30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Leifheit seprű Xclean Collect Allround 45030 seprűfej

Termékkatalógus
Leifheit seprű Xclean Collect Allround 45030 seprűfej
5 1 értékelés
Partvis - szélessége: 30 cm, természetes anyagokból készült sörték, középen X-alakú a sörték elhelyezkedése, gumírozott élek, lekerekített kialakítás a törmelék középen való gyűjtéséhez, alkalmas kemény padlókhoz, kompatibilis a CLICK rendszerrel
Kód:  EAN8510i Termékszám:  4006501450302 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit seprű Xclean Collect Allround 45030 seprűfej Megszűnt

Leifheit seprű Xclean Collect Allround 45030 seprűfej

Ha ismered a Leifheit vállalat termékeit, mely háztartási és kerti tisztító eszközök előállítására szakosodott, bizonyára tudod, hogy a seprűk terén is széles termékpalettával rendelkeznek, melyek mind kompatibilisek a CLICK rendszerrel. A termékpaletta egyik rendkívül praktikus tagja a Xlean Collect Allround seprű  is.

Sörtéi természetes anyagokból készültek és középen X-alakban helyezkednek el, hogy hatékonyan összegyűjtsék még a legapróbb szennyeződéseket és port is, ami elősegíti a gyorsabb és könnyebb takarítást. Emellett a csatlakozó rúd döntött helyzetének köszönhetően a padlóval való közvetlen érintkezés is garantált. 30 cm széles és elsősorban beltéri használatra kialakított kemény padlón való használatra, valamint a bumirozott szélek biztosítják, hogy használata közben a falakkal és a bútorokkal való érintkezés nem rongálja azokat. Ívesalakja segíti a szennyeződéseket középen összegyűjteni

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leifheit seprű Xclean Collect Allround 45030 seprűfej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Collect Allround 45030. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEIFHEIT Nadstavec metly Xclean Collect Allround 45030. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Collect Allround 45030. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Collect Allround 45030.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ