30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Lenovo IdeaPad 110-15

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad 110-15
Laptop - Intel processzor, 15,6 hüvelykes LED 1920x1080-ig, RAM 8 GB-ig, merevlemez 2TB-ig, WiFi, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, HDMI, USB 3.0, 3 cellás akkumulátor, Windows 10
Kód:  NT356n7m7k2NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad 110-15

Az IdeaPad 110 sorozatú Lenovo notebookjai megfizethető, könnyű és hordozható számítógéppel rendelkeznek, amely elegáns kivitelű , amely elég erős ahhoz, hogy kényelmesen kezelje a legigényesebb alkalmazások nagy részét. A Lenovo márkamintán belül kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő optimális terméket. Minden termék első osztályú tervezéssel, ergonómikus vezérléssel és teljes körű felszereltséggel rendelkezik, amely a legmodernebb funkcionalitást kínálja a kényelmes munkavégzéshez vagy a nagyszerű szórakozáshoz.                                                          

Főbb jellemzők

  • Stílusos kivitel, karcsú kialakítás és alacsony súly
  • Kiváló ár / teljesítmény arány

Ideális úthálózat

A notebook fényes LED-es kijelzője kiváló minőségű képet nyújt a filmek megtekintéséhez vagy a legmagasabb minőségű játékhoz. 

Elég nagy teljesítményű

A számítógépen van egy nagy teljesítményű processzor, amely biztonságosan kezeli az összes alkalmazást és biztosítja a notebook tökéletesen zökkenőmentes működését.Mindez egy népszerű gyártó hagyományos minőségében, amelyet mindig csak a legmagasabb szintű és megbízható számítógépeken írtak alá.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad 110-15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 110-15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad 110-15.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ