30 dnů na vrácení Shop roku

Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK
Tablet PC - Intel CPU, multitouch 11,6 "1920x1080 IPS, akár 8 GB RAM, Intel HD Graphics, akár 256 gigabájt SSD, WiFi, Bluetooth, webkamera, micro HDMI, USB 3.0, a Windows 10
Kód:  NT302g2cNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK

Feltéve, figyelembe véve a kompakt készülék, amely lehet használni, mint egy notebook és egy tablet, akkor, mint alakítható noteszgép sorozat Lenovo IdeaPad Yoga. Előnye, finom Full HD kijelző IPS technológia az élénk szín, ami szimpatikus 11,6 hüvelyk. Ezeken a méretei és tömege hihetetlen 1,04 kg felszerelni a készüléket, mégis erős komponensei teljes értékű laptop és különösen az ultra-gyors SSD instant start rendszer és a munka észrevehető késleltetése nélkül. Mindez kiváló akkumulátor élettartama körülbelül nyolc órás intenzív használatra. Kabrió készülékhez teljes A windows 10.

Legfontosabb jellemzők

  • Gazdaságos, mégis nagy teljesítményű Intel processzor
  • Könnyű és vékony kialakítás, ideális utazáshoz
  • 4 használati módok
  • Tökéletes Dolby Home Theater
  • Érzékeny multitouch 11,6 "kijelző IPS technológiával szép színek, a látószög

Káprázatos Full HD kijelző

A világos 11,6 "kijelző kiváló teljesítményt, gyorsabb válaszidő és pontos színeket biztosít a játékhoz és a multimédiás szórakoztató. In Plane Switching (IPS) technológia, mellyel itt azt jelenti, széles látószög - akár 180, ahonnan nyomon követheti monitor nélkül csökkent minőségű szín és fényerő.

Próbálja ki az új módon lehet használni

Lenovo IdeaPad Yoga 700-as sorozat, köszönhetően a négy üzemmód használata rendkívül alkalmazkodó berendezés. Legyen könnyen beállítható az alakja egy laptop, sátor, állvány vagy tabletta.Köszönhetően a nagy feldolgozott zsanérok Multitouch képernyő elforgatható 360 °. Legyen Ön az irodában, a vonaton vagy otthon az ágyban, akkor mindig képes testre a készüléket, hogy a munka a lehető legkényelmesebb legyen.

Solid State Drive (SSD) disk

A laptop is van egy SSD meghajtót, amely nem, ellentétben a hagyományos HDD plotnového nincs mechanikus alkatrészeket. Mert élvezheti a gyorsabb boot idő a másodpercek, gyors munka rugalmas programok vagy fájlok másolása. Továbbá az adatok sokkal jobb védelmet és jobban ellenáll a károkat.

A windows 10

Már péntek piacon a legújabb operációs rendszer A windows 10 Microsoft, amely visszatér a gyökereihez, mely a Start menü - és ez még jobb, mint valaha. Ezen kívül ez a változat a rendszer tökéletesen hangolt, a tapintás, amely új lehetőségeket nyit a munka és lehetővé teszi az eszközök, mint például a Lenovo IdeaPad Yoga állni 100%.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad Yoga 710-11. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ