • Megszűri és eltávolítja az allergének akár 99%-át, beleértve a port, a polleneket és a háziállatok szőrét is.
  • Egy légtisztító por ellen még a legfiatalabbaknak is védelmet nyújt, akiknek az immunrendszere még fejlődésben van.
  • A tiszta levegő rendszeres belélegzése csökkentheti a légzőszervi megbetegedések kockázatát.

Egy légtisztító por ellen modelltől és a teljesítménytől függően különböző méretekkel rendelkezhet. Egyes kompakt modellek könnyen elférnek az asztalon, a nagyobbak pedig több helyet igényelhetnek. Fontos tehát átgondolnod, hol fogod elhelyezni a készüléket.

Légtisztító por ellen

Egy légtisztító por ellen általában többféle tisztítási módot kínál a különböző típusú szennyeződések eltávolítására.

Légtisztító penész ellen – a megfelelő készülék kiválasztása

A penész elleni légtisztító változatának kiválasztásnál fontos figyelembe venned a helyiség méretét, a készülék szűrőinek típusát, a zajszintet és a készülék funkcióit. Azt is gondold át, hogy elsősorban a légtisztító penész ellen szánt modellre, vagy inkább az általános légtisztítóra van-e szükséged a levegőminőség javításához.

A légtisztító penész ellen különböző típusú szűrésre képes

Egy penész elleni légtisztító modellenként más-más típusú szűrésre képes, amelyek mindegyike más-más szennyezőanyagok eltávolítására alkalmas. És mivel minden otthonnak és személynek egyedi igényei vannak, fontos ismerni a különböző típusú szűrőket és azt, hogy mit tudnak eltávolítani.

  • A HEPA filter a szűrés területén standardnak számít. 99 %-os hatékonysággal képes minden részecskét, baktériumot, vírust, szagot, poratkát és egyéb allergén anyagot felfogni.
  • A szénszűrő nagyszerű segítség az olyan háztartásokban, ahol erős szagok fordulnak elő. Ez a típus elnyeli a szagokat és a gázokat, ezért ideális a főzés, a háziállatok vagy a füst szagának eltávolítására.
  • A porszűrő felfogja a porszemcséket, így ideális a magas porszennyezettségű háztartások számára.
  • Az UV sterilizálás egy modern megoldás a baktériumok és vírusok elleni küzdelemre. Az UV-lámpa elpusztítja a mikroorganizmusokat és steril környezetet biztosít.
  • A vízszűrő vizet használ fő szűrőként a por és az allergének eltávolítására a levegőből.
  • A katalitikus szűrő kémiai szinten működik, lebontja a káros anyagokat és ártalmatlan összetevőkké alakítja át őket.
  • A formaldehid szűrő a megfelelő megoldás az új bútorokkal berendezett újabb otthonok számára. A bútorokból és padlókból kiáramló formaldehid eltávolítására specializálódott.
  • A részecskeszűrő ideális a háziállatokat tartók számára, mivel még a nagyobb részecskéket is csapdába ejti.

A légtisztító penész ellen különböző szűrők kombinációját is használhatja a maximális tisztítás elérése érdekében. Gyakori, hogy a berendezések többféle szűrőt tartalmaznak, hogy a szennyeződések széles körétől megszabaduljanak.

Egy légtisztító por ellen optimális teljesítményt nyújt a lakásban

A készülék teljesítményét gyakran a légteljesítmény alapján mérik. Ez azt mutatja meg, hogy egy légtisztító por ellen hány m³ levegőt tisztít meg 1 h alatt. Ennek mindig meg kell felelnie a helyiség méretének, amelyben a készüléket használni fogod. Kiszámításához szorozd meg a helyiség m³-ben megadott térfogatát a 4-gyel, ha allergiásoknak való készülékről van szó. Hagyományos légtisztítók esetében pedig szorozd meg a térfogatot kettővel.

i

Csendesség és hatékonyság – egy légtisztító por ellen szánt készülék zajszintje

A légtisztító por ellen a tisztítási sebességtől függően különböző zajszintű lehet. Általában 50 dB körüli maximális zajszinttel és 30 dB körüli minimális zajszinttel találkozhatsz, amely az éjszakai üzemmódban használatos.

Légtisztító penész ellen – a modern berendezések meglepetései

A minőségi légtisztító penész ellen nemcsak a szűrési képességekről, hanem a felhasználói kényelemről is szól. A technológia gyorsan fejlődik, és ezzel együtt a berendezések és a funkciók terén olyan újítások jönnek, amelyek jelentősen kényelmesebbé és könnyebbé tehetik a működést. Lássuk, milyen kiegészítőkkel rendelkezhetnek ezek a készülékek.

  • A kijelző általában érintéssel vezérelhető. Minden modern légtisztító rendelkezik vele a könnyű kezelhetőség és beállítás érdekében.
  • A távirányító kulcsfontosságú. Segítségével kényelmesen használhatod a készülékedet az otthonod bármely pontjáról.
  • A levegőminőség jelzése valós időben mutatja a levegőminőséget. Így tudhatod, mikor van itt az ideje a teljesítmény növelésének.
  • A szűrőcsere jelzés figyelmeztet, ha eljött az ideje a szűrő cseréjének, ami elengedhetetlen az optimális teljesítmény fenntartásához.
  • A gyerekzár olyan biztonsági funkció, amely megakadályozza a készülék nem kívánt módosítását és a gyermekek általi irányítását.
  • A katalitikus szűrő kémiai szinten működik, lebontja a káros anyagokat és ártalmatlan összetevőkké alakítja át őket.
  • A formaldehid szűrő a megfelelő megoldás az új bútorokkal berendezett újabb otthonok számára. Eltávolítja a bútorokból és padlókból kiáramló formaldehidet.
  • A részecskeszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, például a háziállat szőrét.

A felvett teljesítmény a készülék által felhasznált energia mennyiségére utal. Az alacsonyabb energiafogyasztás megtakarítást jelenthet az energia- és villamosenergia-költségek terén.

Légtisztító penész ellen – milyen funkciói vannak?

A technológia modern világában egy légtisztító penész ellen számos okos funkcióval is rendelkezhet, amelyek növelik a kényelmet, a hatékonyságot és a biztonságot. Ezek a kényelmi funkciók biztosítják, hogy a készülék a lehető legoptimálisabban működjön, és a lehető legjobb légtisztítást biztosítsa.

  • Az automatikus mód érzékeli a levegő minőségét és a tényleges igényeknek megfelelően állítja be a teljesítményt, így energiát takarít meg.
  • Az éjszakai mód csendesebb környezetet biztosít az alváshoz.
  • A teljesítményszabályozás lehetővé teszi a tisztítási sebesség kézi beállítását az igényeidnek megfelelően.
  • Az időzítő segítségével be- és kikapcsolhatod a légtisztító allergia ellen használt változatát.
  • A automatikus kikapcsolás egy biztonsági funkció, amely egy bizonyos időtartamú inaktivitás után kikapcsolja a készüléket.
  • A levegő ionizáció segít semlegesíteni a levegőben lévő negatív részecskéket, javítva a légzés minőségét.

Légtisztító dohányfüst ellen, mely friss és tiszta levegőt biztosít

A légtisztító dohányfüst ellen speciálisan kialakított arra, hogy hatékonyan eltávolítsa a dohányfüstből származó káros részecskéket és szagokat a levegőből. Ez a készülék általában HEPA-szűrőt vagy aktív szén szűrőt használ, amely hatékonyan megfogja és megtartja a dohányfüstben található finom részecskéket és gázokat.

A légtisztító dohányfüst elleni hatékonyságának növelése érdekében fontos megfelelő típust választanod, valamint rendszeres karbantartást végezni, beleértve a szűrők cseréjét, mely elengedhetetlen a hatékony működés érdekében. Emellett rendszeres szellőztetéssel is segíthetsz a friss levegő beáramlásában és a dohányfüst eltávolításában a helyiségekből.

Légtisztító állatszőr, mely hatékonyan eltávolítja a szőröket és allergéneket a levegőből

A légtisztító állatszőr ellen kifejezetten arra lett tervezve, hogy hatékonyan eltávolítsa az állatszőrt, szöszöket és más allergéneket a levegőből, ezáltal javítva a beltéri levegő minőségét. A légtisztító állatszőr általában különféle szűrőrendszereket használ, például HEPA-szűrőt, amely megfogja a finom szőröket és allergéneket, valamint aktív szén szűrőt, amely segít megszabadulni a kellemetlen szagoktól is.

Különösen ajánlott olyan háztartásokba, ahol háziállatok vannak jelen, mivel az állatszőr és szöszök könnyen szállnak a levegőben és belélegezhetők, ami allergiás reakciókat és légúti problémákat okozhat.

Légtisztító macskaszőr, mely eltávolítja a szőrt és allergéneket a levegőből

A légtisztító macskaszőr ellen egy speciális készülék, mely célja a macskák szőrzetének és allergéneinek eltávolítása a levegőből. Ez a készülék hatékonyan szűri és megtartja a macskák által hullatott szőrszálakat és allergéneket, javítva ezzel a beltéri levegő minőségét és csökkentve az allergiás reakciók kockázatát. A légtisztítók ilyen típusai különösen ajánlottak macskatulajdonosoknak, akiknek fontos a tiszta és egészséges lakókörnyezet.

i

Szeretnéd tudni, melyik a legjobb légtisztító allergiásoknak? Nézz körül a vélemények között.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 610 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 73 m² max. ajánlott szobaméret, 18 - 57 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző és érintőpanel, méret: 71,8 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
225 290 Ft

2.
Levoit Core300S SMART Szállításra kész > 5 db
Légtisztító - 195 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 41 m² max. ajánlott szobaméret, 22 - 48 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
80 990 Ft

3.
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 Szállításra kész 4 db
Légtisztító - 100 m² max. ajánlott szobaméret, 39,8 - 56 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: oszcilláció, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, távirányítóval, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és kijelző, méret: 83 × 43,4 × 41,5 cm (Ma×Sz×Mé), 11,9 kg súly
406 590 Ft

Még több
142 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 78×
Levoit Core300S SMART
Légtisztító - 195 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 41 m² max. ajánlott szobaméret, 22 - 48 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
80 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV814
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 - Légtisztító
Típusok
4,5 18×
Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51
Légtisztító - 610 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 73 m² max. ajánlott szobaméret, 18 - 57 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző és érintőpanel, méret: 71,8 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)
225 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV264
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09 - Légtisztító Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde HP09
Légtisztító - 1044 m³/h légtisztító teljesítmény, 2250 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 62 dB(A), HEPA, vírusölő, karbon, formaldehid szűrő, funkciók: késleltetett indítás, oszcilláció, időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: távirányító és digitális vezérlőpanel
305 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSCV277
4,0 13×
Braun BFD104BE2 Scan & Clean Air
Légtisztító - 315 m³/h légtisztító teljesítmény, 129 m² max. ajánlott szobaméret, karbon szűrő, funkciók: időzítő, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: mosható szűrő
41 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BRAcis01
4,8 12×
Levoit Core200S SMART
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 45 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 32 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV190
4,4 12×
Levoit Vital 100 TRUE HEPA + 2× szűrő
Légtisztító - 221 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 46 m² max. ajánlott szobaméret, 23 - 50 dB(A) zajszint, karbon porszűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, éjszakai üzemmód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: digitális vezérlőpanel, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 41 × 32,4 × 26,2 cm (Ma×Sz×Mé), 4 kg súly
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV486
4,2 38×
Leitz TruSens Z-2000
Légtisztító - allergiások számára alkalmas, a külső SensorPod méri a helyiség levegőjének minőségét és vezérli a készüléket, szabadalmaztatott Pure Direct rendszer gyorsan és hatékonyan eloszlatja a levegőt az egész helyiségben, 360° DuPont™ HEPA szűrő minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, gombákat, allergéneket, szagokat, füstöt és az irritáló állatszőrt, az UV lámpa megsemmisíti a mikroorganizmusokat és baktériumokat, numerikus és színes levegőminőség visszajelzés, csendes éjszakai üzemmód, időzítő, szűrőcsere jelző, mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, ECARF tanúsítvány, ajánlott helyiségméret: 35 m2
105 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRUCV726
4,3
Levoit Core300-RAC
Légtisztító - 187 m³/h légtisztító teljesítmény, 33 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 48 dB(A) zajszint, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: kijelző, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV448
Philips Series 800 AC0819/10
Légtisztító - 190 m³/h légtisztító teljesítmény, 20 W teljesítményfelvétel, 22 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 49 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: turbo üzemmód, 2 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, 2 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 160 cm, méret: 36,7 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), 2,4 kg súly
Szuper ár
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV588
4,0
Philips Series 600 AC0650/10
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 12 W teljesítményfelvétel, 44 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 49 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 1,6 cm, méret: 34,1 × 23,7 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé), 2,2 kg súly
Leárazás -11 %
39 990 Ft 44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV920HU
Philips Series 1000i AC1715/11
Légtisztító - 300 m³/h légtisztító teljesítmény, 27 W teljesítményfelvétel, 78 m² max. ajánlott szobaméret, 15 - 50 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: kijelző és érintőpanel, méret: 48,6 × 27,3 × 27,3 cm (Ma×Sz×Mé), 3,78 kg súly
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV483HU
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 - Légtisztító Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03
Légtisztító - 100 m² max. ajánlott szobaméret, 39,8 - 56 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: oszcilláció, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, távirányítóval, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és kijelző, méret: 83 × 43,4 × 41,5 cm (Ma×Sz×Mé), 11,9 kg súly
406 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: DYScs85
4,5
Levoit Core Mini- légtisztító és aroma diffúzor 2in1
Légtisztító teljesítmény 78 m3/h, 7W, energiahatékony, legfeljebb 17 m2-es szobák, csendes működés 25-45dB, antibakteriális, tanúsítás allergiások számára, tervezési díj, LED kijelző, A tisztítás 3 fázisa, aromaterápia, éjszakai üzemmód
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEVCV368
5,0
VENTA LW15 Original Levegőmosó Fekete
Párásító - lemezes párásítás, max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 4 W teljesítményfelvétel, 161 ml/óra párásítási teljesítmény, 5 l-es tartály, 32 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 280 × 260 × 310 mm (Sz×H×Mé), antracitszürke kivitel
56 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: VENZV006
4,9
Philips Series 600i Air+ alkalmazáshoz csatlakoztatható légtisztító AC0650/10
Légtisztító - 150 m³/h légtisztító teljesítmény, 18 m² max. ajánlott szobaméret, 19 - 49 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző és érintőpanel, méret: 37,5 × 26,3 × 26,3 cm (Ma×Sz×Mé)
36 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHICV920
4,4 12×
Dyson Pure Cool TP00
Légtisztító - 1476 m³/h légtisztító teljesítmény, 56 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 62 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, távirányítóval vezérelhető, felszereltség: távirányító, méret: 102 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)
153 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSCV449
3,1
Salin S2
Sóterápiás készülék - otthon történő felhasználásra, orvostechnikai eszköz az immunrendszer megerősítéséhez, tisztító hatással, légúti problémák enyhítése, hasznos allergia, asztma, köhögés, bronchitis, gégegyulladás, horkolás stb. esetén, a sós levegőtisztító 40 m3 -ig tölti meg a helyiséget sóionokkal, könnyű, hordozható, egyszerű kezelés az eszközön
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAL002
4,7 10×
BEURER LR 220
Légtisztító - 125 m³/h légtisztító teljesítmény, 38 W teljesítményfelvétel, 37 m² max. ajánlott szobaméret, 32 - 55 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: kijelző
Szuper ár
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEUCV759
Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU
Légtisztító - 600 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 125 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 68 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, 1 szűrő, szagok és toxikus anyagok szűrése, méret: 73 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), 6,5 kg súly
159 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HUXIAMI124
Philips Series 4000i AC3854/51
Légtisztító - 610 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 73 m² max. ajánlott szobaméret, 18 - 57 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, 4 tisztítási mód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, hanggal, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 1,8 cm, felszereltség: kijelző, méret: 71,8 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), 9 kg súly
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV264HU
5,0
Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10
Légtisztító - 2250 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 59,8 dB(A), HEPA szűrő, funkciók: oszcilláció, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, távirányítóval vezérelhető, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: porérzékelő és kijelző, méret: 76,5 × 24,8 × 24,8 cm (Ma×Sz×Mé), 5,75 kg súly
244 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYScs09
3,0
VENTA LW25 Comfort Plus Levegőmosó Fekete
Párásító - lemezes párásítás, max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 8 W teljesítményfelvétel, 300 ml/óra párásítási teljesítmény, 7 l-es tartály, 44 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, integrált hidrosztát, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, párásító, allergiásoknak, csendes működés és teljesítmény szabályozás, méretei: 300 × 300 × 330 mm (Sz×H×Mé), fekete kivitel
105 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENZV002
Philips Series 2000i AC2729/13
Légtisztító - 330 m³/h légtisztító teljesítmény, 35 W teljesítményfelvétel, 80 m² max. ajánlott szobaméret, 12 - 52 dB(A) zajszint, HEPA, karbon szűrő, funkciók: éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 3 szűrő, mikroorganizmusok szűrése, kábel hossza 1,8 cm, felszereltség: kijelző, méret: 58 × 23 × 39,6 cm (Ma×Sz×Mé), 8 kg súly
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHICV299HU
Ivona HroníkováBeurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára.
Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet...
Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg...
RowentaRowenta QU5030F0 Eclipse 2in1 légtisztító és ventilátor (ÉRTÉKELÉS) Az otthoni értékelés során a Rowenta QU5030F0 Eclipse légtisztítót és ventilátort teszteltük. Ez a multifunkciós berendezés nemcsak szokatlan kialakítása miatt lehet vonzó, hanem kiváló minőségű szűrőrendszerének és alacsony zajszintjének köszönhetően is. Hogyan állta...
További cikkek

Légtisztítók allergiásoknak

A Légtisztítók allergiásoknak kategóriában összesen 142 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légtisztítók allergiásoknak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légtisztítók allergiásoknak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légtisztítók allergiásoknak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ