30 dnů na vrácení Shop roku

Lenovo Digital Pen CONS

Termékkatalógus
Lenovo Digital Pen CONS
5 4 értékelés
Érintőceruza - notebook, tablet, aktív, 4096 nyomáspont, hegy vastagsága 9,5 mm, hegy anyaga műanyag, nyomásérzékelés és programozható gomb, alkalmas Lenovo Yoga, átmérő 9,5 mm, tömege 80 g
Kód:  NT486s3e7 Termékszám:  GX80U45010 Gyártó honlapja:

Lenovo Digital Pen CONS

Szeretnéd leegyszerűsíteni az érintőképernyős eszközzel való munkát és kényelmesen írni vagy rajzolni? Ez a hasznos Lenovo érintőceruza nem képes egyidejűleg többérintéses gesztusok végrehajtására, azonban egy ujjhoz képest sokkal pontosabb. Aktív technológiával rendelkezik, így olyan további funkciókat támogat, mint például nyomásérzékelés és programozható gomb, így nemcsak az érintőképernyős eszköz vezérlésére szolgál, hanem írásra, rajzolásra, fotószerkesztésre és egyéb tevékenységekre is. A kiegészítő funkciókhoz elem szükséges. Ezen Lenovo stylus zökkenőmentes munkát garantál az érintőképernyőkön.

Érintőceruza Lenovo Digital Pen CONS Képernyő

A nagyszerű Lenovo Digital Pen CONS stylus legfontosabb jellemzői

  • A praktikus Lenovo aktív érintőceruza pontosabb irányítást biztosít az érintőképernyős eszköz felett, mint az ujjal történő vezérlés
  • Ez egy tablet és notebook kiegészítésére készült érintőceruza
  • Android és Windows operációs rendszert kezel
  • A nagyszerű 4096 nyomáspont minőségi munkát tesz lehetővé
  • A hegy anyaga: műanyag
  • A hegy vastagsága: 9,5 mm
  • Egy adott vonalvastagságot a kifejtett nyomásnak megfelelően érhetsz el
  • A programozható gomb könnyen beállítható és személyre szabható
  • E Lenovo stylus átmérője: 9,5 mm
  • Súly: 80 g

Lenovo stylus - kényelmesebb munkavégzés

Ez a hasznos Lenovo érintőceruza tablet és notebook típusú kapacitív képernyős eszközökkel kommunikál, és közben a papíron végzett munka élményét kínálja. Android és Windows operációs rendszert kezel. A nagyszerű 4096 nyomáspont minden érintést érzékel, így hozzájárul a pontos munkavégzéshez. A hegy anyaga műanyag. Az érintőceruza hegye 9,5 mm vastag.

Utazásbarát méret

A hasznos Lenovo érintőceruzával élvezni fogod a kijelző kényelmes és intuitív működtetését. Az érintőtoll érzékeny a nyomásra, amit kifejtesz, amikor használod. Ez lehetővé teszi a vonalvastagság variálását. A finom nyomás vékony vonalat eredményez, egy erős nyomás pedig vastag vonalat hoz létre. Használata során értékelni fogod a programozható gombot is a kényelmes vezérlés érdekében. Ezen Lenovo stylus átmérője 9,5 mm. A termék súlya 80 g.

Kompatibilis tablet modellek:

Yoga

Kompatibilis tablet márkák:

Lenovo

Paraméterek

Készülék
Tablethez, Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Android, Windows Kész!
Tablet márka
Lenovo Kész!
Tablet modell
Yoga Kész!
Technológia
Aktív Kész!

Rendeltetés

Készülék
Tablethez, Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Android, Windows Kész!
Tablet márka
Lenovo Kész!
Tablet modell
Yoga Kész!

Hegy

Technológia
Aktív Kész!
Nyomáspontok száma
4 096 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Vastagság
9,5 mm Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Nyomásérzékelés, Programozható gomb Kész!

Méret & súly

Átmérő
9,5 mm Kész!
Súly
80 g Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kompatibilis a Lenovo Yoga 530-14IKB vagy a Lenovo Ideapad C340-14API laptopokkal? Válaszukat előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: Lenovo Digital Pen CONS
Kiegészítők: Lenovo Digital Pen CONS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Digital Pen CONS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Digital Pen CONS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Digital Pen CONS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Digital Pen CONS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ