Shop roku 30 dnů na vrácení

Lenco DIR-100 fa

Termékkatalógus
Lenco DIR-100 fa
5 2 értékelés
Rádió - 3,2"-es színes TFT kijelző, WLAN kapcsolat, kettős ébresztés, USB lejátszás, időzítő, szundi, 5 napos OSD időjárás-előrejelzés, többnyelvű OSD, lejátszható formátumok: MP3, WAV, ACC, hangszínszabályzó, teljesítmény: 3W (RMS), csatlakozások: USB bemenet, AUX bemenet, vonalkimenet
Kód:  WZ995a20b Termékszám:  8711902035695 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenco DIR-100 fa

Tegye élvezetesebbé a napját kiváló minőségű zenével! Ezt az elegáns rádiót pont Önnek tervezték. A LENCO DIR-100 rádió 3,2 hüvelykes színes kijelzőjén állíthatja be például a kettős ébresztést, amelynek köszönhetően sosem fog elaludni. Mivel egy internet rádióról van szó, ezért bármelyik állomást hallgathatja a világon.

Legfontosabb jellemzők

  • Internet rádió
  • Kettős ébresztés, amelynek köszönhetően nem fog elaludni
  • 3,2 hüvelykes kijelző
  • Többnyelvű
  • WLAN vagy USB csatlakozás
  • Automatikus kikapcsolás
  • 5 napos időjárás-előrejelzés
  • Támogatja az MP3, WAV és ACC fájlokat
  • Minőségi hang, hangszínszabályzóval

Nem csak rádió

A rádió a multifunkciós kijelzőn mutatja az 5 napos időjárás-előrejelzést, így tudni fogja, miután a kettős ébresztőnek köszönhetően felkelt, hogy vigyen-e magával aznap esernyőt. Az eszközzel a WLAN vagy USB csatlakozáson keresztül okostelefonról is játszhat le dalokat. Az automatikus kikapcsolással a rádió energiát takarít meg, tehát a nagy teljesítményű hangszóró hosszabb ideig játssza le kedvenc dalait. A hangot igényei szerint állíthatja be a hangszínszabályzóval.

Paraméterek

Teljesítmény
3 W Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
3 W Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenco DIR-100 fa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco DIR-100 dřevo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenco DIR-100 drevo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco DIR-100 Holz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco DIR-100 Holz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ