Shop roku AlzaBoxy Q1

Lenovo B71-80

Termékkatalógus
Lenovo B71-80
Laptop - Intel processzor, 17,3 hüvelykes LED 1600x900 tükröződésmentes, 8 GB-os RAM, SSHD akár 1 TB + 8 GB-os gyorsítótár operációs rendszer gyorsításhoz, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, Windows 10
Kód:  NT219d2fNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo B71-80

Az erős Lenovo B71 notebook kiváló ár / teljesítmény / érték arányt kínál. Ideális társ lesz különösen a vállalati szektorban, de otthon is.A laptop teljesítménye minden alapvető feladatban gazdag - vállalati prezentációkat, internetes szörfözést, kommunikációt (Skype, e-mailek, közösségi hálózatok), multimédiás és játéklehetőségeket kínál. A notebookhoz előre telepített Microsoft Windows 10 Home operációs rendszer tartozik.

Főbb jellemzők

  • Hatékony notebook a munka és a szórakozásért
  • Fejlett Intel processzor
  • Modern Windows 10 Home
  • Tömeges tárolás 8 GB gyorsítótárral a rendszer gyorsításához
  • Tükröződésmentes kijelző HD felbontással

Nagy multimédiás élmény

A tágas 17,3 hüvelykes kijelző tükröződésgátló panelrel rendelkezik, amely a kellemetlen káprázást kiküszöböli . A szeme kevésbé lesz hangsúlyozva, és a HD felbontásnak köszönhetően a multimédiával való együttműködés élvezetesebb lesz. A multimédiás élmény biztosan a Dolby Advanced Audio technológiának köszönhető. Élvezze a tökéletes hangélményt torzítás nélkül.

Optimalizált teljesítmény

A teljesítményt az Intel egyik erőteljes processzora biztosítja . A modern technológiával töltve maximális termelékenységet biztosít alacsony energiafogyasztás mellett, ami hosszú élettartamot eredményez. Ez akár 8 GB memóriával is segíthet. A számítógép merevlemeze egy kombinált 8 GB SSHD meghajtó és egy nagy tárolókapacitás akár 1 TB.

Gyors adatátvitel

A széles körű csatlakozás tartalmazza az összes szükséges csatlakozót. A Wi-Fi 802.11 ac gyors internetelérést biztosít, és a nagysebességű USB 3.0 SuperSpeed pár könnyen átviheti az adatokat a notebook és a külső meghajtó között. A könnyű biztonsági mentéshez memóriakártya-olvasó vagy DVD-író áll rendelkezésre.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo B71-80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo B71-80 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo B71-80.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ