Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Lenco KCR-2014

Termékkatalógus
Lenco KCR-2014
Rádió - FM tuner, 4W RMS, RDS, MP3/WMA/AAC, 4" színes TFT kijelző, WLAN, DLNA, vezérlés alkalmazással, kettős ébresztés, időzített kikapcsolás, szundi, időjárás-előrejelzés, távirányító
Kód:  WZ998a1d Termékszám:  KCR-2014

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenco KCR-2014

Szívesen hallgat zenét főzés közben? Van az Ön számára egy olyan termékünk, amellyel garantáltan kellemesebben telik az idő a konyhában. A rádió kompakt méretei lehetővé teszik, hogy bárhol elhelyezze modern konyhájában. Ha már a konyhapulton nincs hely, akkor mi sem egyszerűbb, mint a mellékelt akasztó rendszerrel felakasztani a pult alá. A modern design újkori technológiával párosul.

Legfontosabb jellemzők

  • Felakasztható a konyhapult alatt
  • Távirányítóval vagy mobilalkalmazással vezérelhető
  • Modern fehér kivitelezés
  • Internet rádió WLAN kapcsolattal
  • 5 napos időjárás-előrejelzés
  • 20 FM + 10 internetes állomás menthető
  • Lehetőségek széles köre
  • Tápellátás 240 V-os elektromos hálózathoz csatlakoztatva

Modern technológia

A modern design-hoz a 2,4"-es színes TFT kijelző is hozzájárul, amely megkönnyíti a funkciók kiválasztását. Egyszerre akár 30 állomást is elmenthetünk kedvenceink közül. A Lenco KCR-2014 ráadásul képes a WiFi hálózaton keresztül zenét streamelni, amelyet számítógépén vagy NAS szerveren ment el MP3, WMA és AAC formátumban. A rádió egyszerű és gyors vezérléséről a mellékelt távirányító vagy a mobilalkalmazás gondoskodik. A klasszikus funkciókat, például az ébresztőórát, szundit, időzített kikapcsolást és hangszínszabályzót az 5 napos időjárás-előrejelzés egészíti ki. Nem hiányzik az antenna sem a földfelszíni műsorszórás vételéhez. A gyártó a kiegészítőkhöz egy audio kábelt, AC adaptert, szereléshez szükséges készletet és egy távirányítót mellékelt. 

Paraméterek

Teljesítmény
4 W Kész!
Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
116 mm Kész!
Mélység
118 mm Kész!
Tömeg
0,8 kg Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
4 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
116 mm Kész!
Mélység
118 mm Kész!
Tömeg
0,8 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenco KCR-2014 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco KCR-2014. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenco KCR-2014. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco KCR-2014. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco KCR-2014.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ