A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU ApF HU

Lenovo C2 Fehér

Termékkatalógus
Lenovo C2 Fehér
5 2 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS 1280x720 kijelző, a processzor: MediaTek MT6735 Quad Core RAM 1 GB, belső memória, 8 GB, microSD 32GB-ig, fényképezőgép 8 MP + 3MP, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, Dual SIM (2x Micro SIM), akkumulátor 2750mAh, Android 6.0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1028a2d Termékszám:  PA450013RO Gyártó honlapja:

Lenovo C2 Fehér

telefon funkciók

143 mm

le
Velký displej v bílém těle

71,4 mm-es

le
Tenké tělo

8,6 mm

Telefon tömege: 139 g

Úhlopříčka displeje

5"

átmérőjű kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2750 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 x Micro SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

71,4 x 143 x 8,6 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

8 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

8MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Micro SD (32GB-ig)

memóriakártya-nyílás

Váha

139 g

a telefon tömege

Szeretnél egy jól felszerelt LTE telefont igazán jó áron? Akkor a Lenovo C2 lesz a tökéletes társ számodra. Ez a mobiltelefon hosszú akkumulátor-élettartammal különösen alkalmas a mindennapi életben. Vitathatatlan előnye, hogy két micro SIM kártya részére van benne hely, tehát nem kell két külön telefont magaddal vinni. A jobb olvashatóság és a játékok élvezhetősége érdekében a Lenovo C2 egy teljes HD felbontású 5 " kapacitív kijelzővel van felszerelve, amely megfelelő támogatást nyújt 16 millió színhez. A régi 8MP-es hátsó kamera autofókusszal és LED vakuval rendkívül éles képeket készít. Az elülső 5 megapixeles szelfikamera is jól használható, például videohívásokhoz is. A rögzített képeket tárolhatod a 8 gigabájt-os belső memóriában, amely akár 32GB-os Micro SD memória kártyával is bővithető.

Legfontosabb tulajdonságai

  • támogatja az LTE technológiát
  • Dual SIM támogatás
  • Big 5 "kapacitív kijelző
  • Nagy operációs rendszer Android 6.0 Marshmallow
  • Kiváló ár-teljesítmény arány
le
Gazdaságos és erőteljes
 

Gazdaságos és erőteljes

A  Lenovo mérnökei a telefon funkcionalitására és a tartósságra fektetik a hangsúlyt. Emiatt a készülék belsejében nagy teljesítményű négymagos MediaTek MT6735 chipkészlet van beépítve, a processzor ARM® Cortex®-A53, amely 1 GHz-es órajelen futAz új Mali GPU-T720MP2 olyan grafikai élményt nyújt, amely elegendő a legtöbb modern játékhoz.

le
Stamina egy vékony test
 

Hosszú élettartamú akkumulátor egy vékony készülékben

Ebben a vékony készülékben 2750MAh kapacitású Li-ion akkumulátor van, amely lehetővé teszi a telefon néhány napos használatát, átlagos felhasználás mellett. Sőt, az akkumulátor könnyen eltávolítható, így nem kell emiatt szervízbe vinni.

le
Stabilní a rychlý systém v Lenovu C2
 

A sokoldalú rendszer

Az Android a Google-tól életében már hosszú fejlődésen ment keresztül. Minden eddigi hibáját kijavították, ami a korábbi verzióknál még nehézséget okozhatott. A Marshmallow stabil rendszer, amely számos alkalmazást támogat, valamint lehetőséget ad az egyéniséged kibontakoztatására.

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A "Lenovo C2 Fehér" okostelefon 4G képes? https://www.alza.hu/lenovo-c2-feher-d4391626.htm

A "Lenovo C2 Fehér" okostelefon kártyafüggetlen? https://www.alza.hu/lenovo-c2-feher-d4391626.htm

Kérdések és válaszok: Lenovo C2 Fehér
Kiegészítők: Lenovo C2 Fehér
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo C2 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo C2 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo C2 White.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ