AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Leitz TruSens Z-3500H SMART

Termékkatalógus
Leitz TruSens Z-3500H SMART
5 2 értékelés
Légtisztító - 290 m³/h légtisztító teljesítmény, 68 W teljesítményfelvétel, 60 m² max. ajánlott szobaméret, 32 - 66 dB(A) zajszint, UV lámpa, HEPA, karbon szűrő, funkciók: turbo üzemmód, állítható világítás, késleltetett indítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, hanggal, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: porérzékelő, kijelző, UV lámpa, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 72,6 × 26,3 × 26,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TRUCV482 Termékszám:  2415139 Gyártó honlapja:
Leitz TruSens Z-3500H SMART 208 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Leitz TruSens Z-3500H SMART

Úgy érzed, hogy nehezen kapsz otthon levegőt? Akkor nem hiányozhat az otthonodból ez a modern Leitz légtisztító. Eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, ugyanakkor csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és az effektív UV-lámpás szűrő, HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhet. Ez a praktikus mobil segédeszköz 60 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, időzítő, állítható világítás, éjszakai mód, késleltetett indítás, teljesítmény-szabályozás és turbó üzemmód. Red Dot Design Award dizájn díjat is kapott.

Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...
Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...

Leitz TruSens Z-3500H SMART levegő tisztító lényeges paraméterei

  • Egy ilyen modern Leitz levegőtisztító hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Filter típusa: HEPA, szén és UV sugárzás
  • 60 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 290 m³/h teljesítményű
  • A teljesítmény igény szerint állítható
  • Időzítő a tisztítási intervallum beállításához
  • Értékelni fogod az olyan funkciókat, mint az automatikus kikapcsolás és a késleltetett indítás
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • A szűrő mosható
  • A légtisztítót könnyen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Hangasszisztenseken keresztül vezérelhetjük
  • A kijelzőn naprakész információk érhetők el
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • A szűrőcsere szükségét jelző figyelmeztetés
  • Levegőminőség-szenzor
  • A porszemcsék koncentrációját a porérzékelővel képes nyomon követni
  • A világítás igény szerint módosítható
  • Egy ilyen modern Leitz légtisztító teljesítménye 68 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 32 dB(A), és ez az érték legfeljebb 66 dB(A)

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán neves Leitz gyártótól

Egy ilyen Leitz légtisztító készülék olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Minden olyan háztartás szerves része, ahol allergiások élnek. A légtisztító készülék optimális teljesítménye az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik, anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Természetesen teljesítmény-szabályozás is rendelkezésünkre áll, amely lehetőséget biztosít arra, hogy kiválasszuk a jelenlegi igényeinknek leginkább megfelelő teljesítményszintet. Van turbó üzemmód is, amelyben maximális teljesítménnyel és intenzitással dolgozik. Ezzel az üzemmóddal a szennyeződések gyorsabban és hatékonyabban kerülnek eltávolításra, és javul a helyiség levegőjének minősége. A beépített időzítőnek köszönhetően a tisztító az általunk kiválasztott idő elteltével kikapcsol. A gyakorlati funkciók közé tartozik az automatikus leállítás és a késleltetett indítás. Képes pontosan meghatározni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának. Abban az esetben, ha a szűrő ellenőrzésére és esetleges cseréjére van szükség, megjelenik a szűrőcsere jelző.

Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...
Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...

Könnyű kezelhetőség és modern felszereltség

Eme Leitz légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A levegő tisztító egyszerűen irányítható egy mobilalkalmazás segítségével, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Kommunikál a hangasszisztensekkel is, így reagál a hangutasításokra. A szükséges információk jól láthatóan jelennek meg egy kiváló minőségű kijelzőn. Az érintős kezelőpanellel minden funkció ellenőrzése egyszerű és kényelmes. A porérzékelő figyeli a porszemcsék koncentrációját, majd automatikusan beállítja a légtisztító teljesítményét a hatékony kiszűrés érdekében. A szűrő tisztítása egyszerű. csak öblítsük le vízzel, és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket. A légtisztító tartalmaz egy UV-sterilizáló lámpát, amely elpusztítja az összes gyakori vírust, baktériumot és egyéb szerves eredetű szennyeződést.

Egy ilyen modern Leitz levegő tisztító gép elkápráztat innovatív funkcióival

Egy ilyen praktikus Leitz légtisztító készülék nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. Lehetőségünk van a világítás megváltoztatására, és aktuális hangulatunkhoz igazítására. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben.

Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...
Légtisztító Leitz TruSens Z-3500H SMART ...

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen Leitz levegőtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat a HEPA-szűrő hatékonyan felfogja. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen modern Leitz légtisztító készülék 290 m³/h kapacitású. A minimális zajszint értéke 32 dB(A), illetve az érték legfeljebb 66 dB(A).

Méretei:

72,6 × 26,3 × 26,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
68 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
290 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Maximális zajszint
66 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
68 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
290 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
60 m2 Kész!
Maximális zajszint
66 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással, Hanggal Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, UV sugárzás Kész!

Méret & súly

Szélesség
26,3 cm Kész!
Mélység
26,3 cm Kész!
Magasság
72,6 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
Red Dot Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leitz TruSens Z-3500H SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leitz TruSens Z-3500H SMART. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leitz TruSens Z-3500H SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leitz TruSens Z-3500H SMART.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ