30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

LEITZ Precision Office A4+

Termékkatalógus
LEITZ Precision Office A4+
Papírvágó - A4, 38,1 cm-es vágási hossz, kapacitás: 15 lap, skála, acél penge, műanyag talapzat, kézi nyomás, színe: szürke
Kód:  LTZ367a Termékszám:  90270000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEITZ Precision Office A4+

Leitz Precision Office A4+ papírvágógép

A Leitz Precision Office irodai vágógép maximum A4+ mérethez ideális mindennapi irodai feladathoz vagy igényes kézműves munkához. Ez a nagy teljesítményű és sokoldalú Leitz Precision Office A4+ papírvágó élesre csiszolt acélpengének köszönhetően egyszerre akár 15 lapot is képes vágni. Késekkel rendelkezik egyenes és hullámos vágáshoz, valamint lyukasztáshoz. Az átlátszó vezetősín lehetővé teszi a penge vágási vonalának követését és a maximális pontosság elérését. A könnyen kezelhető fej kényelmes használatotbiztosít, míg az áttekinthető mérőszalag pontos igazítást biztosít.

Az automatikus papírrögzítés, az egyszerű metrikus rácsok és a vágófej sima mozgása biztosítja a papír pontos behelyezését és vágását. A műanyag talp és a csúszásmentes gumilábak tökéletes stabilitást biztosítanak. A LEITZ Precision Office papírvágót A4+ méretű papírok vágására tervezték. A kiterjesztett ötéves garanciának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a készüléket hosszú évekig használhatod.

A Leitz Precision Office A4+ papírvágógép legfontosabb jellemzői

  • Az A4-es papírvágó ideális gyakori irodai használatra vagy igényes kézműves munkákhoz
  • A Leitz Precision papírvágó készülékek minőségüknek, ergonómiájuknak és funkcionalitásuknak köszönhetően díjat nyertek a 2022-es Német Formatervezési Díj irodai terméktervezés kategóriájában
  • A kiváló minőségű, csiszolt acél forgókés egyenes vágás esetén akár 15 lap 80 g/m2 -es papírt, hullámos vagy perforált vágás esetén pedig akár 5 lapot is könnyedén átvág
  • Az egyenes, hullámos és lyukasztó késeket gyorsan cserélhető, átlátszó műanyag kazettákban szállítjuk, így a cseréjük gyors és biztonságos.
  • Az ergonomikus kialakítású vágófej könnyen fogható és kényelmesen használható
  • Az automatikus papírnyomás, az egyszerű metrikus rácsok és a vágófej sima mozgása pontos papírbetöltést és vágást tesz lehetővé
  • Tartós műanyag alap laminált vágófelülettel és csúszásmentes gumilábakkal biztosítja a stabilitást
  • A vágógép könnyen tárolható, ha nincs használatban
  • Erre a kiváló minőségű Leitz papírvágóra 5 év garancia vonatkozik (nem vonatkozik a normál kopó alkatrészekre és a fogyóeszközökre)
  • Tartalék egyenes, hullámos és lyukasztó pengék kaphatók
  • Méretek: 50,1 × 30,8 × 10,5 cm
  • Tömeg: 1,46 kg

A Leitz Precision Office A4+ papírvágógép jellemzői

A Leitz Precision Office A4+ papírvágó 15 A4-es lapot képes vágni

Az egyenes pengével gyorsan, pontosan és könnyedén vághatsz akár 15 lap 80 g/m2 A4-es papírt is. A hullámos és perforáló forgókés könnyedén kezel akár 5 lapot is. A Leitz Precision Office A4+ papírvágógéppel gyorsan és egyszerűen elvégezheted a mindennapi irodai feladatokat, az igényesebb kézműves munkákat és a kreatív projekteket.

Vágási hossz 381 mm-ig

A sima laminált felületű vágófelület mérete, a nagy hosszúságú vezetőrúd és az ergonomikus vágófej lehetővé teszi az A4-esnél akár 84 mm-nél nagyobb papír kényelmes vágását. A nyomtatott skála és a szögmérő még könnyebbé teszi a munkát.

A Leitz Precision Office A4+ kiemelkedik a vágási pontosság terén

A masszív fém vágófej-vezető automatikus nyomással biztosítja a papírlapok gyors, könnyű és pontos behelyezését és tökéletes rögzítését. A vágási vonal mindig tökéletesen ellenőrizhető lesz. A Leitz Precision Office A4+ vágógép erőteljes és sokoldalú segítőd lesz.

Nagyfokú használati biztonság

Az egyenes és hullámos vágáshoz és perforáláshoz használt kiváló minőségű acél vágókorongok mindegyike biztonságosan műanyag kazettába van zárva, így a vágófejben történő cseréjük során nem áll fenn a sérülés veszélye. Még a vágás is teljesen biztonságos a Leitz Precision Office A4+ készülékkel. Amikor a vágófejet lenyomod, a forgópenge kitolódik a kazettából, és a papírelvágódik.

A vágókéskazetták egyszerű cseréje

Az egyenes és hullámos vágáshoz és lyukasztáshoz szükséges tárcsás kések kazettái a Leitz Precision Office A4+ aljában rendezetten tárolhatók. Ezáltal könnyen hozzáférhetők és biztonságosak az elvesztés vagy sérülés ellen, amikor éppen nem vágod a papírlapokat.

Könnyű, mégis stabil alap

A tömör laminált fából készült vágófelülettel ellátott műanyag alap csúszásmentes gumilábakkal van ellátva. A Leitz Precision Office A4+ papírvágó ezért rendkívül stabil, mégis könnyű. Így könnyen hordozható és tárolható, amikor nincs rá szükséged.

A Leitz Precision készülékre öt év garancia vonatkozik.

A Leitz Precision Office A4+ papírvágó olyan kiváló minőségű és tartós, hogy 5 év garanciát adunk rá. A garanciaidő nem vonatkozik a fogyóeszközökre, például a vágókésekre. A vágókorongokkal ellátott pótkazetták természetesen megvásárolhatók.

Csere fogyóeszközök a Leitz Precision Office A4+ papírvágóhoz

Penge egyenes vágáshoz
Vásárlás

Penge hullámos vágáshoz
Vásárlás

Lyukasztó penge
Vásárlás

Vágóbetét
Vásárlás

Fedezd fel a Leitz Precision papírvágók széles választékát

A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns formatervezés szinonímája. A neves német márka minden egyes termékét nagy pontossággal tervezik, és a legjobb anyagokból készülnek. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.

További Leitz termékek ITT.


Paraméterek

Típus
Görgős Kész!
Formátum
A4 Kész!
Vágás hossza
38,1 cm (1,28 A4) Kész!
Kapacitás
15 lap Kész!
Tulajdonságok
Skála Kész!

Típus és tulajdonságok

Típus
Görgős Kész!
Formátum
A4 Kész!
Vágás hossza
38,1 cm (1,28 A4) Kész!
Kapacitás
15 lap Kész!
Tulajdonságok
Skála Kész!
Penge anyaga
Acél Kész!
Talapzat anyaga
Műanyag Kész!
Nyomás
Kézi Kész!
Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEITZ Precision Office A4+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ Precision Office A4+.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ