Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEIFHEIT Window Cleaner 51002 ablakmosó

Termékkatalógus
LEIFHEIT Window Cleaner 51002 ablakmosó
4,7 3 értékelés
Ablaktisztító - alkalmas klasszikus, illetve tetőtéri ablakokra, tükrökre, zuhanyzó sarkokra, csempékre, a fej szélessége 28 cm, kompatibilis Click rendszerrel
Kód:  LEIWIN03 Termékszám:  51002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEIFHEIT Window Cleaner 51002 ablakmosó

A háztartásban történő hatékonyabb és egyszerűbb takarítás érdekében biztosan értékelni fogja ezt a csúcsteljesítményű segítőt a Leifheit ablakmosó formájában, amely egy rongyot is tartalmaz ablakok tisztítására. A kompakt fehér-türkiz kialakítása megkönnyíti a kezelését, és az ablakmosás ezentúl gyerekjáték lesz. Fényesít és porszívóz anélkül, hogy foltokat hagyna maga után. A víz elektromos úton történő elszívása tökéletes fényességet hagy maga után, legyen szó tükörről, csempéről, vagy zuhanyzó sarokról. Kezelése és a mosás folyamata is nagyon egyszerű a tartály nagy nyílásának köszönhetően. A gumis törlőfej 28 cm hosszúságú, teljesítményét egy standby szenzorral rendelkező akkumulátor biztosítja. Kompatibilis minden Click in rendszerrel. Méretei  35 × 23 × 10 cm.

 

Legfontosabb jellemzői

  • Ablakmosó gép, rongyocskával együtt
  • Makulátlanul fényez és porszívóz
  • Elektromos vízelszívás
  • 28 cm hosszú gumis törlőfej
  • Nagy nyílás található a tartályon
  • Standby szenzor akár 35 percig
  • Kompatibilis az összes Click rendszerrel

Tökéletes tisztaság

A kényelmes, gyors és elsősorban vezeték nélküli csíkmentes ablakmosást minden háziasszony értékelni fogja. A csomagolás részét képezi egy akkumulátor is, amely készenléti ideje akár 35 percig is eltart, ezen kívül egy adapter is a töltéshez. A porszívó tökéletes minőséggel büszkélkedhet, Európában gyártották, elegendő nagy tartállyal rendelkezik a felgyülemlett víz tárolására, akár 100 ml-t is képes raktározni. Ne használja akril felületeken. 

 

Paraméterek

Tartály térfogata
100 ml Kész!
Tömeg
700 g Kész!
Akkumulátor kapacitás
35 perc Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
100 ml Kész!
Tömeg
700 g Kész!
Akkumulátor kapacitás
35 perc Kész!
Termékek: BER018 leifheit čistič 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEIFHEIT Window Cleaner 51002 ablakmosó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51002, mop. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leifheit Čistič okien Window Cleaner 51002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Set Fenstersauger Dry & Clean mit Einwascher 51002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Set Fenstersauger Dry & Clean mit Einwascher 51002.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ