Rapture Akvizice ApF HU

Lenovo IdeaPad 300S-11IBR

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad 300S-11IBR
Laptop - Intel processzor, 11,6 "LED 1366x768 visszaverődés, 4 GB RAM, Intel HD grafika, EMMC 64 GB, WiFi, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, HDMI, USB 3.0, 2 cellás akkumulátor, Windows
Kód:  NT356n7o6NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad 300S-11IBR

A Lenovo kompakt és könnyű 11,6 hüvelykes notebookja ideális megoldás minden olyan utasnak, aki még a hosszabb utakon sem akarja lemondani a teljes értékű számítógépéről . A 300S-os notebookot úgy tervezték, hogy kezelje a mai alkalmazások nagy részét, mint például az Internet böngészése és az e-mailek kezelése, multimédiás fogyasztás, vagy alkalmi játékok alkalmával.

Főbb jellemzők

  • 11,6 "-es kijelző tükröződésgátló képernyővel
  • Hatékony, kétmagos Intel processzor, csak 6 W teljesítmény
  • 64 GB gyors tárolási és bővíthető támogatás a rendelkezésre álló memóriakártyákkal
  • Dolby Home Theater minősített hang
  • Stílusos kivitel és karcsú kivitel
  • Rendkívül könnyű, mindössze 1,3 kg tömeggel
  • HDMI és USB 3.0 portok a modern eszközökhöz való könnyű csatlakoztatáshoz

Az ideális megoldás az utazáshoz

Egy kicsi, de mégis könnyen - olvasható 11.6 "HD (1366 × 768 képpontos) HD felbontású anti - visszaverődéses kijelző, a notebook a felhasználó számára részletes tartalmat jelenít meg. Az Intel integrált grafikájával kombinálva nem probléma, hogy készülékén teljes HD felbontásban is lejátszhatja kedvenc filmjeit, és a modern HDMI portnak köszönhetően a notebook egy multimédiás állomás, amely nagy képernyős TV-t vagy kivetítőt kínál. A következő csatlakozáson belül a modern USB 3.0 vagy WiFi legújabb IEEE 802 specifikáció is élvezhető .11ac.

Olyan energia, amely nem vérezik az akkumulátort

A notebook nagy teljesítményű Intel kétmagos Intel Braswell processzorral rendelkezik. 4 GB DDR3 DDR3 memóriával rendelkezik, amely 64GB-os eMMC gyors memóriából adatokat fogad. A legújabb Windows 10 operációs rendszernek köszönhetően nem csak gyors, hanem intuitív és biztonságos is lehet .

Minőségi hang mindig és mindenütt

A hangminőség biztosítottsztereó hangszórók által hitelesített Dolby Audio Masters . Az audió beszéd szintén világosabb és érthetőbb a VoIP kommunikációhoz, videokonferenciahoz vagy játékhoz. EzeApproxen az eseteApproxen a notebook integrált mikrofon és HD webkamera is van felszerelve.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad 300S-11IBR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad 300S-11IBR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad 300S-11IBR.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ