Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LEITZ Precision Office A3

Termékkatalógus
LEITZ Precision Office A3
Papírvágó - A3, 42 cm-es vágási hossz, kapacitás: 15 lap, skála, acél penge, műanyag talapzat, kézi nyomás, színe: szürke
Kód:  LTZ368a Termékszám:  90280000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEITZ Precision Office A3

Leitz Precision Office A3 papírvágógép

A Leitz Precision Office papírmegsemmisítő maximum A3-as mérethez ideális minden napi irodai feladathoz vagy igényes kézműves munkához. Az egyenes pengével ellátott, nagy teljesítményű és sokoldalú tárcsás papírvágó akár 15 lapot is vág. Az egyenes vagy hullámos vágáshoz vagy lyukasztáshoz használható forgópengéket 100%-ban biztonságos és könnyen cserélhető műanyag kazettákbanszállítjuk.

Az áttekinthető pengevezető, a megkülönböztető nyomtatott skála és az automatikus papírnyomás tökéletes vágási pontosságot biztosít. A robusztus munkafelületnek és a kiterjesztett ötéves garanciának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a kiváló minőségű Leitz Precision Office A3-as papíraprítót hosszú évekig használhatja.

A Leitz Precision Office A3-as papírvágó legfontosabb jellemzői

  • Az A3-as papírvágó ideális gyakori irodai használatra vagy igényes kézműves munkákhoz.
  • A Leitz Precision papírvágó és -vágó készülékek minőségüknek, ergonómiájuknak és funkcionalitásuknak köszönhetően a 2022-es German Design Award díját az irodai termékek formatervezése kategóriában nyerték el.
  • A kiváló minőségű, csiszolt acél forgókés könnyedén vág át akár 15 lap 80 g/m2 -es papírt egyenes vágás esetén, és akár 5 lapot hullámos vagy perforált vágás esetén.
  • Az egyenes, hullámos és lyukasztó késeket gyorsan cserélhető, átlátszó műanyag kazettákban szállítjuk, így a cseréjük gyors és biztonságos.
  • Az ergonomikus kialakítású vágófej könnyen fogható és kényelmesen használható
  • Az automatikus papírnyomás, az egyszerű metrikus rácsok és a vágófej sima mozgása pontos papírbetöltést és vágást tesz lehetővé.
  • Tartós műanyag alap laminált vágófelülettel és csúszásmentes gumilábakkal biztosítja a stabilitást
  • A vágógép könnyen tárolható, ha nincs használatban
  • Erre a kiváló minőségű Leitz papírvágóra 5 év garancia vonatkozik (nem vonatkozik a normál kopó alkatrészekre és a fogyóeszközökre).
  • Tartalék egyenes, hullámos és lyukasztó pengék kaphatók
  • Méretek: 54,7 × 30,8 × 10,5 cm
  • Tömeg: 1,69 kg

A Leitz Precision Office A3-as papírvágó készülék jellemzői

A Leitz Precision Office A3 papírvágó akár 15 A3-as lapot is képes vágni

Az egyenes pengével gyorsan, pontosan és könnyedén vághat akár 15 lap 80 g/m2 A3-as papírt is. A hullámos és perforáló forgókés könnyedén kezel akár 5 lapot is. A Leitz Precision Office A3-as élezővel gyorsan és egyszerűen elvégezheted a napi irodai feladatokat, az igényesebb kézműves munkákat és a kreatív projekteket.

Vágási hossz 420 mm-ig

A sima laminált felületű vágófelület mérete, a nagy hosszúságú vezetőrúd és az ergonomikus vágófej lehetővé teszi a kényelmes papírvágást akár A3-as méretig. A nyomtatott mérleg és a szögmérő még könnyebbé teszi a munkát.

Leitz Precision Office A3 kiemelkedik a vágási pontosságban

A masszív fém vágófej-vezető automatikus nyomással biztosítja a papírlapok gyors, könnyű és pontos behelyezését és tökéletes rögzítését. A vágási vonal mindig tökéletesen ellenőrizhető lesz. A Leitz Precision Office A3-as korongvágógép a Te erőteljes és sokoldalú segítőd lesz.

Nagyfokú használati biztonság

Az egyenes és hullámos vágáshoz és perforáláshoz használt kiváló minőségű acél vágókorongok mindegyike biztonságosan műanyag kazettába van zárva, így a vágófejben történő cseréjük során nem áll fenn a sérülés veszélye. Még a vágás is teljesen biztonságos a Leitz Precision Office A3 készülékkel. Amikor a vágófejet lenyomod, a forgópenge kirepül a kazettából, és a papírelvágódik.

A vágókéskazetták egyszerű cseréje

Az egyenes és hullámos vágáshoz és lyukasztáshoz szükséges tárcsás kések kazettái a Leitz Precision Office A3 aljában rendezetten tárolhatók. Ezáltal könnyen hozzáférhetővé és biztonságossá teszi őket az elvesztés vagy sérülés ellen, amikor éppen nem vágja a papírlapokat.

Könnyű, mégis stabil alap

A tömör laminált fából készült vágófelülettel ellátott műanyag alap csúszásmentes gumilábakkal van ellátva. A Leitz Precision Office A3-as papírvágó ezért rendkívül stabil, mégis könnyű. Így könnyen hordozható és tárolható, ha nincs rá szükséged.

A Leitz Precision készülékre öt év garancia vonatkozik.

A Leitz Precision Office A3-as papírvágó olyan kiváló minőségű és tartós, hogy 5 év garanciát adunk rá. A garanciaidő nem vonatkozik a fogyóeszközökre, például a vágókésekre. A vágókorongokkal ellátott pótkazetták természetesen megvásárolhatók.

Csere fogyóeszközök Leitz Precision Office A3 papírvágóhoz

Penge egyenes vágáshoz
Vásárolj itt

Penge hullámos vágáshoz
Vásárolj itt

Lyukasztó penge
Vásárolj itt

Vágóbetét
Vásárolj itt

Fedezd fel a papírvágók széles választékát
LeitzPrecision

A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns design szinonimája. A neves német márka minden egyes termékét nagy pontossággal tervezték, és a legjobb anyagokból készülnek. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.

További Leitz termékek ITT.


Paraméterek

Típus
Görgős Kész!
Formátum
A3 Kész!
Vágás hossza
42 cm (1,41 A4) Kész!
Kapacitás
15 lap Kész!
Tulajdonságok
Skála Kész!

Típus és tulajdonságok

Típus
Görgős Kész!
Formátum
A3 Kész!
Vágás hossza
42 cm (1,41 A4) Kész!
Kapacitás
15 lap Kész!
Tulajdonságok
Skála Kész!
Penge anyaga
Acél Kész!
Talapzat anyaga
Műanyag Kész!
Nyomás
Kézi Kész!
Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEITZ Precision Office A3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ Precision Office A3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEITZ Precision Office A3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ