A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Leifheit LINOMATIC PLUS 500

Termékkatalógus
Leifheit LINOMATIC PLUS 500
5 1 értékelés
Ruhaszárító - kültéri, forgatható, a szárító karján található fogantyúval nyitható, ellenáll az időjárásnak, rozsdamentes acél váz, szabadalmaztatott rendszer a szárítózsinórok behúzásához az oldalpanelekbe, a zsinórok védettek az esőtől és a piszoktól, mechanizmus a zsinórok ideális megfeszítésére, a karok végére hosszabbítókarokat lehet rögzíteni, a zsinórok teljes hossza 50 m, 5 adag mosott ruhára, a csomag része egy bebetonozható tartóállvány, a szárító magassága 135 és 175 cm között állítható
Kód:  EAN8007h4 Termékszám:  85110 Gyártó honlapja:

Leifheit LINOMATIC PLUS 500

A LEIFHEIT Linomatic Plus 500 kültéri ruhaszárító könnyű nyitásával és összehajtásával lehetővé teszi a ruhanemű kényelmes és gyors szárítását. Nagyon praktikus és öröm rá teregetni. 50 méteres szárítási területet kínál, azaz körülbelül 5 teli mosógépnyi ruha fér rá. A praktikus fogantyúnak köszönhetően nagyon egyszerűen és gyorsan nyitható. Alumíniumból és műanyagból készült, így nem rozsdásodik, és ellenáll a rossz időjárásnak. A szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően összehajtáskor a szárítózsinórokat behúzza a szerkezetébe, és így mindig tiszták és szárazak lesznek. Egy műanyag tokkal szállítjuk, amellyel véglegesen betonba rögzíthető.

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
Kültéri ruhatisztító

Szerkezet:
A szárítóköteleket automatikusan behúzza az oldalpanelekbe (a zsinórok tiszták maradnak, nem kell őket mosni)
Ellenáll az esőnek és a piszoknak
Összehajtáskor automatikusan feltekeri a zsinórokat
Forgatható
A szárító karjainak végére hosszabbítókarokat lehet rögzíteni
Műanyag tokkal szállítjuk, amellyel betonba rögzíthető
Mechanizmus a zsinórok ideális megfeszítéséhez

Szárítási kapacitás:
50 m szárítási terület
5 mosásnyi mosott ruha

Anyag:
Alumínium és műanyag

Méretek:
223 x 17,2 x 18 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leifheit LINOMATIC PLUS 500
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT LINOMATIC PLUS 500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leifheit Linomatic Plus 500 85110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leifheit Linomatic Plus-500 85110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leifheit Linomatic Plus-500 85110.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ