Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo C2 Power Fekete

Termékkatalógus
Lenovo C2 Power Fekete
4,4 3 értékelés
Mobiltelefon 5,0 "IPS 1280x720, MediaTek MT6735p Quad Core processzor, 2GB RAM, 16 GB belső memória, microSDHC 32GB-ig bővíthető, fényképezőgép, 8 MP + 5MP, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, Dual SIM (2x Micro SIM), akkumulátor 3500mAh, Android 6.0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1028b1b Termékszám:  PA450114RO Gyártó honlapja:

Lenovo C2 Power Fekete

Telefon funkciók

143 mm

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Lenovo C2 Power

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

71,4 mm-es

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Lenovo C2 Power

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

9,55 mm

Tömeg: 155,6 g

Úhlopříčka displeje

5"

kijelző átmérője

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

operációs rendszer típusa

Výdrž akkumulátor

3500 mAh

akkumulátor

MicroSim

2 x Micro SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

71,4 × 143 × 9,55 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 Gb

belső memória

Typ kamerau

8MP + 5 megapixel

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSDHC 32GB-ig

memóriakártya-foglalat

Váha

155,6 g

készülék tömege

A Lenovo Vibe C2 Power mobiltelefon majdnem azonos a Vibe C2 modellel. Ezek a modellek mindöszesen két jellemzőben térnek el egymástól, azonban lényeges a különbség. A Vibe C2 Power 2 GB RAM-mal (szemben az 1 GB RAM-mal) és jelentősen nagyobb akkumulátor kapacitással rendelkezik, köszönhetően a 3500 mAh-es akkumulátornak, amely megfelelő használati időt biztosít. Ebből kifolyólag a telefon méretei és tömege (155,6 g) is kissé megnövekedett. Továbbá a vásárlók nagy örömére már a 4G (LTE) sebesség, és két SIM-kártya (opcionális) támogatására is képes a készülék, amely segítséget nyújt ahhoz, hogy kapcsolatban maradhasson barátaival és családtagjaival. Ez a pénztárcabarát okostelefon kiváló választás azok számára akiknek fontos a teljesítmény, de nem szeretnének nagyobb összeget elkölteni.

Legfőbb jellemzők

  • Letisztult, elegáns dizájn
  • Négymagos MediaTek MT6735 processzor
  • Tűéles IPS kijelző széles betekintési szöggel
  • Gyors adatátvitel az LTE támogatásnak köszönhetően
  • 8 megapixeles kamera és egy 5 megapixeles elülső kamera
  • Felhasználó által is cserélhető akkumulátor
  • Modern Android 6.0-ás rendszer
  • VIBE UI felhasználói felület

Erős okostelefon mindenkinek

Az 5" IPS kijelzőnek köszönhetően élvezze a tűéles képeket, filmeket, vagy a magas minőségű kijelzőn keresztül tartson kapcsolatot barátaival. A C2 Power Vibe kényelmesen elfér a tenyerében vagy a zsebében. A HD (1280 × 720) felbontást bizonyosan értékelni fogja a normál felhasználás idején, de akkor is, amikor nagy felbontásban játszik vagy épp filmet néz.

Az alacsony ár ellenére a telefon két nagyfelbontású, 8 + 5 megapixeles kamerával rendelkezik. Megörökítheti életének csodálatos pillanatait, és stílusos szelfiket készíthet. Az 1W-os Waves MaxxAudio hangszórónak köszönhetően pedig, olyan minőségben élvezheti kedvenc zenéit mint még soha.

Nagy igények? Nem akadály!

A C2 Power Vibe erejét a négymagos MediaTek MT6735 processzor és a Mali T720MP2 GPU biztosítja. Az erős processzornak köszönhetően, bátran játszhat, filmezhet, vagy épp futtathatja a legnagyobb erőforrásigényű applikációkat. A fent említett 2 GB RAM-nak köszönhetően pedig egyidejűleg több alkalmazás futtatása sem jelent problémát, továbbá az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer segítségével mindezt zökkenőmentesen teheti.

Szórakozás határok nélkül

A Bluetooth és WiFi támogatáson túl, a C2 Vibe Power a 4G hálózatot (LTE) is támogatja, amely által a készül képes a leggyorsabb adatkapcsolatot biztosítani. Garantáltan bárhol, bármikor hozzáférhet online világához. Abban az esetben, ha nem rendelkezne elegendő tárterülettel kedvenc zenéi vagy filmjei számára, okostelefonjának memóriáját újabb 32GB-al bővítheti, egy microSDHC kártya beszerzésével.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo C2 Power Fekete
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo C2 Power Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ