AP+ nový vizuál Shop roku

Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR
Tablet PC - Intel processzor, 11.6" multi-touch 1366x768 IPS, akár 4GB RAM, Intel HD Graphics, akár 500GB SSHD (5400 fordulat/perc) + 8GB gyorsítótár az OS gyors futása érdekében, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, Windows 10
Kód:  NT301d6NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR

A tablet PC nagyon hasznos eszköz, amennyiben egyetlen eszközt akarsz munkára vagy játékokra. Ezen eszközök specifikációi különbözőek, ennél fogva minden modell valami másban jó.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR hibrid notebook monitorja?

A tablet PC kijelzőjének átmérője.

A(z) Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR tablet PC CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő notebook lényeges része. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét sorozata, mint az ereje, amit a processzormagok száma és órajele mutat. Az Intel eredeti és ésszerű felosztást dolgozott ki. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet elsősorban mobil eszközökhöz (tabletekhez) gyártanak. Hasonló felosztást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a legerősebbek, amelyek fokozatosan lecserélik az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám erősebb teljesítményt fejez ki. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. A szám egy segítség a processzor energiaéhségének megállapításához. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W érték körül mozog, nagyobb fogyasztást gyakran csak a játékra tervezett laptopoknál láthatunk.

A videokártyák besorolása is nagyon hasonló. A dedikált videokártyák javarészt fürgébbek, mint a processzorba integráltak. Az újabb csipek erősebbek, mint a korábbi verziók. A memória kapacitása a kártya teljesítményének fontosabb indikátora. Átlagos felhasználók számára bőven elég kb. 2 GB RAM . Ha gyakrabban gépezel, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű RAM a célravezető.

A(z) Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR laptop/tablet HDD és RAM kapacitása

A memória mennyiségét a várt felhasználás határozza meg. A leglassabb notebookok/tabletek 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú számítógépek ismérve, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken tárolhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - érthetőbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Jelentősen gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a tipikus merevlemezek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok keveréke annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD blokkhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan notebookoknál figyelhető meg, amelyek két HDD slottal rendelkeznek. A mester SSD a szolga pedig az egyszerű HDD. A tablet PC kiegészítői:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ