Shop roku Slevy s AP+

Lenovo IdeaPad Y50-70

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad Y50-70
Laptop - Intel processzor, 15,6 "LED 1920x1080, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 960M 2 GB, SSD 512 GB, WiFi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, USB 3.0, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NT363a1v64NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad Y50-70

A Lenovo IdeaPad Y50-70 kompakt testben nagy számítási teljesítményt nyújt, így tökéletes választás otthoni multimédiás alkalmazásokhoz és igényes játékokhoz . Nagyon jó teljesítmény minden alkalmazáshoz, beleértve a játékokat is, az Intel Core processzor négymagos processzort használ a Haswell használatával. Ezzel a laptopral élvezheti a nagy hatékonyságú munkát.

Főbb jellemzők

  • Az ideális számítógép otthoni multimédiás alkalmazásokhoz és kihívásokkal teli játékokhoz
  • Az Intel Core processzor és az NVIDIA grafikus kártya magas színvonalat biztosít
  • Megvilágított AccuType billentyűzet numerikus részekkel
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 5 óra
  • Full HD kijelző és prémium hangszórók
  • HD webkamera

Teljesítmény a legigényesebbeknek

Az összes tartalmát egy gyors SSD- vel tárolhatja, akár 512 GB kapacitással is, valamint az 2 GB-os videofelvétellel rendelkező NVIDIA GeForce GTX 960M videokártya segítségével akár a legigényesebb játékokat is lejátszhatja. A multimédiás élmény erősíti a csúcsminőségű sztereó hangszórókat a Dolby Home Theater v2-vel, tiszta, tiszta térhangzást biztosítva. A Full HD képernyő nagyszerű képet nyújt.

Csatlakoztassa ahhoz, amire szüksége van

A HDMI csatlakozó a TV-hez való csatlakozásra szolgál, így nem csak a nappaliban hozhat létre multimédiás központot a laptopról. Van egy HD webkamera, nagysebességű USB 3.0 , vezeték nélküli WiFi és Bluetooth mobiltelefonokhoz vagy vezeték nélküli perifériákhoz.

Ezenkívül a 2,4 kg-os karosszéria és az akkumulátor élettartama akár 5 órán át jó utazási partner lesz. Az AccuType háttérvilágítású billentyűzetet a numerikus rész kiegészíti egy multi touch touchpad az intuitív gesztusvezérléshez. A notebook is vonzó a luxus megjelenésével és a felhasznált anyagok átlagon felüli minőségével.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad Y50-70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad Y50-70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad Y50-70.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ