Akvizice ApF HU Shop roku

Leitz WOW A5, vonalas, fehér

Termékkatalógus
Leitz WOW A5, vonalas, fehér
5 15 értékelés
Jegyzetfüzet - A5 formátumú, 80 lapos, vonalas papír, kemény kötésű, karton borítóval, varrott gerinc, íráshoz ajánlott, fehér kivitel
Kód:  LTZ078a Termékszám:  46271001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leitz WOW A5, vonalas, fehér

Leitz Wow - mutasd meg magad Wow színekben!

Leitz WOW

Mutasd meg magad WOW színekben!

Neves német márka 1871 óta tartó hagyománnyal


Alakítsd át az íróasztalod a felismerhetetlenségig

A Leitz WOW sorozat alapvető irodai kellékeinek széles választéka ötvözi a stílust a praktikummal. Válassz élénk színeink közül, amely a legjobban kifejezi személyiséged, és átalakítja munkaterületed. Kövesd az aktuális trendeket, és válaszd ki a legújabb színek és textúrák egyikét, amelyek ehhez a sorozathoz tartoznak. Meríts ihletet, és válassz egy színt, amely pontosan megfelel a stílusodnak!

Interaktív színes kijelző

Fehér

Sárga

Rózsaszín

Kék

Jégkék

Zöld

Lila

Fekete

Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz

Fedezd fel a különféle irodai kellékeket a Leitz WOW termékcsaláddal

Leitz šanony

Leitz WOW mappák és kötőanyagok 

Fantáziadús prémium mappák akár 600 A4-es lap biztonságos tárolásához. A laminált felület növeli tartósságukat. Az egyedülálló, szabadalmaztatott, 180°-os nyílással rendelkező karos mechanizmus növeli a kényelmet, amikor a kötőanyaggal dolgozol. A mappák környezetbarátok és FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek. A mappák különböző gerincszélességgel, 82 mm-ig kaphatók. Kötőanyagaink mechanikájának minősége mögött állunk, ezért 5 év garanciát vállalunk.

Tűzőgépek és lyukasztók

Minőségi tűzőgépek és lyukasztók, amelyek biztosítják az összes dokumentum tökéletes rendszerezését. Lyukasztógép felső huzalbetöltéssel és a kar 180°-os nyitásával a kényelmes tábla tűzéshez. Akár 10 lapnyi papír tűzése. A lyukasztó éles lyukasztószegmensei akár 30 papírlap könnyű lyukasztását is biztosítják. A tűzőgépek és lyukasztószettek kiválasztott modelljeire 10 év garanciát vállalunk.

Leitz tűzőgépek
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz
Leitz tárolódobozok és fiókos dobozok

Tárolórekeszek és fiókos dobozok

Az irodai dokumentumok megfelelő rendszerezéséhez természetesen hozzátartoznak a tárolórekeszek és fiókos dobozok. A tárolók prémium kategóriás műanyagból készülnek, amely a legerősebb a kategóriájában. A mappák kényelmesen egymásra helyezhetők, és az elülső kivágás biztosítja a dokumentumokhoz való könnyű hozzáférést. Használd a 4 fiókos tárolórekeszeket dokumentumok és egyéb irodai eszközök tárolására. A kiválasztott fiókos dobozos modellek esetében kihasználhatod az egymásrahelyezéslehetőségét a helytakarékosság érdekében.

További irodai kellékek az összes dokumentum rendezéséhez

A dokumentumok rendszerezésére és tárolására a következő egyéb lehetőségek állnak rendelkezésre: iratmappák, gyűrűs iratgyűjtők, iratdobozok, irattartók és katalóguskönyvek. Mindegyik kiváló minőségű, rendkívül tartós, könnyű polipropilén anyagból készült, stílusos dombornyomott geometriai mintával. Az anyagok savmentesek, így biztos lehetsz a minőségben és az összes irodai dokumentum hosszú távú megőrzésében.

Leitz
Leitz

Bélelt füzetek

Értekezletek és találkozók jegyzőkönyvei, vagy az összes feladat egy helyen történő rendszerezésének igénye? Nem probléma! A stílusos jegyzettömbök tökéletesen kiegészítik a Leitz WOW teljes választékát. Kétféle jegyzettömb közül választhatsz, gyűrűs vagy kemény, tartós kötéssel, A4 és A5 méretben. Egyes jegyzettömbökön mikroperforált lapok állnak rendelkezésre a könnyű letéphetőség érdekében. A gyűrűs füzetek esetén biztosan örülni fogsz a vonalzónak és a névjegykártyák és egyébjegyzetektárolására szolgáló átlátszó műanyag zsebnek. A tömbök 80 minőségi vonalas tartalmaznak, amelyek FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható módon kezelt erdőkből származnak.

Leitz WOW Click & Store

A Click & Store termékeket az irodában és otthon egyaránt értékelni fogod. A termékek tartós, kiváló minőségű laminált kartonból készülnek, amely könnyen karbantartható. A szabadalmaztatott hajtogatási rendszer még a nehezebb tartalom esetén is megakadályozza a spontán bomlást. A Click & Store kínálatában a tárolódobozok, fiókos dobozok és magazinállványok széles választéka található. A tárolódobozok nagyszerű megoldást jelentenek a gyors rendrakáshoz, vagy használdőketajándékcsomagoláshoz. Abban a pillanatban, amikor már nincs szükséged a Click & Store termékre, egyszerűen szétszerelheted és gazdaságosan tárolhatod.

Leitz

Kis irodai felszerelések a mindennapi igényekhez

Leitz

Zenei állvány irodai kellékek és telefon számára zenehallgatáshoz

Leitz

Ergonomikus acél ollók, 20,5 cm hosszú titánréteggel bevonva, 10 év garanciával

Leitz

Ragasztószalag letekercselő robusztus kivitelben, egykezes használatra

Leitz

Magazin állvány prémium minőségben, stílusos fényes felülettel

Leitz

Kiváló minőségű műanyagból készült, 15 liter űrtartalmú hulladékgyűjtő

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Formátum
A5 Kész!
Magasság
21,7 cm Kész!
Szélesség
15,5 cm Kész!
Papír
Vonalas Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méretek

Formátum
A5 Kész!
Magasság
21,7 cm Kész!
Szélesség
15,5 cm Kész!

Papír

Papír
Vonalas Kész!
Lapok száma
80 oldal Kész!
Anyagsűrűség
90 g/m² Kész!
Rendeltetés
Íráshoz Kész!

Kötés

Kötés
Kemény Kész!
Anyag
Karton Kész!
Gerinc
Varrott Kész!
Gerinc elhelyezkedése
Oldalt Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leitz WOW A5, vonalas, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ WOW A5, linkovaný bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leitz WOW A5, linkovaný biely.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ