AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Lenovo IdeaPad 300-15ISK

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad 300-15ISK
Laptop - Intel processzor, 15,6 hüvelykes LED 1366x768 fényes, 8 GB-os RAM, merevlemez akár 1 TB 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, kártyaolvasó, HDMI, USB 3.0, 4 cellás akkumulátor, Windows 10 Home
Kód:  NT356n8r4dNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad 300-15ISK

A Lenovo IdeaPad 300-15ISK stílusos notebook az IdeaPad 300 sorozat csúcspontja, és egy megfizethető és megbízható kompakt számítógép , amely elég erős ahhoz, hogy kényelmesen kezelje a legigényesebb alkalmazások nagy részét. A Lenovo márkamintán belül kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő optimális terméket. Minden termék első osztályú tervezéssel, ergonómikus vezérléssel és teljes körű felszereltséggel rendelkezik, amely a legmodernebb funkcionalitást kínálja a kényelmes munkavégzéshez vagy a nagyszerű szórakozáshoz.                                                          

Főbb jellemzők

  • Top 15.6 "fényes HD kijelző
  • Stílusos kivitel, karcsú kialakítás és alacsony súly
  • Megfelelően nagy merevlemez-meghajtó akár 1 TB
  • Bluetooth 4.0, DVD optikai meghajtó
  • Microsoft Windows 10 operációs rendszer
  • Webcam HD felbontásban

Ideális úthálózat

A notebook fényes LED kijelzője 15,6 hüvelykes átlós felbontású, 1366 × 768 felbontású, és kiváló minőségű képet nyújt a filmek megtekintésére vagy a legmagasabb minőségi játékokra. Még vonzóbb filmnézési hatás érdekében használhatja a HDMI portot, és kényelmesen csatlakoztathatja számítógépét egy TV-vel vagy egy kivetítővel. A csatlakoztathatóságon belül a notebooknak három USB portja van (1 × USB 3.0 és 2 × USB 2.0), Bluetooth 4.0, WiFi és DVD optikai meghajtó. 

Elég nagy teljesítményű

A Lenovo notebook Intel Intel Skylake processzorokkal rendelkezik . A számítógép zökkenőmentes működéséhez akár 8 GB DDR3 memória is hozzá van rendelve, ennek ellenére a számítógép akkumulátorának élettartama legfeljebb 4 óra.Van egy nagy merevlemezes merevlemez, amelynek kapacitása akár 1 TB és 5400 fordulat / perc.

Jó hang mindenkor

Első osztályú hangzást biztosítsztereó hangszórók támogatássalDolby Advanced Audio technológia , közel házimozi-szerű hangot ad, így a film szerelmesei eljutnak hozzá. A hangos beszéd is egyértelműbbtisztább VOIP kommunikációhoz, videokonferenciahoz vagy játékhoz. EzeApproxen az eseteApproxen a notebook integrált mikrofont és HD felbontású webkapcsolatot is tartalmaz. Végül, de nem utolsósorban, OneKey Recovery segítségével egyszerű és gyors helyreállítást végezhet vírus támadás vagy más technikai problémák után. 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad 300-15ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 300-15ISK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad 300-15ISK.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ