AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Lenovo B70-80

Termékkatalógus
Lenovo B70-80
Laptop - Intel processzor, 17,3 hüvelykes LED 1600x900 visszaverődés, 4 GB RAM, Intel HD grafika, HDD 1 TB 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, Windows 10
Kód:  NT219c2b5NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo B70-80

A Lenovo B70 sorozatú notebookok kiváló ár / teljesítmény arányt kínálnak a 17,3 "-os notebook kategóriában. Különösen ideálisak a vállalati szektor számára, ahol megbízható úton segíthetnek. A laptop teljesítménye gazdag minden alapvető feladatban - vállalati prezentációkat, internetes szörfözést, kommunikációt (Skype, e-mailek, közösségi hálózatok) és multimédiás megjelenítést. A notebookok előre telepített Microsoft Windows 10 Home operációs rendszert használnak 64 bites verzióban.

Főbb jellemzők

  • Munka notebook jó ár / teljesítmény arány
  • Elegáns formatervezés vágott fém utánzatával
  • Tömeges lemezek az összes szükséges adathoz
  • Megfelelően nagy teljesítményű Intel processzorok
  • Előre telepítve a modern Windows 10 Home programmal

Mind a munka, mind a szórakozás számára optimalizált

Az összes tevékenységhez elegendő teljesítményt nyújt az Intel robusztus processzorai. Építészeti és modern kialakításuk lehetővé teszi a nagy teljesítményt, miközben alacsony energiafogyasztást biztosít. Ezek a chipek integrált Intel HD Graphics kártyákat tartalmaznak, amelyek napi műveleteket és kevésbé igényes játékokat kezelnek. A processzor szorosan együttműködik 4 GB memóriával. Az adatokhoz mindegyik modellben 1000 GB-os merevlemezt talál, és azokat egy DVD-íróval visszaállítja.

Mindig nagyszerű kép és hang

A maximális kényelem érdekében a laptopok fényvisszaverő technológiával vannak felszerelve, amely minimalizálja a kijelzőn visszaverődő fényt. A szeme kevésbé lesz stresszes, a kép tulajdonságai javulni fognak, és a HD + felbontásnak köszönhetően a multimédiás munka öröm lesz. A multimédiás élmény fokozza az integrált Dolby Audio Audio sztereó hangszórókat és az ergonomikusan kialakított AccuType billentyűzetet, így nagy pontossággal és sebességgel hozza írásba. A numerikus blokknak köszönhetően a számok bevitele játék lesz.

Zökkenőmentes kapcsolat

Számos intelligens szolgáltatás, többek között gazdag kapcsolat az USB 3.0 port , a HDMI csatlakozó, a Wi-Fi vezeték nélküli technológia az Internet-hozzáférés és a Bluetooth 4.0 mobil eszközök számára, csupán egy újabb bizonyíték a sokoldalúságra.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo B70-80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo B70-80. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo B70-80.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ